Андрей Новаков: Язовир Нейковци край Трявна е поредният обект, оставен на трупчета през последните три години

  • 25 май 2024 21:02

  • 628
  • 3
Андрей Новаков: Язовир Нейковци край Трявна е поредният обект, оставен на трупчета през последните три години
© ГЕРБ

"Заради отпадането на частта с хидромелиорациите в Плана за възстановяване и устойчивост след преработването му от правителството на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, обекти като тревненския язовир за питейни нужди останаха извън възможностите за строителство с европейски средства. Въпреки това ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се ангажира при възможност за съставяне на стабилно правителство, да продължи работата по проекта". Това каза в Трявна кандидатът за евродепутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна, който в продължение на 9 години поддържа свой офис в региона и подкрепя развитието му с множество инициативи и дарителски кампании.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 837

Той припомни, че в последния мандат на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е изготвен инвестиционен проект за язовира, готов е и Подробният устройствен план, извършени са процедурите по отчуждаване, остава да се реализира самото строителство

За съжаление и този обект, както всички, през последните три години са оставени на трупчета, коментира още Новаков. Той бе категоричен, че Питейният язовир "Нейковци" е сред водещите приоритети в програмата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна посети днес Трявна, заедно с кандидатите за народни представители Михаил Митов, Атанас Атанасов, Мария Пенева и Максим Садинов, където проведе среща с представители на местния бизнес и разговаря с тревненци и гостите на града в центъра на Трявна.

Последвайте канала на

Novini.bg
628 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.26 | 09:43

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2024.05.26 | 02:05

2
16 години гепене и крадене, но сега, раираш ли, "последните три години". Къде са 3-те милиарда изхарчени за язовирите по времето на тиквака?

2024.05.25 | 22:36

1
КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК

Добави коментар

Водещи новини