Стефан Янев: Кандидатите ни за кметове и за общински съветници са хора с компетентност и почтеност

  • 26 септември 2023 15:16

  • 1167
  • 4
Стефан Янев: Кандидатите ни за кметове и за общински съветници са хора с компетентност и почтеност
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Мнозинството от българския народ иска да има правителство, но не подкрепя много от решенията на кабинета "Денков", смята Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен, бивш служебен премиер и лидер на "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но".

"Дали е стабилно мнозинството в Народното събрание - това предстои да видим в следващите месеци. Но по отношение на българския народ, ще видим каква оценка ще даде по време на местните избори", коментира той.

Много добри шансове за Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980 в надпреварата за София очаква лидерът на партия "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" Стефан ЯневСтефан ЯневС указ на президента Румен Радев от 12 май 2021 година Стефан Янев е назначен за служебен.

Арх. Комитова, бивш министър на регионалното развитие и благоустройството в служебния кабинет на Янев, е кандидатът на БВ за столичен кмет. 

"Залагаме на принципа на търсене на хора със собствена кариера и искащи да направят нещо и за обществото. Кандидатите ни за кметове и за общински съветници са хора с компетентност и почтеност", каза лидерът на БВ и уточни, че партията ще участва в изборите за местна власт във всички области на страната.

Петър Николов е кандидатът за кмет на Варна от "Български възход"

В предаването "12+3" Стефан Янев коментира и казуса със затварянето на храм "Св. Николай" в София, известен като Руската църква:

"Стъпките с изгонването на тези свещеници са отговорност не само на службите, които предлагат такова решение, но и политическата оценка кога и как се предприемат такива действия. За да се прецени цялостната политическа обстановка и до каква степен такъв тип решение може да повлияе на едно или друго отношение".

Според Янев управляващите от ПП-ДБ правят опит за овладяване на службите за сигурност:

"Има желание службите да бъдат овладени, а не да ги реформират. Кой е казал, че те не работят в интерес на България и не защитават нашите национални интереси? Кой твърди това? Този, който има интерес да ги овладее и предлага сливане на две различни разузнавания. Механичното им сливане няма да доведе до нищо повече от загуба на това, което е в основата на държавността - наличието на подходяща информация, на базата на която се вземат управленски решения от овластените за това хора в НС, в изпълнителната власт и в президентската институция. Службите обичат тишината!"  

По думите му публичното говорене за службите трябва да бъде само за бюджета на тези служби: "Службите са работили за България и ще продължат да работят за страната, ако ние им създадем условия. Ако само ги критикуваме и мислим само как да махнем Пешо и да сложим Гошо - не сме на прав път".

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
1167 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
М.иванов

2023.09.26 | 21:10

4
като теб,тъп чорап
М.иванов

2023.09.26 | 21:10

3
като теб,тъп чорап

2023.09.26 | 18:39

2
Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри се.ксуалния ви живот многократно, прочетете го сами -----> welcome.to/biocom

2023.09.26 | 15:51

1
Бита карта си момче,изчезни.

Добави коментар

Водещи новини