ВМРО издига Карлос Контрера за кандидат за кмет на София

  • 10 септември 2023 11:43

  • 1531
  • 2
ВМРО издига Карлос Контрера за кандидат за кмет на София
© ВМРО
Слушай новината Слушай новината

На свое разширено заседание Областният комитет на ВМРО-София взе решение да номинира Карлос Контрера за кандидат от  ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа за кмет на Столична община, както и за водач на листата с кандидати за общински съветници в София.

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа ще се яви самостоятелно на местните избори в София, като се водят разговори за подкрепа от патриотични и консервативни организации.

На заседание в събота, с участието и на членове от Организационния съвет на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, е взето решението за начина на явяване и кандидатурата.

Контрера: София не се нуждае от счетоводно рекордни бюджети, а от фокус

Карлос Контрера е председател на Областния комитет на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа за гр. София, два мандата е общински съветник в Столичен общински съвет и е бил председател на Комисията по транспорт и пътна безопасност към СОС. Контрера е юрист по образование със специализация в областта на административното право.

Последвайте канала на

Калина Христова
1531 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ШИБАМ КОПЕЙКИ С МЕКИ КИТКИ!

2023.09.10 | 12:24

2
ИБА ГО НИСКОЧЕЛИЯ ПАВИАН

2023.09.10 | 12:00

1
То останали някой , толкова малоумен да гласува за тези

Добави коментар

Водещи новини