Константин Павлов: "Лозенец" ще бъде най-доброто място за живот в София

  • 22 октомври 2023 16:26

  • 1265
  • 3
Константин Павлов: "Лозенец" ще бъде най-доброто място за живот в София
© Фейсбук
Слушай новината Слушай новината

В „Лозенец“ вече се случват много положителни промени и вярвам, че ни предстоят още четири трудни, но вълнуващи години. Заедно ще превърнем "Лозенец" в най-доброто място за живот в София.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Това заяви районният кмет и кандидат за втори мандат Константин Павлов в рамките на официално събитие с народни представители и кандидати за общински съветници от листата на “Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната" - Демократична България” (Спаси София).

“До момента свършихме много хубави работи. В "Лозенец" ликвидирахме един от хроничните недостатъци на строителството в София, така наречения “ремонт на ремонта, защото премахнахме инженеринга при обществените поръчки. На практика отделихме проектирането от изпълнението и пречупихме нещо, което в България се смята за обичаен проблем без решение”, заяви Павлов и допълни, че по този начин се постига обществено строителство с високо качество.

Кметът на "Лозенец" припомни и част от свършената работа през първия си мандат - завършено разширение на детска градина и започнало разширяване на още две, възстановяване на павирани настилки, премахване на незаконни обекти, спасяване на терена на резиденция “Лозенец” и отваряне на районната администрация към хората.

В събитието се включиха и водачът на кандидатската листа за общински съветници Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси, народните представители Елисавета Белобрадова, Надежда Йорданова, Божидар Божанов и Мартин Димитров, дипломатът Стефан Тафров и десетки граждани.

“Лозенец е специално място и няма да допуснем отново схемите на ГЕРБ нито тук, нито където и да е в София”, заяви лидерът на “Спаси София” Бонев, който е сред посочваните фаворити за председател на Столичния общински съвет. 

Константин Павлов: Процедурите и изграждането на една нова улица отнемат около 4 години дори парите да са налице, а те не са

“Кварталът ни има нужда от още съвсем мъничко, за да се превърне в най-доброто място за живеене в столицата на България”, подчерта Елисавета Белобрадова и напомни, че при следващ мандат на Павлов нито едно дете в "Лозенец" не трябва да остава без достъп до детска грижа, а всички тротоари в района трябва бъдат в завършен и безупречен вид.

“Следващият кмет на София ще се казва Васил ТерзиевВасил ТерзиевВасил Терзиев е роден на 9 юни 1978 година. Той е кандидатът за кмет на София, издигнат от партиите и няма да спъва развитието на "Лозенец", както досегашния”, заключи Мартин Димитров и добави, че десните работят усилено за мнозинство в Столичния общински съвет, което ще гарантира подкрепа за всички смислени инициативи на районните кметове като Павлов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1265 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Лозенец

2023.10.22 | 20:18

3
е гето за живковата номенклатура и за по-късно нахлулите преуспяли селяндури. Много тъпо и тъжно място за живеене.
Даскал

2023.10.22 | 19:25

2
Не знам обаче промената все такива намира в последно време, а д ане говорим за другите партии че е по-добре
Господи,

2023.10.22 | 18:18

1
откъде ги намират такива мамуни?!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини