Кметът Даниел Панов: България и Велико Търново имат нужда от управление, което да съгражда, а не да разрушава

  • 09 юни 2024 14:16

  • 183
  • 1
Кметът Даниел Панов: България и Велико Търново имат нужда от управление, което да съгражда, а не да разрушава
©

Кметът на Велико Търново и областен координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, бе категоричен: „България, Старата столица и целият регион имат нужда от стабилност, от редовно и работещо правителство, а държавата да си тежи на мястото си. Аз като кмет на Велико Търново гласувам за стабилността“.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 898

Панов подчерта: „Стабилност значи управление, което създава, а не разрушава. Управление, което работи в диалог с общините и ги подкрепя с реални действия и политики, а не с празни приказки и въображаеми инвестиции. Управление, за което Северна България ще е приоритет и ще достигнем стандарта и икономическата активност на Южна България“.

Проф. д-р Костадин Ангелов: Гласувах за стабилност, развитие и всяко българско семейство спокойно да планира живота си

„Стабилността се базира на ценности, на морал и на справедливост. Стабилността позволява отново да тръгнем напред. Стига вече кризи, страх и несигурност – на това вече се нагледахме и с това живяхме достатъчно през последните три години. Гласувайте“, завърши Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново,.

Последвайте канала на

Десислава Станева
183 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
шиши гусито

2024.06.09 | 14:30

1
точно всичко построено го разрушиха тези сперми тиквата и доган мангала и гусито

Добави коментар

Водещи новини