Николай Шушков: Край на разрешенията за строеж без необходимия брой гаражи

  • 14 октомври 2023 09:09

  • 1925
  • 5
Николай Шушков: Край на разрешенията за строеж без необходимия брой гаражи
©
Слушай новината Слушай новината

Оживен разговор с много тревоги и въпроси проведе независимият кандидат за кмет Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание, който е номер 74 в бюлетината, с работници от шивашка фирма в града.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Шушков продължава разговорите си с малкия и среден бизнес в общината, за да чуе неговите проблеми.

Разрушени сгради, оставени непочистени терени край реката; неясна съдба на аквапарка и градската баня, проблеми с остарялата и често аварираща ВиК мрежа, корупционни практики – това са само част от проблемите, наслагвани с години, които хората от шивашкия цех поставиха пред Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание.

Николай Шушков обеща на жените от Благоевград: Без повече доплащане от родителите за консумативи в детските градини

Те попитаха защо в Благоевград автомобилите са по тротоарите, а хората са на улиците. Хората от шивашкия цех зададоха въпроси и до кога ще продължава презастрояването на града и унищожаването на градинките.

Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание от своя страна пое ангажимент да прекрати практиката на издаване на разрешения за строеж без необходимия брой гаражи и да започне поетапното изграждане на буферни и многоетажни паркинги. Според него са необходими и целенасочени усилия по отстояването на съществуващите зелени площи, както и създаването на нови.

Той сподели идеята си заедно с община Симитли да се възстанови проекта за язовир „Чакалица“, което ще даде трайно решение на проблема с водоснабдяването в Благоевград.

На въпрос как ще работи с очертаващия се шарен общински съвет, Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание бе категоричен: „Като внасям напълно законосъобразни, добре обмислени и ползващи се с широка обществена подкрепа предложения за решения. Компромиси със съвестта си и с опита на годините си не мога да правя“, каза още Шушков.

Последвайте канала на

Novini.bg
1925 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
МИЛА Браво! Мила

2023.10.14 | 17:28

5
Сети се Мара да се пожара!! Хахаха

2023.10.14 | 16:49

4
Искате ли луд се кс за 2-3 часа, силна ерекция, продължителна липса на еякулация и повишен тестостерон! Сега е възможно и безопасно! Сега това нещо вече е в открита продажба -----> mub.me/neoix
Голям

2023.10.14 | 15:40

3
А сегашните що не са осъдени!?
реплика

2023.10.14 | 11:05

2
Нищо няма да стане ,докато в цената на имота не влезе и парко място.Като повечето семейства са с две коли
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.10.14 | 09:54

1
АМАН ОТ ГЛУПОСТИ, НЕ КМЕТОВЕТЕ ОПРЕДЕЛЯТ РЕЖИМА НА СТРОЕЖИТЕ.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини