Кандидати от ГЕРБ-СДС в Пловдив: Гласувайте за стабилна България!

  • 04 юни 2024 12:36

  • 475
  • 6
Кандидати от ГЕРБ-СДС в Пловдив: Гласувайте за стабилна България!
© ГЕРБ

Областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Костадин Димитров и кандидати за депутати на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на бяха посрещнати с бурни аплодисменти от Клуба на инвалида в район „Тракия“ с ръководител Гинка Симонова.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 883

На срещата присъстваха Деница Николова – заместник-министър на Министерството на регионалното развитие в две правителства на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и четвърта в пловдивската листа на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за 50-то Народно събрание, заместник-кметът на „Тракия“ Красимир Терзиев, шести в кандидатската листа на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, директорът на дирекция „Социална политика“ Веселина Ботева, 11-та в листата, Петър Троянов и Борислава Вичева, 19-ти и 20-ти в кандидатската листа на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, районният кмет Георги Гатев, членове на структурата в „Тракия“.  

 „Нека кажем „Не“ на шарлатанията в политиката, на илюзията, на лошите финансови политики през последните няколко години. Аз ще гласувам за стабилна България, за по-високи доходи, за предвидимост в политиката, аз ще гласувам за ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в“ – сподели Гинка Симонова.

 „През годините сме доказали, че Ви подкрепяме и помагаме във всяко Ваше начинание. Това няма да спре – ние ще продължим да бъдем заедно. За да продължават в града ни да се случват още добри неща“, заяви Костадин Димитров и представи кандидатите за депутати от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

„Това са хората, които ще направят всичко възможно Пловдив да продължи да се развива. Лично лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов е водач на пловдивската листа. Убеден съм, че Деница Николова ще помогне за привличането на още инвестиции и изграждането на по-модерна инфраструктура в Пловдив“, допълни областният координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Знаково бе посещението в Пловдив на водещият кандидат на ЕНП Урсула фон дер Лайен и президента на ЕНП Манфред Вебер на Античния театър по покана на председателя на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко Борисов, подчертаха кандидатите на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и призоваха: „Гласувайте с №22 на 9-ти юни, защото България заслужава да е стабилна!

Последвайте канала на

Радина Лазарова
475 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2024.06.04 | 14:56

6
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.04 | 13:20

5
махайте се от власта продажници, народа ви мрази!

2024.06.04 | 13:20

4
Престъпници! Мястото ви е в затвора.

2024.06.04 | 13:19

3
Само Възраждане е истинска политическа сила! всичко останало е ненужен алчен боклук.

2024.06.04 | 13:18

2
Време ни е да изритаме еврого.ведата!
демек

2024.06.04 | 13:15

1
гласувайте против всички бивши комундрели - тикви, бесепе, дпс, кожени мечове и прочее...

Добави коментар

Водещи новини