Николай Шушков обеща на жените от Благоевград: Без повече доплащане от родителите за консумативи в детските градини

  • 11 октомври 2023 09:30

  • 686
  • 1
Николай Шушков обеща на жените от Благоевград: Без повече доплащане от родителите за консумативи в детските градини
©

"Ще направя преглед на системата за кандидатстване за прием в детските градини, ще осигуря нужното общинско финансиране на тяхната дейност и ще намаля боря на децата в групите", обеща независимият кандидат за кмет на Благоевград Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание пред дамите във фабрика за козметични продукти, собственост на гръцки предприемач.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Жените попитаха защо им се налага да купуват за собствена сметка матраци за леглата на децата в детските градини, тоалетна хартия, вода и други консумативи, при положение, че плащат такса за градината, както и защо групите в детските градини масово надвишават 30 деца.

Независимият кандидат за кмет Николай Шушков: Не бива да допускаме повече изтичане на човешки капитал от Благоевград

Пред Николай ШушковНиколай Шушков„Мисия Благоевград – за просперитета на хората и града“.   С това послание те поставиха и редица други важни въпроси, които не са намерили решение до този момент. Сред тях са: недостигът на детски площадки в града и лошата им поддръжка, което ги прави опасни за децата; слабо осветените и разбити улици, невъзможни за майки с колички, малки деца и инвалиди; малкото велоалеи, а наличните такива са лошо планирани и зле изпълнени; занемареният парк на Ловния дом, както и др.

Шушков изрази удовлетворението си от приятната, чиста и уютна трудова среда, в която работят младите жени, произвеждайки собствена марка козметични продукти, както и изделия на други марки.

Той пое ангажимент общината да е винаги отворена за хората, да улесни достъпа до кмета и екипа му и да организира изнесени приемни в кварталите.

Той обеща, че тази фабрика ще е едно от първите места, в които ще се върне, като стане кмет.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
686 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.10.11 | 10:36

1
Уникално лекарство, което взриви интернет: то е многократно по-хладно от ви.агра и е напълно безопасно на всяка възраст. С него ще имате силна и дълга ер.екция, много спе.рма и повишена издръжливост и тестостерон. Прочетете го сами------> mub.me/medik

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини