Манолова: Не искаме да се примирим с лицемерието на тези, които излъгаха протеста

  • 26 юни 2022 18:06

  • 1039
  • 6
Манолова: Не искаме да се примирим с лицемерието на тези, които излъгаха протеста
© Булфото, архив
Слушай новината Слушай новината

„Промяната“ (партията „Продължаваме промяната“) се докосна до властта и се превърна в нея, докоснаха се до пръстена на мутрите и се превърнаха“. Това каза в интервю за предаването „120 минути“ лидерът на „Изправи се. БГ“ Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

БСП ще преговаря с ПП за съставяне на правителство

Политическата формация на Манолова не успя да влезе в последния парламент, но беше в предишните два с кратък живот. В началото на май беше учредена като партия.

„От гражданска организация ние се превръщаме в партия на непримиримите, не искаме да се примирим с лицемерието на тези, които излъгаха протеста и предадоха енергията на протеста с картела в горивата, които вдигнаха цените на бензина и на дизела с левче абсолютно неоснователно, с липсата на всякаква подкрепа за нискодоходните домакинства с мизерните доходи, с имитацията на съдебна реформа“, заяви Манолова.

По думите ѝ резултат от сигналите за корупция, с които се занимаваше оглавяваната от нея комисията в предходните два парламента, няма. Единствено Европейската прокуратура е изслушала Светослав Илчовски.

„Това, което се случи, е, че чадърът върху приближени до властта се предаде от едно управление – това на ГЕРБ, на следващото управление – това на „Промяната“, каза лидерът на „Изправи се. БГ“.

На въпроса дали е готова за избори тя каза, че повече се притеснява как през есента хората ще си плащат сметките.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
1039 6

Коментари 6

Добави коментар
Диди

2022.06.26 | 20:58

6
Всичко може да излезе театро. Сами се свалиха от власт заради РСМ. Както казваше Киро тъпото падаме и пак продължаваме да сме на власт.
Алекс

2022.06.26 | 20:57

5
Г-жо Манолова, толкова сте мазна и хлъзгава, че през иглени уши ще преминете само да се харесате. Но времето ви изтече, примирете се и не досаждаите с постоянното си присъствие в медиите преди избори пък и въобще.
Бачо Кольо

2022.06.26 | 19:39

2
Тая да говори за лицемерието на други.Все едно дявола да чете евангелието.
Анонимен

2022.06.26 | 20:14

4
Да. От канала.

2022.06.26 | 20:04

3
тая пък откъде пак изпълзя?! От канализацията, явно.
Пхахаха

2022.06.26 | 18:12

1
Само тая скочубра не си беше подала мръсната чутура от селския клозет. Мършо комунистическа, открадна ми кофа с череши, кога ще ми я върнеш? Ахахахаха.

Добави коментар

Водещи новини