Еленко Божков от ИК на Радев: Изборите ще бъдат честни, въпреки сценариите на ГЕРБ

  • 12 ноември 2021 17:21

  • 1417
  • 31
Еленко Божков от ИК на Радев: Изборите ще бъдат честни, въпреки сценариите на ГЕРБ
© Кадър: Нова телевизия

Изборите ще бъдат честни, въпреки сценариите срещу фирмата, осигуряваща машините за гласуване, близка до ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. Опитаха се да компрометират машинното гласуване. Те отдавна се обявиха срещу машинното гласуване, което е надеждното препятствие срещу купуването на гласове. Това заяви енергийният експерт, кандидат за депутат и част от Инициативния комитет на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на Еленко Божков в предаването „Денят на живо“ по нова нюз.

"Желанието да се броят контролните разписки от машините само усложнява броенето на гласове след изборите. Надеждността на честността на вота дават ключовете за машините", обясни той.

Румен Радев: Битката ни с корупцията отключи енергията за промяна

По енергийната тема, Божков заяви, че режим на тока е малко вероятно да има. Той обясни, че електроенергията е била на по-ниска цена по време на управлението на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, тъй като по време на пандемията и потреблението е било по-ниско. "Борисов трябва да направи строга забележка на тези, които го готвят по енергийната тема. Той бе силно неподготвен", смята експертът.

"Правителството взе свръхпечалбите на АЕЦ и ги дари на МФ, което ги разпредели през търговците към небитовите потребители. Борисов предлага една по-усложнена процедура. Бизнесът обаче няма да може да се възползва от това облекчение в близките месеци, защото решението трябва да дойде от КЕВР. Това е едно некомпетентно предложение", обясни Еленко Божков. "Няколко търговеца изнесоха веднага купената от тях електроенергия, вместо да затова трябва веднага да се въведе регулиран пазар за малките и битовите потребители поне за една година напред", добави той.

"Ако се стигне до балотаж, неминуемо ще се стигне до дебат с основния конкурент на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Всичко, което трябва да се казва, той го е казал пред хората през тези 5 години. Основните членовете на ИК са и в щаба на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и те добре определят неговата тактика – срещане с всички хора и продължаване на борбата срещу потъпкването на закона, задкулисието и мафията и защита на обикновените хора и братството на почтените", каза още Божков.

"Всичко, което прави служебният кабинет се отразява на борбата със задкулисието и потъпкването на закона", подчерта той.

По думите му ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в са разградили здравеопазването. Служебният кабинет бил заварил изключително тежка картина.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1417 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар
Толкова можа да измисли Тиквата

2021.11.13 | 09:22

31
Лъга, сра, маза, заплашва... и толкова. А утре гроп в канала!
Къв

2021.11.13 | 00:47

30
в тоя гнусен тип лайноядец от снимката. Какъв червен борсук!
ДОБРА НОВИНА

2021.11.12 | 21:41

29
ЗА БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ! ЦИК: ЩЕ СЕ БРОЯТ 100% ОТ РАЗПИСКИТЕ НА МАШИНИТЕ! РАДЕВ И ПП- ТАЛИБАНИТЕ МУ ГУБЯТ ИЗБОРИТЕ!
еленко

2021.11.12 | 20:44

28
краварков що не одиш да издоиш селския бик жалко неджоносче

2021.11.12 | 20:33

27
Боклук мръсен
хаха

2021.11.12 | 20:02

26
Тоя ли руски каааавал е промяната бе идиооооти.
Ей, шизофреник

2021.11.12 | 20:01

25
Точно при ГЕРБ изобщо има избори. При БКП-то от твоето време имаше ли, бе болшевик? Ни избори, опозиция, ни друго мнение?Радев кога го избраха бе, безмозъчен. Яка психо диктатура на радевски подлоги и пропагандисти

2021.11.12 | 19:55

24
Еленко,мафиот,
д-р Канов

2021.11.12 | 19:50

23
Днес, схизмата в нашият народ се представлява като борба за Президентския пост между полуселския военен пенсионер с трудов стаж, състоящ се от летене на съветски самолети МиГ-19, с оскъден речеви и културен капацитет и няколко интелектуално превъзхождащи го кандидати за този пост. Те са: Ректорът на СУ професор Герджиков, Върховният касационен съдия Лозан Панов и Горан Благоев, историкът, интелектуалец и телевизионен журналист, с изключителни по съдържанието си качествени предавания с историческа и духовна стойност. Към тези наистина елитни кандидати за поста Президент на България, се добавя етническият кандидат, когото аз лично бих поставил на съпоставимо езиково ниво с настоящия президент, с възможния бонус, че въпреки трудно поносимият си акцент, е с по висок коефициент на политическа интелигентност.

2021.11.12 | 19:46

22
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана

Добави коментар

Водещи новини