Георги Георгиев (ПП): Ако министър Шишков беше вложил това старание по-рано, стотици милиони можеха да бъдат спестени

  • 08 март 2023 21:06

  • 30935
  • 3
Георги Георгиев (ПП): Ако министър Шишков беше вложил това старание по-рано, стотици милиони можеха да бъдат спестени
©
Слушай новината Слушай новината

Към момента ни се предоставя само една проба, която всички атакуват. Тъй като има правила за взимане на подобни проби, едва тогава трябва да се говори. В настоящия случай звучи като политическо говорене. Ако министър Иван ШишковИван ШишковИван Шишков е роден на 14 септември 1963 г. в София. Завършва образователна степен магистър по беше вложил това старание, когато беше зам.-министър в предишното служебно правителство, тогава може би стотици милиони щяха да бъдат спестени на държавата. Това заяви бившият депутат от "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска в ефира на "Денят ON AIR".

По думите му "министър Шишков продължава практиката за незаконния инхаус".

"Една от причините да има инженеринг е, че много често инвестиционният проект е толкова некачествен, че на практика е неизпълним и по време на строителството се налагат промени", поясни той. 

Предизборен дебат разкри какви са позициите на партиите за инфлацията у нас

Гостът отбеляза, че "всички, които са в Закона за устройство на територията, са регламентирани - възложител, изпълнител, проектант и строителен надзор, като всеки поотделно не си върши работата". 

"Парите в строителството са повече, отколкото можем да усвояваме с качествено строителство. Това понякога налага претупване, няма хора", категоричен бе Георгиев. 

"Частичните действия на министър Шишков не са свързани с търсенето на интереса на държавата. В момента те са просто политически - в полза на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" и ДБ", коментира още той пред Bulgaria ON AIR.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
30935 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.03.09 | 08:09

2
А вие 12 години какво направихте? Създадохте схемите с които сега не се били борели гълъба и останалите солташаци на чорапа. Ние крадем, ама те са виновни, че не ни спират.

2023.03.11 | 05:50

3
12 години строиха схеми, от законодателство да ги оправдават до главен прокypор да блокира разследванията.

2023.03.08 | 21:36

1
platen bokluk minister shishkov e minister ot 4 meseca i e niamal vazmojnost da spre krajbite koito grobarskite prestapnici sa izvarshili

Добави коментар

Водещи новини