Радев: Ние не се страхувахме да бъдем вашия глас, да посочваме недъзите и призоваваме за събуждане

  • 03 ноември 2021 15:05

  • 1467
  • 92
Радев: Ние не се страхувахме да бъдем вашия глас, да посочваме недъзите и призоваваме за събуждане
©

„Поискахме вашата подкрепа, за да проправим път към една нова България – на свободните хора, достойнството и напредъка. Благодарение на тази ваша подкрепа ние спечелихме“.

Това заяви президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който заедно с вицепрезидента Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , посети Търговище и Шумен. Той припомни, че още в началото на мандата с Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , са се сблъскали с превзетата държава. „Това бяха 5 години на изпитания и битки. 5 години в защита на държавността. 5 години, които именно вашата подкрепа ни даваше сила, благодарение на която президентската институция се утвърди като стожер на стабилност и държавност, на фона на драстичния упадък на доверие в политическите сили и институциите“, допълни той. „Дори в най-тежките времена на обсада и непрекъснати атаки, ние не се огънахме, поели ангажимента към вас да не отстъпваме от принципите. Да отстояваме държавността и интересите на българите“, каза още той. 

Румен Радев: За да догоним по-развитите държави, трябва да укрепим държавността

„Ние не се страхувахме да бъдем вашия глас, да посочваме недъзите, да призоваваме за събуждане и отхвърляне на управление, чрез насаждане на страх, лъжи и манипулации. Да отхвърляме лобистко и антинародно законодателство.  Да обединяваме около значими каузи. Да бъдем заедно с вас по площадите в битката за нова България. Обединени от тези наши ценности – справедливост, свобода, солидарност, ние успяхме“, категоричен е Радев. Според него днес България се променя. „България обсъжда нови идеи, търси нови решения. Проблемите се изричат без страх и на глас. Но промяната няма да бъде бърза и лесна“, подчерта президентът. 

Той е на мнение, че  България има нужда от силна и независима президентска институция, която да не скланя глава пред силните на деня, да обслужва теснопартийни и олигархични интереси. „А трябва да отстоява достойнството и интересите на българите“, допълни той. По неговите думи от изборите за президент и вицепрезидент ще зависи много дали олигархията и статуквото, които са се просмукали на всички нива в държавата, ще намерят легитимация и ще се върнат на власт чрез президентската институция. „Или ще отекат завинаги в историята и ще отпушим пътя към развитието ни, като модерна и просперираща държава. В тази кауза ние, с г-жа Йотова, няма да ви предадем“, категоричен е Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на

Румен Радев към млади предприемачи: Имате моята подкрепа, защото България има нужда от агресивно развитие, налагане на нови перспективни идеи

„Нямаме нужда от самозвани обединители, българите сами се обединиха и превърнаха личната си битка за оцеляване в каузата заедно да си върнем похитената от групичка по интереси държава“, заяви вицепрезидентът Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,. „Следващите пет години ще продължим да работим за укрепване на държавността, за правила и закони, равни за всички. За България, в която децата ни имат равен старт, а пандемията на неравенствата не задушава нашите родители“, увери Йотова. По думите й освен гнева на хората площадите на протеста миналата година родиха и енергията на съграждането. 

Йотова в Пазарджик: Имаме средства, но не успяваме да ги завъртим в икономиката така, че да създават добавена стойност

Вицепрезидентът благодари за огромната подкрепа. „Пет години бяхме силни, взимахме категорични решения, защото вие бяхте зад нас и ни подкрепяхте. Когато ни беше най-трудно, вашият кураж ни крепеше. Пет години бяхме с вас и продължаваме да бъдем“, обърна се Йотова към събралото се множество от хора и подчерта: „Не правим помпозни събития, не си служим с лакирани фрази. Говорим с вашия глас“. Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България , е убедена, че България се нуждае от смел, решителен и отговорен лидер, за когото България и интересите на българските граждани са на първо място. От човек на дълга – „ген. Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на изпълва със съдържание думата дълг“. 

На срещите присъстваха и представители на бизнеса, издатели, културни дейци, браншови организации, докторското съсловие, както и представители на всички партии, подкрепили Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и Илияна ЙотоваИлияна ЙотоваИлияна Малинова Йотова е български политик , 5 ти Вицепрезидент на Република България ,

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1467 92

Свързани новини

Коментари 92

Добави коментар
ЕДНА ЖЕНА

2021.11.04 | 11:35

92
Гробаря Радев на задушница ще отиде на малашевци да му връчат медал за вдигане на оборота
ஜ۩☺۩ஜВанина Колеваஜ۩☺۩ஜ

2021.11.04 | 08:53

91
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-българоубиецо гнусен, ГАД-САТАНИНСКО-БОЛШЕВИШКА, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
¸¸¸.Борислава Йовчева.¸¸¸

2021.11.04 | 08:52

90
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Юлиaнa до Таню Войвода

2021.11.04 | 08:51

89
Факт! Цъфтан-Крадеца е целия в лайна от главата до петите. Понеже е бавно развиващ той няма чувство за срам. Тези които влизат в неговата партия са се наточили да крадат с гъза си. Циганина Цецо Наглецо е захлебил по три направления и за Ролекс, и за апартаменти. 1.От фондация Ханс Зайдел. 2.От обществените поръчки дадени на конвеир на Петър Христов от Горна Оряховица. 3.От кръсникът си строителен предприемач печелил и строителни петна и санирания! Цецо-Крадеца и Боко-българоубиеца са инструмента на световното жидо-хазарско задкулисие, за унищожението на българският народ. Жидовете искат територията България, но без народа. Жалко, че санираните БГ-дебили немогат да го проумеят, и ще умрат по домовете си набодени с вакси-отровите!
†Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2021.11.04 | 08:51

88
Циганите Боко, Доган и Цветан са остриетата на Сатаната в концлагер-БГ, пратени да унищожат българският народ! Циганина Цветан Цветанов-Крадеца ПЕРЕ РУСКИ пари, стотици милиони на про-путинската банка „Тройка Диалог“ част от „Сбербанк“-Россия, през общата си фирма С. Л. Е Груп с бизнес партньора си Рамадан Аталай, 2рия в ДПС, чрез строителство на имоти и къщи в Сарафово и Несебър.
Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2021.11.04 | 08:50

87
♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
11 ДНИ ОЩЕ ДО

2021.11.03 | 18:31

86
ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВАТА МУ!
11 ДНИ ОЩЕ ДО

2021.11.03 | 18:31

85
ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВАТА МУ!
11 ДНИ ОЩЕ ДО

2021.11.03 | 18:31

84
ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА РАДЕВ И ПРАВИТЕЛСТВАТА МУ!
РАДЮ РАШКОВАТА..

2021.11.03 | 17:14

83
КОЙ ПЛАЩА ЗА БИЛБОРДОВЕ ЗА НАД 600 000 ...ЛЕВА ...С ЛИКА НА ФАШИЗМЪТ...

Добави коментар

Водещи новини