ГЕРБ се регистрира в ЦИК за изборите и отсече: Дотук с експериментите и ротациите

  • 24 април 2024 12:50

  • 6139
  • 29
© Novini.bg

Политическа партия ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в се регистрира за изборите на 9 юни в Централната избирателна комисия.

Всичко по темата:
Скандалите в политиката, краят на 49-то НС и служебният кабинет 905

Пред журналисти представители на формацията обясниха, че е крайно време България да бъде управлявана от правителство, в което има „ярки политически фигури“.

За три години Министерски съвет се беше превърнал в кръжок, в курс по политика за начинаещи. Време е България да има нормално и грамотно правителство, с ясна политическа подкрепа и с ясни политически фигури. Това е най-важното – да имаме правителство. Стига с тези експерименти. Ротация, единия девет месеца, другият девет месеца... това е екзотика. Конституцията предполага ясна формула за управлението на страната, заяви пред медиите зам.-председателят на партията Томислав Дончев.

Той допълни, че управлението с ПП-ДБ е било натоварено с много голямо напрежение, но накрая „колегите са постараха да стане съвсем невъзможно“.

Борисов: Несериозно е да се обвинява ГЕРБ за забавянето на втория транш по ПВУ

Дончев разясни още, че компромисите си имат граници

„След като я преминеш, ти самият се превръщаш в един голям компромис и ако можем да правим компромис с политическото си его, такъв не можем да правим със самочувствието на партията и хората, които са ни подкрепили. Това е неуважително“, допълни депутатът.

Можем да предложим на българските граждани да се върнем към нормалността. Защото няма как да станем нормална европейска държава, докато прилагаме ненормални идеи с неадекватни средства, посочи на свой ред Тома Биков.

„Отиваме на кампания, която беше предизвикана от едно неутолимо желание на колегите да узурпират цялата власт в държавата. Няма как няколко човека да въртят на пръста си страната, институциите и гражданите. Изборите няма да бъдат правени от служебното правителство, а от българите“, добави и Георг Георгиев.

Последвайте канала на

Владимир Василев
6139 29

Свързани новини

Коментари 29

Добави коментар
Дечо Дечев

2024.04.24 | 18:03

29
ХА ХА ХАААААА- какъв ГЕРБ какви 5 лв - тези продажници подкрепиха некадърниците които ги свалиха от власт в имена на спасението си и за парите от Европа - те не мислят за народа .
пълни пумиари

2024.04.24 | 17:41

28
don4o KAUNIA i groznata mu 4eliad.. an pangara skoro
Питане

2024.04.24 | 16:36

27
Ще ВИДИМ ли ПЪТНАТА КАРТА ПРЕДИ "изборите"????
Само ГЕРБ

2024.04.24 | 16:31

26
Всичко друго е плява.
Напред и Победа!

2024.04.24 | 16:30

25
При Вас се живееше спокойно и имаше всичко-ФАКТ!!!!

2024.04.24 | 16:26

24
С ДПС, и Милийончева точка, нали?
????!!!

2024.04.24 | 16:07

23
"другари-господа" от ШАЙКАТА ОПГ"герб", а КАКВО ПРАВИМ с: КТБ, ПЪТНАТА КАРТА, НОЩНОТО ШКАФЧЕ, Мата Хари, гласът от ЗАПИСИТЕ, "БарселонаГЕЙТ-ИстамбулГЕЙТ", ХАЗАРТА, " ДЖУДЖЕТАТА", "Белене", " Лукойл", "Росенец", " Камчия", Капитан Андреево, ПАНАИРА,............................., с МИЛИОНИТЕ, МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ от Вас и ЯТАЦИТЕ ви???? Какво???? Ще ЧУЕМ ли ИСТИНАТА???? КОГА???? НАРОДЕ????

2024.04.24 | 16:01

22
Крайно време е крадливите гербаджии да отговарят пред съда и да ходят в затвора за дълго време.
СЛАВА УКРАИНЕ

2024.04.24 | 15:06

19
Докато Няма Публично ЗАКЛАНА П.а.ч.а.в.р. а от ДАНС, Нещата ще Стават и по Зле ! К,,У,,Р,В,,И,,Т,,Е и П,,Е,,Д,,,,Р,,А,,С,,Т,,И,,Т,,Е от Tр(ДАНС (ДС) ще Следят Оценките и Дипломите на Ученици и Студенти !
СЛАВА УКРАИНЕ

2024.04.24 | 15:08

21
С,,к,,л,,а,,в,я,,н,,и,т,,е и Ю..д..о..х..а..з..а...р..и..т..е са Т,,О,,Р за З,е,,м,,и,,т,,е Български А..р..и..й..с..к..и Цялата земя от М,,о,,с,,к,,в,,а до К,,а..з..а,,х,,с,,т,,а,,н, от К..и..е..в до Атина и от С,,о,,л,,у,,н до Будапеща е Българска. Ние Н,,а,,с,,л,е,д,н,и,ц,и,,т,,е на И,,м,,п,,е,,р,,а,,т,,о,,р,,с,,к,,и,я род Д..У..Л..О ще Л,,и,,к,,в,,и,,д,,и,,р,,а,,м,,е този 135 г,,о,,д,,и,,ш,,е,н Р...у..с..к..о- Т..у..р..с..к..и (С,,И,,Г,А,,Н) К,,Е,,Н,,Е,,Ф и В..ъ..з..с..т..а..н..о..в..и..м Българската държава. КАЗАХ !!! ЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИ Буданов за края на войната и украинския парад на победата в Москва Българите са полуномадски народ от тюркски произход, родом от Централна Азия, който от 2 век нататък живее в степите на север от Кавказ и около бреговете на река Волга (тогава Итил). Клон от тях дава началото на Първото българско царство. Българите са били управлявани от наследствени ханове.
СЛАВА УКРАИНЕ

2024.04.24 | 15:07

20
Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш! МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР! По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА това е само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР! Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш! МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ ! БАШ П,а,ч,,а,в,р,а,т,а от Държавна неСигурност-Тр)ДАНС Петкана Сертова в Неизвестност !!! При МОМЧИЛ я няма, търсете я по Г,е,й Бардаците и Т,р,а,в,е,с,т,и, т Пиаците докато още Мърда !!! К,У,Р,В,И,Т, Е-Доносници от Тр)ДАНС първо се ИЗНАСИЛВАТ после се УБИВАТ !!!
СЛАВА УКРАИНЕ

2024.04.24 | 15:06

18
К..У,Р,В,И,,Т , Е И П..Е..Д..Е..Р..А..С..Т..И..Т. .Е от З..а..д,,у,н,а,й,с,к,а,,т,а Д..ъ..р..ж..а..в..н..а )не (Сигурност (T)рДАНС Празнуват 7 Години от З,,а,,ч,,е,,в,,а,,н,,е, то си в КГБ !!! С,Е,Д,Е,М ГОДИНИ П.О..Д..Р..И..В..Н.А А,Н,Т,,И,,Б,,Ъ,,Л,,Г,,А,,Р,,С,,К,,А ДЕЙНОСТ В ПОЛЗА НА М..А..С..К..В..А И А,,Н,,А,,Д,,О,,Л,,А !!! Г,е,й Бардака (T)рДАНС го създаде Херсонския П..е..д..е..р.а.с..т от Хазарски произход с Руско гражданство и син на Масов У.б.и.е.ц С.ъ.рГ,Е,Й Яков да пази от нас БЪЛГАРИТЕ З..а..д..у..н..а..й..с..к..и.. я К,о,л,о,н,и,а,л,е,н К,е,н,,е,,ф окупиран преди 137 години от Руски К,о,,п,е,,л,е,т,а за 32 тона злато. В ДАНС освен Руски К,..у..р..в..и и П,е,,д,е..р..а..с..т..и друго не вирее. Има и някой и друг Рязан ПОМАК назначен главно като Шофьорче да вози Ш,,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и,,т,,е на Амбразурата, като Сертовия Тъпкач Момчил или Станишевския Е,б,,а,ч Асан Ибраимов Омеров от село Градежница. Агентите ( П..а..ч..а..в..р..и..т..е) в (T)рДАНС освен по Г,е,,й Сокаците и Т..р..а..в..е..с..т..и..т Пиаците се набират от К,,у,р,в,а,,р..н..и..ц..и..т..е на Митко Полицая и на екс министър Червеняков брат му. Херсонския П,,е,д,е,р,а,с,т с Руско гражданство Сър Г.е..й Яков има високи изисквания към Щатните и Нещатни Ш,в,,е,,с,,т,,е,,р,,к,,и трудещи се на заплата и хонорар в създадения от него Б..а..р..д..а..к (T)рДАНС. Мъжка П,,р,,о,,с,т,и,т,у,т,к,,а -Доносник с Халка под 10 сантиметра ФИ няма шанс да пробие в (T)рДАНС. Кандидат П,а,ч,а,в,р,,и,т,,е в (T)рДАНС преминават през Комисия по А..н..а..л..н..а Инспекция като Донаборниците: "Задни Бузи за Проверка Молим" П,а,ч,а,в,р,и,т,е - Доносници от Станишевския Г,е,й Б.а..р..д..а..к (T)рДАНС , филиал на КГБ се разделят на ТРИ категории: 1. Щатна П..а..ч..а..в.р..а --Агент, доказана П,а,ч,,а,,в,,р,,а -на заплата. 2. Нещатна П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --Сътрудник, недоказана все още П.а..ч..а..в..р..а -на Хонорар. 3. Улична П,,а,,ч,,а,,в,,р,,а --МУТРА, получава колкото си заработи с Рекет, Отвличания и Убийства на Българи. Тази позиция се открива специално за К,,о,,п,,е,,л,,е,,т,,а,,т,,а -Престъпници от БОП като Руската М..а..с..т..и..я Грозданов завършила РабФак в Москва, арестувана за рекет с два килограма КОКАИН и Айдуците му от БОП Пазарджик. Ш,В,Е,С,Т,Е,Р,,И,Т,Е от Сер Г,е,й Бардака (T)рДАНС трябва да се Изнасилват от ЖИВОТНИ, след което да се Избиват като ЖИВОТНИ, защото те са ЖИВОТНИ !! Пазарджишкото Милиционерско Г,о,в,,е,д,о е доказано най-тъпото Г..о..в..е..д..о развъждано в З,,а,,д,,у,,н,,а,,й,,с,,к,,и,,я к,е,н,е,ф създаден преди 137 години от Руски дегенерати за 32 тона злато. М.Ъ..Р..Ш..А , И..З..Р..О..Д , И..З..М..Е..Т , У.Т..А..Й..К..А , Б,,О,К,Л,У,К , Г.А.Д , Д,Е,,Г,,Е,Н,Е,Р,А,Т , П.О..Д.Ч..О..В.Е.К , С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР. КАЗАХ !!! Време е да има Публично ИЗНАСИЛЕНА Мъжка П..р..о..с..т..и..т..у..т..к..а от (T)рДАНС ! Уволниха Шефа на П,Е,Д,Е,Р,А,С,Т,И,Т,Е от (T)рДАНС Шумен Калин Кръстев ! Бил Крайно Нуждаещ се от Рязани Анадолски ПИШКИ !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини