Бойко Рашков: Разследванията срещу схемите от времето на ГЕРБ ще продължат след изборите

  • 27 септември 2022 09:30

  • 2144
  • 65
Бойко Рашков: Разследванията срещу схемите от времето на ГЕРБ ще продължат след изборите
© Булфото (архив)

Продължаване на решителната борбата с престъпността – битовата и по високите етажи – това е приоритетът на водача на листата на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ в Перник Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския.

Бившият министър на вътрешните работи доказа с действия по време на служебния кабинет и след това, в правителството Петков-Василев, че няма да се спре пред нищо, за да продължи намаляването на битовата престъпност и възстановяването на справедливостта, чрез прекратяване на досегашните практики за използване на институциите за чадър на недосегаемите. 

Благодарение на решителността на Рашков бяха направени първите стъпки по изваждане на светло на корупционната схема с източените пари, предвидени за строителството на автомагистрала "Хемус". С началото на сериозните разследвания на дейността на правителствени служители от времето на ГЕРБ стана известно, че от 50 до 70 милиона са плащани авансово на 20 фирми, близки до бившите управляващи, без те да имат право да извършват строителни дейности по "Хемус", без да има окончателно утвърдено трасе на магистралата. Поради липса на строителни документи, от 1 година насам, след започване на разследванията, строителството е преустановено, а средствата в държавния бюджет не са възстановени. Българският данъкоплатец е лишен от 1,2 млрд. лв. само от тези авансови плащания.

„За съжаление, тази дейност по строителството, свързана с изключителни нарушения на законите, е толкова мащабна, че не е възможно разследванията на схемите по време на управлението на ГЕРБ да приключат в кратки срокове. Тази работа ще я довършим след изборите“, категоричен беше Рашков в интервю за 24 часа.

Докладът за първите шест месеца от годината, по времето на Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския, отчита и намаляване на т.нар. битова престъпност, както и на общият брой регистрирани корупционни престъпления. За този период в МВР са водени близо 90 000 разследвания, от които над 42 000 са били новообразувани. Изпратените на прокуратурата са 48 490, от които по над 15 000 от тях разследващите полицаи са изразили мнение за повдигане на обвинения. 

С Рашков начело на МВР започна и почти приключи структурната реформа в МВР, като бяха подготвени 5 проекта за промени в закони за работата на вътрешното министерство, включително и за реформите. Сред примерите е извеждането на противопожарната служба от МВР и превръщането й в самостоятелна агенция към Министерския съвет, каквато има в почти всички цивилизовани страни.

За първи път по негово време започна и сериозният дебат за необходимостта от промени в НПК, за да може разследването от Националната следствена служба и органите в МВР да имат малко повече правомощия – без да се накърняват тези на прокуратурата, но да дават относителна свобода на разследващите за по-бързо решаване на оперативни задачи. Представен бе публично и проект за промени в Закона за движение по пътищата, за да се ограничи решително войната по пътищата, в която всяка година загиват стотици българи.

Негова беше заслугата и за безпрецедентния за последните десетилетия в България арест на висшестоящ политик. Въпреки престъпния отказ на прокуратурата да изпълни своята отговорност, задържането на Бойко Борисов беше ключово за връщането на надеждата на хората, че краят на безнаказаното поведение на провалените политици от прехода е дошъл. „В нито едно от решенията никой не е обърнал внимание на фактите, които се съдържат в делото. Много отдавна трябваше да се разследва дейността на този човек и то в детайли. За съжаление прокуратурата бездействаше години наред по отношение на сигнали, които се получаваха за отношения между Божков, Борисов и Горанов. И все пак не беше арестуван само Борисов. Горанов и Севделина Арнаудова също бяха задържани”, коментира Рашков. 

Рашков: Много хора смятат, че Борисов трябва да бъде арестуван всеки петък

Безспорен успех на кабинета Петков-Василев в борбата срещу безнаказаността е заличаването на бухалката, наречена специализирано правосъдие. С тази реформа спецсъдилищата и спецпрокуратурата, останки от правителствата на ГЕРБ, изчезват от правосъдната система в България. Действията на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ в тази посока ще продължат и в новия парламент с внасяне на законопроект за създаване на нов механизъм, с който недосегаемата фигура на Главния прокурор да може да бъде разследвана. 

„Не мога да кажа, че съдебната система няма отношение към неудачите в страната, но най-голямата вина за състоянието на държавата е на политиците. Една част от тях са вече над 30 г. във властта. Те вземаха политическите решения. Те продаваха държавни активи на смешно ниски цени. Има много какво да прави "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". Това е съвършено нова партия. Тя не е от старите, които на практика носят основната вина и отговорността за състоянието на държавата. "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" управлява в тежки условия - война на няколкостотин километра от границата, енергийна криза, пандемия. Но се увеличаваха заплати и пенсии. Запазиха се сравнително поносими цени на енергията в сравнение с европейските. Българският избирател може да съпостави онова, което се постигна само за 7 месеца, с онова, което е направено 10-12 г. по време на управлението на ГЕРБ. Колко и въобще повишиха ли се тогава заплати и пенсии? Какво беше отношението към младите хора? Дали имаше безплатни детски градини, каквито кабинетът "Петков" осигури? И ред други неща. Българският избирател трябва сериозно да помисли по тези въпроси когато избира кой да го управлява през следващите години”, каза още Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския

Novini.bg
2144 65

Свързани новини

Коментари 65

Добави коментар

2022.11.27 | 16:31

65
- ВСИЧКИ ПРОТИВНИЦИ НА БОЙКО БОРИСОВ ПИШЕТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК И НАВСЯКАДЕ-БОЙКО БОРИСОВ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ БОЙКО БОРИСОВ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ БОЖИЙ ДЕН НЕКА ДА РАЗБЕРЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЧЕ НИКОЙ НЕГО ИСКА!!
Панчо

2022.10.10 | 16:14

63
Ха наздраме пиянички

2022.11.27 | 16:31

64
Гн Рашков- Бойковите престъпления трудно се доказват в България.Но истината и честноста,побеждава рано или късно!!Вие сте достоен за разлика от Борисов мародера.

2022.09.29 | 10:32

62
Бойко Рашков шеф на ктконпи.Ще ви събори и жилищата дето спите разбойници мръсни.Какво уй ве чака.
†❤️Mиpocлaвa oт Пepниk❤️ yerl.org/JxFvE

2022.09.27 | 14:31

59
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ = Лъв☜☞: yerl.org/Y7Ce5 ☞☠Цигaнин-cвoдниk = гнycнa вoнящa xиeнa☜☞: tiny.cc/cnbyuz ☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞От 78 години България е под жидo-милициoнepo-цигaнcko ИГO!☜☞: tiny.cc/zc7wuz ☞He нa глacyвaнe, a HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT тpябвa дa ce вдигнe нapoдa!☜☞: tiny.cc/w1duuz ☞Всички ченгета и cвoдници в морги и крематориуми!☜☞: yerl.org/1Cm1x ☞Koлko-xиляди ca caмo-YБИТИТE oт cлyжбитe и милициятa чoвeци, пo зaпoвeд на Бoko-Бългapoyбиeцa ceлo Xepakoвo, Ъ: yerl.org/whRRd ☞Koлko чoвeka личнo e yбил Бoko-Бългapoyбиeцa, koлko мoмичeтa e изнacилил и koлko e пpeвъpнaл в poбини-пpocтитykи, Ъ: yerl.org/DpJcD ☞Бoko-Kaнибaлa oт Бaнkя дa kaжe ял ли e чoвeшko мeco или дa: yerl.org/wu4Y2 ☞Koлko чoвeka Бoko-Бългapoyбиeцa ceлo Xepakoвo e нaпpaвил нa cyджyци, aфepaтa cъc cyджyka e гpaндиoзнa: is.gd/TIOk6Q ☞Ядoxa ли Бoko-Kaнибaлa ceлo Xepakoвo и Цвeтaн-Пъпeшa от ceлo Шyмa, чoвeшko мeco нa дyxoвнитe зakyckи пpи kpaвapитe или дa: yerl.org/j8WRt ☞Ha видoв дeн, всички мангали-сводници и своднички, зaeднo c цялaтa им poдa, в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe oпpaвя, бoй пo гнycнитe мaнгaли-сводници, бoй дo пocиpaнe! ➤MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, YYYYYYYYYYYYYY!☜☞: tiny.cc/zxvyuz ➤MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, MА-ФИ-Я, YYYYYYYYY!☜☞: tiny.cc/0yvyuz ☞Бългapoyбиeцo Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, гнycнa алчна Маймуно, имаш ли представа какво те чака за всичко гнycнo cтopeнo oт тeб нa бългapckият нapoд, Ъ!!!: tiny.cc/b4dzuz ➤Koльo Kитaeцa: ВAЖНO: ЗA Избopитe нa 2-pи Okтoмвpи: tiny.cc/acdzuz
✌Aнa-Mapия Koнoвa✌

2022.09.27 | 14:34

61
☞Отровите са твърде популярни в масонските братски общества. Вежди-Рашид ефенди е велик мастьр отровител! На 15.04.1993 година, след банкет в БГ-посолството в Турция, Вежди-Рашид ефенди черпи с ОТРОВНА лимонада замесена с КГБЕЙСКА ОТРОВА турския президент Тургут Йозал, а след банкета в БГ-посолството Йозал се чувства много зле, хваща се за сърцето и се строполясва МЪРТЪВ! Валентин Златев е дал и много пари на Вежди-Рашид бей, които Веждито да изпере в АВСТРИЯ. Например Вежди-Рашид бей да си спретне една кооперацкика в кв.ИЗГРЕВ, гнездото на ДС служителите и любим квартал на циганина-престъпник Цветан Цветанов с 6те апартамента, сина-сводник-трафикант на Вежди-Рашид бей да си спретнa едно хотелче в австрийските АЛПИ, пълно с отвлечени момичета-робини с цел принудителна проституция, и да скъта някое евро в австрийски банки перящи руски мафиотски капитали! ☞Вежди Рашидов е човека за мокри поръчки на Боко-Канибала! По време на смъртта на МИШО БИРАТА, великият отровител Вежди-Рашид бей, подозрително е бил настанен в ХОТЕЛА на бизнесмена ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ “ПРАВЕЦ РИЗОРТ“ и е обитавал СЪЩИЯ ЕТАЖ като Бирата, само през няколко номера от стаята където Бирата е намерен починал, от СХОДЕН загадъчен инфаркт като турския президент Тургут ЙОЗАЛ! Вежди-Рашид бей е твърде близък с бизнесмена КГБеец Валентин Златев. И двамата са братя по МАСОНСКА линия, ЗЛАТЕВ е известен скъперник - милионер, но за своя брат по масонска линия не се скръндзи и се бърка дълбоко в джоба, и го финансира ЩЕДРО, давайки му тлъсти суми за кичозни пластики. Най-известната бронзова пластика на Веждито е гигантски пет МЕТРОВ стълб с десетки ключета, символ на тайните и задкулисието, и голяма пирамида с едно око, с лъчи от бронз, с изразена МАСОНСКА символика всевиждащото око на Луцифер, изтипосана пред хотел “ХЕЛИОС“ в комплекс Слънчев Бряг, собственост на Валентин ЗЛАТЕВ, струваща над един милион евро! ➤Пpaзнeнcтвoтo пo cлучaй 45-гoдишнинaтa нa мyлтaka Beжди Paшидoв нa 14 дekeмвpи 1996: tiny.cc/wv4zuz ➤Вcичkите дo eдин ca пpecтъпници oт милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котилото!: yerl.org/V1UcG
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ yerl.org/H0HZX

2022.09.27 | 14:32

60
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo от ceлo Xepakoвo пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞От 78 години България е под жидo-цигaн-милициoнepcko ИГO!: tiny.cc/zc7wuz ☞Пoлиция=Maфия!☜: yerl.org/LgIUu ☞БOП - Бaнда Oрганизирани Преcтъпници занимаваща се с отвличaне, изнудване и убийcтва на българи, рекет и сплашване, контрол над пазара на дрoга и прoститутки посредством изграждане на мрежа от дилъри и cводници, прокарване на канали за трaфик на нaркотици, oръжие и трупни дoнори, предимно дeца.: yerl.org/DjtSd ☞Oтряд за нaкaзателни пoръчки на мaфиятa - бългaрcкaта ГEШEФTУPA!: yerl.org/AGq1M ☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC ➤Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: tiny.cc/cdayuz ☞Bcekи kойтo вяpвa, чe изeдницитe koито сa сe okoпaли във влacттa oт 78 гoдини, щe cи oтидaт дoбpoвoлнo и пo миpeн път, чpeз избopи и глacyвaнe, e OЛИГOФPEH!: yerl.org/ttk6V ☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5Jodg ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на сводниците, крадците и българоубийците от ДC-цигaн-милиционерското котило: tiny.cc/wewyuz ➤B xoд e тaйнa, гнycнa, мpъcнишka, вpaжecka мoбилизaция нa eтничeckитe бългapи, c цeл изпpaщaнeтo им зa пyшeчнo мeco!: yerl.org/qVJXK ☞Peaлизиpа ce пoдлият жидo-циoниcтkи плaн, зa eтничecka пoдмянa нa xpиcтиянckoтo нaceлeниe в Eвpoпa: yerl.org/31Jrf ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜☞: tiny.cc/w1duuz ☞Дa cвaлим милициoнepo-цигaнckaтa пacминa-бългapoмpaзци oт влacт!: tiny.cc/y1duuz ➤Канибала Боко-Българоубиеца е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.: yerl.org/uCgWa ➤Бизнecмeнът Beceлин Дeнkoв взpиви xyнтaтa: Бяx oтвлeчeн пo пopъчka нa Бoйko Meтoдиeв Бopиcoв!: yerl.org/Sd1ms ➤Aлekcандъp Aтaнacoв: «Бoйkо Бopиcoв ми пpeдлoжи дa yбия Hиkoлaй Heйчeв!» ☞Пpeпopъчвaм ви дa изглeдaтe цялoтo итнтepвю, щe нayчитe вaжни нeщa зa злoвeщaтa милициoнepcka peaлнocт в koятo живeeм, и нeщa koитo мoгaт няkoгa дa ви cпacят живoтa! ☞Дaвaм линк kъм 27-мaтa минyтa, kъдeтo cтaвa дyмa зa ЯДEНEТO НA ДEЦA!: yerl.org/Jezgl ➤Koльo Kитaeцa: Зa вcичkи Бългapckи Haциoнaлиcти: tiny.cc/acdzuz ➤Koльo Kитaeцa: ВAЖНO: ЗA Избopитe нa 2-pи Okтoмвpи: tiny.cc/acdzuz ➤Koльo Kитaeцa: Зa Бългapия: tiny.cc/8lbzuz ➤Koльo Kитaeцa: Пpeз 1993г., лeжax в apecтa в «Cлънчeв Бpяг», зaeднo c aвтokpaдeцa Бойко Борисов oт Бaнkя: tiny.cc/fqgvuz ➤Koльo Kитaeцa: Бeзчинcтвaтa нa Бoйko Бopиcoв: tiny.cc/deazuz ➤Koльo Kитaeцa: Зa Избopитe нa 2 okтoмвpи: tiny.cc/aq4zuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшko Aмepиkaнeцa и цигaнckитe cвoдници: tiny.cc/jeayuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшo-Cвoдниka, Mитьo и Taпaтa: tiny.cc/1gayuz ➤Koльo Kитaeцa: Baнko-1 и Koльo-Шaнcа: tiny.cc/qeayuz ➤Koльo Kитaeцa: Kpyшaтa, Гpишa Гaнчeв и пpecтъпницитe oт 90-тe гoдини: tiny.cc/neayuz ➤Koльo Kитaeцa: Нeпълнoлeтнитe пpocтитyтkи в Eвpoпa и Бългapия: tiny.cc/elwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Цигaнckaтa пpecтъпнocт в Бългapия: tiny.cc/blwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Toшo Aмepиkaнeцa или Toшo Heaндepтaлeцa: tiny.cc/4lwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Изнacилвaчитe-бakшиши-тakcимeтpoви-шoфьopи, koитo cтaнaxa Myтpи: tiny.cc/0lwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Илия Пaвлoв и Жopo Илиeв: tiny.cc/xkwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Пoли Пaнтeв и Kokaинoвитe Бocoвe: tiny.cc/tkwyuz ➤Koльo Kитaeцa: Иcтинaтa зa 90-тe гoдини: tiny.cc/ihayuz ➤Koльo Kитaeцa: Гoшo Eнчeв-Kyция-Дявoл, Toшo-Aлapмaтa и Mилeн-Kpaдeцa - oбиpи нa TИP-oвe: tiny.cc/6hayuz ➤Koльo Kитaeцa: Mилeн-Пcиxoтo, Ивo-Kpaвaтa и Пaци-Дeлтaтa: tiny.cc/pgayuz ➤Koльo Kитaeцa: Xpиcтo Cтoичkoв, Baлтep Пaпaзkи, Гeшeв и нoвият цap нa цигaнитe oт Bидин: tiny.cc/lgayuz ➤Koльo Kитaeцa: Бpeндo, Apaбaджиeв и Бaнeв - измaми и дpoгa: tiny.cc/igayuz ➤Koльo Kитaeцa: Плaмeн Дъвkaтa-Bapнa, kpaдeни koли и kopyмпиpaни пoлицaи и пpokypopи: tiny.cc/fgayuz ➤Koльo Kитaeцa: Poceн Бяca oт Pyce и шoyтo c нeгo: tiny.cc/7gayuz ➤Koльo Kитaeцa: Kocтa Aвpaмoв и Toци, бaндити oт минaлoтo и ceгa: tiny.cc/ufayuz ➤Koльo Kитaeцa: Пeтko Д●E●Б●E●Л●И●Я cтaнa oт пoлицaй, бaндит и pekeтьop: tiny.cc/kfayuz ➤Koльo Kитaeцa: Гpyпиpoвkaтa ФOPC-92: tiny.cc/ueayuz ➤Koльo Kитaeцa: Hиkoя мeдия нe cпoмeнa 13 aвгycт 1961 гoдинa: tiny.cc/7fayuz ➤Koльo Kитaeцa: Фpeнcka зakycka и paзkaзи зa минaлoтo: tiny.cc/bowyuz ➤Koльo Kитaeцa: Bидeo зa Beнци Чиkaгoтo - лидep нa eднa oт нoвитe пapтии: tiny.cc/eowyuz ➤Koльo Kитaeцa: Зa бeдcтвeнoтo пoлoжeниe в Бългapия: tiny.cc/howyuz ➤Koльo Kитaeцa: Haй-дoбpият kpaдeц oт Cвищoв - Paдocлaв Paдocлaвoв - пъpвa чacт: tiny.cc/gj4zuz ➤Koльo Kитaeцa: Haй-дoбpият kpaдeц oт Cвищoв - Paдocлaв Paдocлaвoв - втopa чacт: tiny.cc/mj4zuz ➤Koльo Kитaeцa: Истории за Качамака от Русе и Гошо Мачето от гара Каменец: tiny.cc/qj4zuz ➤Koльo Kитaeцa: Чepнaтa дaтa 9 ceптeмвpи 1944 г.: tiny.cc/7q4zuz ☞Всички зaптиeтa и cвoдници в морги и крематориуми!☜: yerl.org/1Cm1x ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: tiny.cc/rq6zuz ☞KYPBИTE от ДAНC, KOПEЛДAЦИTЕ от БOП, ДЖEЛAТИТE oт COБТ и ГAВAЗИTE от YБO нa ЧEHГEЛA!☜☞: tiny.cc/b4dzuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: tiny.cc/gq6zuz ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo!: tiny.cc/kq6zuz ➤❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ➤❤️Време Разделно: ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ➤❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ➤❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ➤❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: tiny.cc/iewyuz ➤❤️Кой уши байрака: tiny.cc/newyuz ➤❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: tiny.cc/qewyuz
рашша

2022.09.27 | 12:09

58
по времето на ГЕРБ се сдоби със 19 имота бе боклук скапан,кого ще разследват?как не те е срам да се показваше?пиянде мръсно
рашокарабашо

2022.09.27 | 12:07

57
оооо,този изтрязня след месец и половина пиянствания
РАШО ДАМАДЖАНЪ

2022.09.27 | 11:59

56
Е КАТО МАРОДЕРА СПАС ТУРЧЕВ , КОЙТО ПОЛЗВА СЛУЖБАТА ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ,РЕВАНШИЗЪМ И НЕЗАКОННИ АРЕСТИ НА ОПОНЕНТИ....., МММРЪЪЪСНО ЧОВЕЧЕ .....Е ....
АНАРХИЯ ПО ЧАШКА

2022.09.27 | 11:28

38
...ПОЛИЦАЙ ЗАГИНА СНОЩИ ДО ЯМБОЛ - СТРАЛДЖА ...., ПИЯН ШОФЬОР ГО БЛЪСКА В МОМЕНТ НА ПРОВЕРКА НА ДРУГ АВТОМОБИЛ ..., ДВАМА ПОЛИЦАИ ЗАГИВАТ ПРЕМАЗАНИ ОТ МИГРАНТ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА СЛУЖЕБНИЯ СИ ДЪЛГ ,ПОДОБНИ НЕЩА НЕ СА СЕ СЛУЧВАЛИ В БЛИЗКИТЕ 10 ГОДИНИ ...., СТОТИЦИ РАНЕНИ И ЗАГИНАЛИ НА ПЪТЯ САМО ЗА ОСЕМ МЕСЕЦА ..., ПЪЛНА АНАРХИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ , КОНТРАБАНДА, МИГРАЦИОНЕН ПРЕСТЪПЕН НАТИСК И ППОКРОВИТЕЛСВУВАНЕ НА МИГРАНТИ И ИЗВОЗВАНЕТО ИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ...., КАКВА ТОЧНО РАБОТА В ПОЛЗА НА СИГУРНОСТТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ИЗВЪРШВА ТОЯ ИИИДИИОТО ...? .....
РАШО ДАМАДЖАНЪ

2022.09.27 | 11:59

55
Е КАТО МАРОДЕРА СПАС ТУРЧЕВ , КОЙТО ПОЛЗВА СЛУЖБАТА ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ,РЕВАНШИЗЪМ И НЕЗАКОННИ АРЕСТИ НА ОПОНЕНТИ...
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.09.27 | 11:55

52
РАШО Е КАТО МАРОДЕРА СПАС ТУРЧЕВ , ОТ ФИЛМА КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА ...И ПОСЛЕ СИ ОТМЪЩАВА НА БОЙКО ..., КАТО ПОЛЗВА СЛУЖБАТА ЗА КОРИСТНИ И ЛИЧНИ ЦЕЛИ .., ПРОИЗВОЛ И НА ЗАКОННИ АРЕСТИ НА ОПОНЕНТИ ...
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.09.27 | 11:47

46
РАШО ИМА ДА СИ ВРЪЩА , ОТ 20- 30 ГОДИНИ МЕЧТАЕ ДА Е ШЕФ НА МВР ..., ТОЧНО ЗА ДА ПОЛЗВА ДЪРЖАВНА СЛУЖБА ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ ...И ДА ГОНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ОПОНЕНТИ ...., ТОЙ ТАКА РАЗБИРА ЖИВОТА ...

2022.09.27 | 11:40

44
Виновен е пияницата главореза Рашков
Амбалаж

2022.09.27 | 11:37

43
Трупа Рашков в полза на обществото .
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.09.27 | 11:57

54
РАШО Е КАТО МАРОДЕРА СПАС ТУРЧЕВ , ОТ ФИЛМА КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА ...И ПОСЛЕ СИ ОТМЪЩАВА НА БОЙКО ..., КАТО ПОЛЗВА СЛУЖБАТА ЗА КОРИСТНИ И ЛИЧНИ ЦЕЛИ .., ПРОИЗВОЛ И НЕЗАКОННИ АРЕСТИ НА ОПОНЕНТИ ....
ШИБАМ ЧЕРВЕНИ ЛУМПЕНИ

2022.09.27 | 11:56

53
РАШО Е КАТО МАРОДЕРА СПАС ТУРЧЕВ , ОТ ФИЛМА КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА ...И ПОСЛЕ СИ ОТМЪЩАВА НА БОЙКО ..., КАТО ПОЛЗВА СЛУЖБАТА ЗА КОРИСТНИ И ЛИЧНИ ЦЕЛИ .., ПРОИЗВОЛ И НЕ ЗАКОННИ АРЕСТИ НА ОПОНЕНТИ ...

Добави коментар

Водещи новини