Портних: Оставяме община Варна в чудесно финансово здраве

  • 06 ноември 2023 15:30

  • 1246
  • 5
Портних: Оставяме община Варна в чудесно финансово здраве
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Оставяме общината в чудесно финансово здраве и с висок кредитен рейтинг, каза днес на пресконференция лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Варна Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на, който бе кандидатът на партията за кмет на града.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Той подчерта, че неговият екип „завещава“ на новия много подготвени и вече стартирали проекти, които трябва да бъдат довършени. Подадените проектни предложения са 120, на обща стойност над 300 милиона лева, обясни Портних. Той подчерта, че и в момента се работи в междублокови пространства, по изграждане на детски градини, филиала на театъра и т.н.

Като грешка на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в кампанията Портних посочи, че не са успели да мотивират хората да излязат да гласуват. Той посочи като проблем и това, че не са се справили със задачата да обяснят на варненци, че многобройните ремонти в града не са предизборни, а са наложени от забавяния, предизвикани от политическите кризи в държавата. Портних подчерта още, че точно ремонтите са ползвани като „политически рекет“ от строителните фирми, подредили свои листи за Общинския съвет във Варна.

Първи резултати от балотажа: Варна има нов кмет

Портних благодари на всички, които са дали своята подкрепа за тях на изборите. Той отчете, че още на първия тур в осем от общините в региона, както и в два от районите в областния център, кметските места са спечелени от кандидатите на партията, които специално поздрави. За балотажа във Варна той коментира още, че градът е доказателство, че "местната власт може да бъде напазарувана, а бизнесът да си купи кмет". Портних потвърди, че ще бъде общински съветник. По думите му тепърва ще се водят разговори за работата в Общинския съвет, но е ясно, че съветниците от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще бъдат коректив и ще продължат да работят за Варна, отбелязва БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1246 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2023.11.06 | 17:50

3
Трябва да бъдеш в затвора.
Опс

2023.11.15 | 16:03

5
Що бе бастун?

2023.11.06 | 16:06

2
То ясно ,беше че кметския пост е напазарунам от чакащите тлъсти поръчки,т.е.групировките.Щом в общинския съвет влизат лица от строителните фирми които умишлено са забавили ремонтите ,си е гадост.А човека на Дънката ,Гуцанов прати бесепарите да гласуват за подмяната.Що ли ?

2023.11.06 | 17:51

4
Еб.ш лиму майката.
РАДО АУДИ ПОДМИАНАТА

2023.11.06 | 15:49

1
баси МАЗНИА ПОМИАРР КУХ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини