Дебатът за София: Как столицата ни може да се превърне в безопасен и спокоен град

  • 18 октомври 2023 09:35

  • 1842
  • 7
Дебатът за София: Как столицата ни може да се превърне в безопасен и спокоен град
© Кадър Нова телевизия
Слушай новината Слушай новината

В телевизионен диспут в сутрешния блок на Нова телевизия един срещу друг застанаха Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска - кандидат за общински съветник от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси - водач на листата за общински съветници на ПП-ДБ и „Спаси София”, Деян Николов - кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници на „Възраждане”, Иван Таков - кандидат за общински съветник на Местна коалиция „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България” и Пламен Данаилов - водач на листата за общински съветници на ”Има такъв народ”.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

„Ние гарантираме развитието на стратегическите обекти на София, инфраструктурата като метрото. Видяхме какво се случва”, заяви Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска и напомни как от ПП-ДБ и „Спаси София” са заявили, че метрото няма да е приоритет.

„Когато от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в не могат да кажат какво ще направят, знаят само да атакуват. Практиката - ремонт на ремонтите трябва да бъде прекратена. Ние гарантираме мащабни инвестиции в кварталите”, обясни Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси.

Битката за София: Какво си казаха Антон Хекимян и Васил Терзиев – за първи път в телевизионен дебат

„Трябва да започнем да планираме как да се разрасне София.  Това означава актуализация на общия устройствен план, както и актуализация на плановете за районите и кварталите. Трябва да решим проблема с корупцията”, смята Деян Николов и заяви, че не трябва да се дава възможност Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да управлява и София.

 „Тази година са направени три пъти повече тротоари в София. За да няма ремонт на ремонта, приехме стандарти”, напомни Георгиев.

„Правомощията на районните кметове са ограничени. Те не разполагат с финансов ресурс. Трябва да децентрализираме бюджета, което ще помогне за инфраструктурата в крайните квартали. В момента тя разчита на милостта на Столичния общински съвет”, обясни Николов.

„Като председател на общинския съвет, г-н Георгиев вие сте вторият най-важен човек в тази община. За грешките при ремонта на ул. „Граф. Игнатиев” при максимална глоба от 5 милиона лева, те наложиха 400 хиляди. Ето как се пазят фирмите от глоби. Това е символът на нашето управление – некачествени ремонти от 18 години”, смята Бонев.

„Против сме забраната за шофиране на стари коли в центъра на София", заяви Николов и обясни, че трябва да се изградят кръстовища на 2 нива в столицата.

Според Борис Бонев приходите от зелена и синя зона трябва да се вложат в изграждането на паркинги.

Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска пък припомни, че са изградили първия 4-етажен паркинг, който се намира в кв. „Надежда”. Той разясни какво се предлага, за да стане наистина столицата безопасна.

Бонев обясни, че не иска да има стандарти в София. Според него половината от града буквално е задушаваща. За него е важно качеството на живот в столицата на България наистина да бъде на ниво.

Иван Таков и Пламен Данаилов също се обявиха за това да се повиши качеството на живот в София.

В края на дебата стана ясно, че всички са "за" това общината да се върне в ръцете на хората. Борис БоневБорис БоневБорис Бонев е български политик, икономист и общественик. Един от основателите на „Спаси обеща София от сглобки няма да се управлява, а Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска напомни, че който не работи, той не греши.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1842 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Георги Илиев Митев

2023.10.18 | 10:18

1
След като репресивния апарат работи за провициалистите и пришълците не може да заблуждавате кореняците от поколения софиянци.

2023.10.24 | 11:34

7
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ОСТАНАХМЕ МАЛЦИНСТВО ОЩЕ ПРЕЗ 50-ТТЕ, КОГАТО СЕ НАДОВЛЕЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА СГАН.

2023.10.18 | 11:05

6
Няма кореняци, те вече се изнесоха на село.
Смях

2023.10.18 | 11:05

5
Другарите нищо не споменаха за решенията на Априлския пленум на партията, глупости, грешка на пишещите пръстчета, за фундаментално полагащите манастирски решения и ръководството за сглобяване.
Чупи София

2023.10.18 | 10:41

3
БОРИС БОНЕВ И ЛУМПЕНИ ОТРЯЗАХА ДРЪВЧЕТАТА ПО ОКОЛОВРЪСТНОТО ШОСЕ В СОФИЯ ПРЕДИ ВРЕМЕ,ЗА ДА СИМУЛИРАТ ИЗСЪХВАНЕ ...., БЯХА ГИ ОТРЯЗАЛИ ОТ ОСНОВАТА И В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА СЕДМИЦИ ТЕ УМРЯХА БАВНО ...
То не само това

2023.10.18 | 10:46

4
Чупят пейки, градинки, осветление, кошчета, квото видят.
ОТГОВОР

2023.10.18 | 10:32

2
Като се НАМЕРИ НОЩНОТО ШКАФЧЕ и ВСИЧКО СВЪРЗАНО с НЕГО !!!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини