Борисов в Благоевград: Всички видяха, че не е добре да се закачаш с ГЕРБ! Не се чегърта туй, що не се чегърта

  • 16 октомври 2023 18:47

  • 2233
  • 7
Борисов в Благоевград: Всички видяха, че не е добре да се закачаш с ГЕРБ! Не се чегърта туй, що не се чегърта
© bulphoto (архив)

„Трябва да започна с международното положение, но искам да поздравя всички, които са тук. Хората в листите също са изключително ценни, защото застават зад каузата. За всяка община ние сме работили еднакво, независимо от коя партия е кметът. Тези последни две години и половина, хората се сравняват преди три години, след това времето сякаш е празно“. Това заяви лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по време на представянето на кандидатите за кметове на партията в Благоевградско.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1156

Политическата формация подкрепя кандидатурата на Илко Стоянов за кмет, който също се включи в събитието. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в има пълна листа с кандидати за общински съветници. 

„Толкова кадри произведохме, че вече си пречим“, отбеляза лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, коментирайки кандидатите за кметове. „Отнасяли сме се еднакво добре с всички кметове“.

„Нищо инфраструктурно не се направи. Откакто си тръгнахме от управлението колко блока се санираха? Нула. За един кмет е важно - ВиК, санирането, училищата. Цели квартали санирахме. Такава социална политика – прави ти блока по-красив, по-скъп, по-енергоефективен“, изброи той и допълни, че повече няма. „Ако хората са го забравили – заслужават си управлението. Ако изберат хората тези кметове, ние ще продължим да го правим“.

„Предстои труден финал на годината. За войната в Украйна не се говори, защото гледната точка е другаде. Като гледам трагедията на израелците и палестинците, каква трагедия е. Това е един процес на окървавяване, от която ще минат десетилетия. Ние трябва да се страхуваме, че ако прерасне в по-глобален конфликт, ще започне криза с горивата. Ток все още имаме. Трябва да имаме план какво ще се случва. Ние нямаме такъв“, обясни Борисов.

Борисов отговори дали ще се разпадне сглобката заради тегленето на нов дълг

"Разбрах, че и Кирил Петков е в Благоевград. Би трябвало с него заедно да сме тук по силата на сглобката. Днес говорим за проблемите между нас, а утре в парламента гласуваме заедно. Ние преди COVID винаги сме били на излишък. В последните години държавата се вкара в дългова спирала. Но не се говори с имена на министри и на премиери. Нинова е забравила, че след метне, е била вицепремиер на България и е могла да оправи грашките, които съм направил. Може да се види колко е нарастнал дълга, но да се кажат имена", заяви Борисов.

"Ние в сглобката, ако извадим кой какво е говорил един за друг, няма да можем да си кажем даже "Здрасти". Да правим добро, ние да сме толерантните. Всички видяха, че не е добре да се закачаш с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Не се чегърта туй, що не се чегърта. Не е важно кой пред коя врата стои, а под кой флаг. Нищо по-добро не можем да измислим и евроатлантическите ни партньори го одобряват", обобщи лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

„Всички видяха, че не е добре да се закачаш с ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Не се чегърта туй, що не се чегърта. Не е важно кой пред коя врата стои, а под кой флаг. Нищо по-добро не можем да измислим и евроатлантическите ни парньори го одобряват“, каза още лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

„Ето тези хора са важните“ - обърна се Андрей Новаков към кандидатите за кметове на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, след като бяха извикани на сцената.

Настоящият кмет Илко Стоянов призна, че по време на мандата му, само му се е пречело. „Трябва да спрем опита за реставрация на държавата назад. В тези тежки времена единствения човек, към който мога да се обърна е тук – г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Искрено се надявам да продължим напред и да дадем по-добро бъдеще на децата си“, каза той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2233 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Гост

2023.10.18 | 10:36

7
В гадост живеем.....
Аз

2023.10.16 | 22:00

6
Бойко, а запри се вече. То се видя, че с договорки даде София. Стига бе. Тарикат мъж не писка. Ама да ли си такъв, а ????
тиквата мъртвеца

2023.10.16 | 19:54

2
кратуна ти си едтн голям спермояд
2 , ....

2023.10.16 | 21:36

5
ДА ТИ ИИИИБА МААААЙЙЙЙКАТААААА ...,АМА НЕМА ДА ИЗЛЕЗЕ НИЩО ПАААААК ....ТИ СИ ДОКАЗАТЕЛСТВОТО .......,ААААААААААААХХХХХХХХХЙЙЙ

2023.10.16 | 21:32

4
Не взема пример от гн Денков да научи някое правелно изречение.Тиква диня не става.

2023.10.16 | 19:59

3
Уникално лекарство, което взриви интернет: напълно безопасно е на всяка възраст и много по-добро от виагра. С негова помощ ще имате силна и дълготрайна ерекция, много сперма и повишена издръжливост, а също така лекува простатит, плешивост и помага за отслабване. Прочетете го сами-----> mub.me/medik
????

2023.10.16 | 18:49

1
Какво представя ,този ?! Г-н Божков бе РАЗПИТАН,а този още НЕ е в АРЕСТА,ЗАЩО ???? ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА да се ГАВРИ с ВСИТЕ БЪЛГАРИ,с ежедневните си появявания по медиите????

Добави коментар

Водещи новини