Димитър Иванов отново повежда листата на ГЕРБ-СДС в Ямбол за предстоящите избори

  • 29 август 2022 14:08

  • 306
  • 4
Димитър Иванов отново повежда листата на ГЕРБ-СДС в Ямбол за предстоящите избори
© ГЕРБ

Депутатът от 47-ото Народно събрание и бивш областен управител на Ямбол Димитър Иванов отново повежда листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 31-ви Ямболски многомандатен избирателен район (МИР). Листата на коалицията за парламентарните избори на 2 октомври включва осем кандидати за народни представители.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е политическата сила, която е доказала, че може да носи отговорност и да управлява успешно. Време е ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в отново да поеме отговорност за стабилността, сигурността и развитието на страната, и на хората“, каза Иванов по време на регистрацията в Районната избирателна комисия.

ГЕРБ-СДС регистрира листата си в Бургас

Той добави, че целта на коалицията „ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на“ е да върне доверието на хората в политиката. „Да предложим на хората политиките, които ще изведат страната ни от тоталната криза, в която само за година ни въвлякоха“, каза Иванов.

По думите му листата е добре балансирана и експертна. „Всичките осем кандидати са добри професионалисти и общественици, които работят за родните си места, а не са просто изборни туристи“, допълни водачът.

Листа на „ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на“ за 31-ви МИР – Ямбол:

1.       Димитър Ангелов Иванов

2.       Снежана Христова Делчева

3.       Николай Костов Костадинов

4.       Мартин Михайлов Петков

5.       Иван Парушев Митев

6.       Диляна Кръстева Ставрева

7.       Мирослав Георгиев Козарев

8.       Станчо Кирилов Стоименов

Последвайте канала на

Радина Лазарова
306 4

Коментари 4

Добави коментар

2022.08.29 | 15:08

4
.,БРАВО, ГЕРБ ПОБЕДА
Радослав

2022.08.29 | 14:48

3
Никакви шансове за ГЕРБ с този "капацитет"доказал във времето "уменията"си.
ЯМБОЛИЯ

2022.08.29 | 14:29

2
В ГРАДА Е ИЗВЕСТЕН И КАТО МИТЬО ТЪПОТО
Сърбеца

2022.08.29 | 14:15

1
В гроба

Добави коментар

Водещи новини