Димитър Кацаров: Хората в Смолян заслужават повече

  • 17 октомври 2023 08:51

  • 1419
  • 0
Димитър Кацаров: Хората в Смолян заслужават повече
©
Слушай новината Слушай новината

Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция, независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция „Новото време“ – КРОС, разкри пред БНТ как може той да помогне да се преобрази град Смолян и какъв е пътят, за да се случи това.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1153

Според него трябва да се направят чудесни условия на младите хора, които заявявят - скучно ни е в Смолян, няма какво да правим в Смолян. "Пълен абурд", категоричен е Кацаров.

"Демографският срив е страхотен. От 100 човека, които се явяват на пазара на труда 42 - ма са в трудоспособна възраст", заяви той. 

На въпрос как може Смолян да стане интересен за младите, Кацаров отговори, че има много програми, които да се изпълнят. "Трябва да създадем условия на младите хора", смята той.

Огромен интерес от страна на младите хора в Смолян към екстремния спортен уикенд, организиран от „Новото време“ - КРОС

Тези, които са в Смолян, според него трябва да получат наистина хубава инфраструктура. И велоалеи, например. "Смолян няма нито една велоалея. Има места, които пустеят,трябва да се направят елементарни неща", обясни Димитър КацаровДимитър КацаровДимитър Кацаров е независим кандидат за кмет на община Смолян, подкрепен от местна коалиция.

Относно обещанията на килограм в предизборната кампания, Кацаров напомни: Бюджетът на Смолян е около 75 млн. и въпросът не е  колко пари имаш, а как се харчат". 

По край Околовръстния път на Смолян, според него може да се построи спокойно парк, защото там всичко пустее.

"Трябва желание, контрол, воля", категоричен е Кацаров. 

 

Последвайте канала на

(платено съобщение)

Novini.bg
1419 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини