Ангел Джамбазки: Когато не гласувате, някой друг решава вместо вас

  • 08 април 2024 11:40

  • 280
  • 4
Ангел Джамбазки: Когато не гласувате, някой друг решава вместо вас
© Булфото архив

Когато не гласувате, някой друг решава вместо вас. Това заяви евродепутатът от Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – пред участниците във форума „Mладите хора и Европа: #ИзползвайГласаСи”, който се провежда в историческата сграда на Народното събрание в София.

„Задължително трябва да гласувате. Който гласува, определя кой ще разпределя дали държавния, дали европейския бюджет. Няма пари на държавата, парите са ваши, на данъкоплатците. Когато не гласувате, някой друг решава вместо вас, някой друг разпределя, вие сте само наблюдатели“, посочи Джамбазки. 

„Взимайте решения и дръжте сметка“, призова още той участниците на форума.

Като най-важни евродепутатът определи свободата да се изразяваш, да защитаваш мнението си, както и свободата да се развиваш. 

„Основната причина за липсата на интерес или за видимия скептицизъм, особено сред младите хора, всъщност е поведението на голяма част от европейските лидери, които слагат етикети и казват кой какъв е“, каза още Джамбазки. 

Експерт: От ключова важност е разяснителната кампания за избори 2 в 1

Форумът се организира от Бюрото на Европейския парламент в България и е под патронажа на парламентарната комисия по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната, предава БТА.

Събитието ще даде възможност на над 160 млади хора да се срещнат с членовете на Европейския парламент Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега. (ЕНП), Петър ВитановПетър ВитановПетър Витанов е роден на 18 април 1982 г. в Сливен. Завършва Английската гимназия в София. Владее (С&Д), Атидже Алиева-ВелиАтидже Алиева-ВелиАтидже Алиева-Вели е родена в град Девин на 18 септември 1981 г. През 2003 г. завършва бакалавърска, ("Обнови Европа"), Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – (ЕКР), както и с народни представители от Комисията по въпросите на Европейския съюз, Шенгенското пространство и еврозоната и от Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове, и да обсъдят с тях въпросите, които ги вълнуват.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
280 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.04.08 | 17:41

4
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> do.my/bmaca
Тоя 2 мандата вече

2024.04.08 | 12:06

3
В евро парламента кво направи нишо събра 10 ки хиляди евро в джоба и иска трети мандат, наглост и лакомия..
Абе

2024.04.08 | 11:59

2
СТИГА СЪС ИЗТЪРКАНАТА ПЛОЧА ЧЕ ТРЯБВА МАСОВО ДА СЕ ГЛАСУВА. СЛЕД КАТО СЪМ ГЛАСУВАЛ НА ДЕСЕТКИ ИЗБОРИ НЕЩО ДА СЪМ /СМЕ/ ПРОКОПСАЛИ? - ОМРЪЗНА МИ ОТ ТЪРТЕИ. ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ КАЗАХ СТОП НА ГЛАСУВАНЕТО. А ГЛУ"ПА, ЦИТЕ ДА ГЛАСУВАТ.

2024.04.08 | 11:54

1
glupav boklik kato ne glasuvat oligofrenite ima ko da glasuva vmesto tiah KOZIAK glupako sa nasreshta

Добави коментар

Водещи новини