Петър Николов е кандидатът за кмет на Варна от "Български възход"

  • 04 септември 2023 14:27

  • 788
  • 3
Петър Николов е кандидатът за кмет на Варна от "Български възход"
© БТВ

Партия "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" представи във Варна своя кандидат за кмет на морската столица. Това е адвокат Петър Николов. Той е предложен от множество неправителствени организации, обществени личности и бизнеси.

"Надяваме се, че с тази стъпка ще дадем началото на една позитивна кампания. Целта ни е да търсим онези подходящи теми, идеи и въпроси, които вълнуват хората на Варна", каза лидерът на партията Стефан Янев.

"Имаше много граждански предложения за моята кандидатура, както и от различни неправителствени организации. Това беше и причината да приема. Действително имам своя собствена политика, която правя в моята работа като адвокат, с която всъщност съм известен в обществото", каза от своя страна Петър Николов. 

"Една от основните причини да се кандидатирам за кмет на Варна е, че в момента не виждам друг реален, сериозен кандидат за градоначалник, който да иска да защитава интересите на варненци. Ние виждаме, че градът не се развива, не се променя и няма нови лица на хоризонта, които да ангажират обществеността като цяло. Ето защо аз реших да поема тази тежест", заяви адвокат Николов.

Стефан Янев за Шенген: Гледат ни с недоверие и пренебрежение, България няма тежест

Той заяви, че от екипа на "Български възходБългарски възход„Български възход“ се самоопределя като националноконсервативна политическа партия, но" много държат тяхната програма да се превърне в политика за града, която да бъде трайно и постепенно налагана, предаде бТВ.

"В тази връзка програмата ни ще бъде отворена през цялата предизборна кампания за различни предложения", допълни кандидатът за кмет на Варна.

"Главен акцент в програмата ми ще бъдат младите хора, младите семейства, децата. Както може би е известно на повечето от вас, аз активно се боря с антисоциалното законодателство и джендър политиките", посочи адв. Николов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
788 3

Коментари 3

Добави коментар
Крум

2023.09.04 | 18:00

3
Американски Възход са същите като Подмяната създадени от Румен Радев който после се прави на ущипана булка. Измамници които сега плющят човека който ги създаде.
Крум

2023.09.04 | 18:00

2
Адвоката този път заложи на американския дедо Стефчо и на Американски Възход
М.иванов

2023.09.04 | 17:33

1
голям възход голямо нещо...

Добави коментар

Водещи новини