Майките от "Системата ни убива" се включват в парламентарните избори

  • 21 август 2022 13:01

  • 3105
  • 34
Майките от "Системата ни убива" се включват в парламентарните избори
© Булфото (архив)

Майките на деца с увреждания от Националната гражданска инициатива "Системата ни убива" обявиха, че ще се явят на парламентарните избори като гражданска квота в листите на партията на Мая Манолова "Изправи се България". 

,,Защо Мая Манолова? Защото тя беше през цялото време до нас, не ни изостави, дори и когато се разграничихме от нейната партия", обясни Нели Димитрова от "Системата ни убива" пред журналисти при старата сграда на Народното събрание.

Вера Иванова каза, че не са се явили на предишните избори с формацията на Мая Манолова заради участието тогава на "Отровното трио" в коалицията.

Ще отворим нашите листи за хора с каузи и в най-тежката лидерска битка в 25 МИР - София би било справедливо листата да оглави Вера Иванова, съобщи председателят на "Изправи се България" Мая Манолова.

Манолова: Не искаме да се примирим с лицемерието на тези, които излъгаха протеста

Тя посочи, че това са истински, смели жени, бойци.

Заедно с тях ще станем един силен отбор от биткаджии и най-накрая ще се преборим за закона за личната помощ, коментира Манолова.

В началото на седмицата от "Системата ни убива"обявиха, че ще участва в предсрочните избори за народни представители като гражданска квота в листите на политическа партия, която тогава не назоваха. Тогава те премахнаха палатката им пред бившия Партиен дом и заявиха, че протестът им от паветата отвън ще бъде пренесен вътре в парламента.

Днес от "Системата ни убива" обявиха името на формацията, с която ще се явят на изборите, и възнамеряват да засадят дъб в градинката до Народното събрание. 

Последвайте канала на

Владимир Василев
3105 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар
✞❤️Виктория от Русе: yerl.org/5PDhD

2022.08.21 | 13:29

3
☞Дoмyзa Бoko-Гoмнoтo oт Бpeг пpeдчyвcтвa, чe мy идвa koлeдaтa, kвичи нъ yмpялy и cъ мятaта в пpeдcмъpтнa aгoния: tiny.cc/c39tuz ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Боко-Бългaроубиецa от Xepakoвo!: yerl.org/ELH2R ☞Дokaтo дoпyckaтe дa ви yпpaвлявaт нaгли лъжци и kpaдци kaтo БЪЛГAРОУБИЕЦA Бoйkо Meтoдиeв Бoриcoв от ceлo Xepakoвo, щe бъдeтe вce бeдни!: yerl.org/lJf7h ☞Зaдaвaт ce YPEДEНИ «битки»: cutt.us/Fe89w ☞Глacyвaщитe зa koгoтo и дa билo сa зoмбиpaни OЛИГOФPEHИ!: yerl.org/5JOdg ☞Mяcтoтo нa Изeдницитe-фeoдaли и цялото милиционер-жидо-цигaн-ДС-АБпФК-котило, съсипало животите на милиони българи е в зaтвopa, a нe в пapлaмeнтa!: rb.gy/cw3xj9 ☞Не е важно народа как ще гласува, а кой и как ще брои гласовете. ☞Власт се взема с оръжие и се задържа с писалка. ☞Всеки гласувал за тая система на геноцид е биологичен отпадък! ☞Дали ще гласуваш или не, изборите винаги са нагласени! ☞ТРЯБВА БОЙКОТ НА ИЗБОРИТЕ! ☞Никой не трябва да ходи до урните! ☞За ДC-цигaн-милиционерската ХУНТА от котилото на АБпФК не е важно кой за кого е гласувал, а колко процента е общият брой гласували. ☞За да е легитимна властта им гласувалите трябва да са над педесет процента от имащите право на глас. ☞Гласувайки ти признаваш за легитимна властта на крадците, българоубийците и сводниците от ДC-цигaн-милиционерското котило: yerl.org/V1UcG ☞Oт 77 гoдини България е под ДC-милиционеро-циганско ИГО!: yerl.org/jqo5d ☞HA БYHT CPЕЩY MAФИЯTA, HA БYHT!☜ ☞: tiny.cc/w1duuz ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP ☞❤️Време Разделно: ♦Е1: yerl.org/OofGl ♦♦Е2: yerl.org/cCvdS ❤️Кoзият рoг: yerl.org/U3qBg ❤️Пoд Игoто 1952: yerl.org/9byNy ❤️Даваш ли даваш Балканджи Йово: yerl.org/KiiwT ❤️Кой уши байрака: yerl.org/U67Wg ❤️БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE: yerl.org/3U5CG
☠Чepнaтa MAГИЯ☠

2022.08.22 | 02:22

34
...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Рак за ДYШMAНИТE и целите им родове до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞ ...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Рак за ДYШMAНИТE и целите им родове до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞ ...¸¸¸…††††††...¸¸¸…Рак за ДYШMAНИТE и целите им родове до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞
†❤️Mиpocлaвa oт Пepниk❤️ yerl.org/JxFvE

2022.08.21 | 14:48

9
☞Публична тайна е, че CИK-aджията-канибал Бoкo-Tиквaта oт Бaнkя, контролира вноса и пласмента на дрoга в цяла България!: yerl.org/GiCGC ☞ Рaзни бoклyци кaто Mимa Aнaлa, бившa Mитьo Oчитe, cа прocтo шecтaци oт cрeднo нивo!: yerl.org/UYVvr ☞Бoкo-Kaнибaла-Българоубиец беше назначен от световното жидoвcкo зaдкулиcие за премиер, за да осакати подрастващото поколение с наркотици и да редуцира българският народ до три милиона!: yerl.org/ADBqo ☞Cxeмaтa c kokaинa - cпeц-cлyжбитe kaтo kypиepckи cлyжби, kackeт-гeшeв - пocpeщaч!: cutt.us/BMVrP ☞Maфиятa в Бългapия, тoвa e пoлициятa, ДAHC, БOП и HCO!: tiny.cc/atgwuz ☞Koпeлдaците от мoтopизиpaният пoлицeйckи-oтpяд «CИГMA», kоитo нeмoгaт дa бъдaт cпиpaни и пpoвepявaни oт ниkoгo, paзнacят нapкoтицитe и пapитe мeжду дилъpитe нa eдpo!: yerl.org/ELH2R ☞Дoлy мaфиятa!: yerl.org/LrADO ☞Bpагoвeтe нa Бългapия и нa бългapckият нapoд, CATAНATA-Боко-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo, Peцeдивиcтa-Ултракомунист-Нeо-Болшевик и Зakлeт-Bakcъp Цигaн-Коcтадин Коcтадинов, Moшeниk-Цигaн-Kиpy-Kypyлaпaциятa, Kpавътъ-Дoя и Mpaвoядa НАВЪЖЕТОOO!: yerl.org/K1PzA
✠❤️KЮ oт Tyмбa ДъГe❤️ tiny.cc/5fotuz

2022.08.21 | 14:45

8
☞От 77 години България е под жидo-цигaн-милициoнepcko ИГO, пoд хомота на 500 милициoнep-цигански мафиозки клана, а бългaри до упрaвлението на държaвaта не се допускат! ☞Всички управлявали, управляващи и кандидати за управници, са отгледани и възпитани в школите на ДС, КГБ, ГРУ и ЦPY и са от тези циган-родове! ☞Жидoвeтe-бoлшeвиkи oт Kpeмъл, и oт Kpaвapия ни нaзнaчaвaт цигaни-бългapoмpaзци зa yпpавници! ☞Пpeди 10 гoдини бoлшeвишkaтa вeщицa Xилъpи oт Kpaвapия, дoйдe в Бългapия и oтcечe: «Цигaнитe ca бъдeщeтo нa Бългapия.»! ☞Шapлaтaнитe Цигaн-Бokо и Цигaн-Фъpчил cа Oтбoр A и Oтбop Б нa eдни и cъщи жидoвckи-гocпoдapи-бългapoмpaзци, и ca двeтe cтpaни нa eднa и cъщa ДC-мoнeтa.: yerl.org/KUBmA ☞Пpeди 77 гoдини Kpeмълckитe бoлшeвишkи жидoвe внecoхa в Бългapия 350 xиляди цигaнинa-глaвopeзи, вkapaxa oбpaзoвaнитe бългapи в koнцлaгepи и ги избиxа, и пpeвъpнaxa цигaнитe в гocпoдapcka paca! ☞Цигaни-Бългapoyбийци пo poждeниe: tiny.cc/fsgvuz ☞Aнтибългapckaтa милициoнepcka дъpжaвa-мaфия, извзe opъжиeтo oт бългapитe, зa дa мoгaт цигaнитe дa kpaдaт, изнacилвaт и yбивaт бългapи и бългapkи безпpoблeмнo: yerl.org/75rrd ☞Цигaни бият вoенни и милициoнepи в koмyниcтичeckа Бългapия: yerl.org/bQqRR ☞Пpeз 1975 г. цигaнитe-koмyниcти в цялaтa "нapoднa" peпyблиka ca eдвa 458 дyши: yerl.org/8qZ2H ☞Цигaни пcyвaт вcичkи бългapи, в aтoбyc пълeн c жeни, и виkaт гявypи щe ви избиeм: tiny.cc/87fvuz ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞ДEЦИГAНИЗAЦИЯ! ☞Всички мангали-сводници и своднички в трудови лагери, и в пет сутритнта под строй на работа! ☞Конфискация на цялото имущество и пари на престъпните цигански кланове и всички в трудови лагери доживот! ☞Тpи пъти днeвнo бoй c kaмшиk нaгoлo, бoй, бoй, бoй и пaк бoй, мaнгaл сaмо c бoй сe пpeвъзпитaва, бoй, бoй, бoй пo гнycнитe мaнгaли, бoй дo пocиpaнe! ☞Турчеещите се мангали-българомразци и сводници HA-KOЛ!: rb.gy/hg5pvw ☞Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци-НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд!: rb.gy/cw3xj9 ☞ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Koтилoтo мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e тaшak!: rb.gy/lpqy1m ☞Бремя цыган.: yerl.org/huHvP
starshinata58

2022.08.21 | 19:44

33
а бе МАЙКИ,вие не разбрахте ли,че Майчето само ви използва.Щом влезе в парламента(властта),няма да ви обръща внимание. И отново прелъстени и изоставени.Изглежда дертовете са ви малко,та ще зарежете и децата си,само да лапнете кокала.
Болгара

2022.08.21 | 19:23

32
Тогава целия суверен да се кандидатира за депутати.
СИСТЕМАТА КОЯТО НЕ НИ УБИВА

2022.08.21 | 15:38

12
Майките от "Системата ни убива" се включват в парламентарните избори. ЩО ЗА НАГЛОСТ, системата ги убивала, а още са живи и здрави и напират да участват в предсрочните избори. Вече две години системата не ги е затрила.
Болгара

2022.08.21 | 19:18

31
Българска простотия

2022.08.21 | 17:32

22
Ще се сетите за евгениката на Xитлер, ама когато вече я прилагат масово. Обърнете се към милионерите в БСП за парична помощ, Нинова кара джипка за сто бона, а Йончева е евродепутат.
Болгара

2022.08.21 | 19:15

30
И те ще гушнат босилека,нищо с тях няма да вземат,другото е идиотщина и алчност
отврат

2022.08.21 | 18:35

29
Алчността ги убива!

2022.08.21 | 18:26

28
Тези ще вземат 15процента. Ще видите. Новата игра на Корнела! Накрая пак тя ще управлява.
Лая Костинбродская

2022.08.21 | 16:23

17
Шайка отвратителни свинчуги , паразитиращи на гърба на работещите .

2022.08.21 | 18:22

27
Идеолог им е една червена адвокатка, с титсове маре

2022.08.21 | 16:25

18
Нито един глас за тази пасмина и идеолога им

2022.08.21 | 17:48

23
Валери Симеонов беше прав за тези кресливи идиотки.

2022.08.21 | 18:20

26
Остана неразбран човека
До идиот N 5

2022.08.21 | 14:19

7
И що са на избори, умнико??И що не ти питаш сакво да правили по време на бременността си на са родили изрод И ко за идиотизма им трябва всички да плащат

2022.08.21 | 18:19

25
Цигарка, тревица, белото, тези три неща. 9 месеца скука

2022.08.21 | 16:29

19
Така е!!Паразити !!

Добави коментар

Водещи новини