Борисов: В борбата с COVID-19 се мерим по Москва, Радев и Янев да кажат какво искат от нас

  • 26 октомври 2021 12:00

  • 6474
  • 78
© Булфото

Оказва, че срокът на договора за складиране на машините за изборите е изтекъл. Машините охраняват ли се в момента? Кой ще понесе отговорност, ако се пипат машините? Никой не отговаря. Това каза бившият премиер и лидер на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на брифинг в централата на партията.

Той заяви, че депозитите в банковата система са надхвърлили 100 млрд. лева.

Това се случва за първи път в стопанската история на страната. Една от вините ни е, че хората са натрупали 100 млрд. лева в банките, коментира Борисов.

Той отбеляза, че с решение на Министерски съвет отпреди дни областният управител на Пловдив е освободен, а след това с друго решение отново е върнат на поста.

Когато човек е уволнен от поста, аз разбирам, че това е знак за некомпетентност на въпросния човек, само че след това се появява следното решение на Министерски съвет, че се отменя предишното решение, без да се казва защо. Както по време на комунистическия режим някой донася, че този човек е шурей На Радослав Чолаков. Затова бил изгонен. Информацията е дошла по Пътя на Копринката. Покрай Радев се борят два клана - Торбичките на Пламен Узунов и Пътя на Копринката. По Пътя на Копринката достига информацията, че този човек е брат на бившата съпруга на Чолаков, с която той е разведен от 5 г. Оттам информацията стига до Радев, оттам до Янев и този човек отново бива назначен Аз питам на Драго Стойнев сестра му, на Мая Манолова дъщеря ѝ защо никой не го освободи когато управлявахме ние? Защото не е правилно. Това показва начина на мислене на тези хора, на тези "демократи", посочи лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

243-ма починали. Съвсем по друг начин мислех да говоря днес. Но казаха, че е възможно да има локдаун за хората над 60 години, както е в Москва и че опциите при свършване на апаратите за дишане са болните да бъдат изпращани и в Гърция. Ние сме в Европейския съюз и НАТО – добре че с Ангелов така се опънахме да купим "Спутник"...а парламентът ни притисна. Ние не се мерим по Франция, която от снощи пусна нощните барове, не се мерим по Германия, по Италия, по Америка - мерим се по Москва, защото така им е по-лесно. Тези експерименти със зелените сертификати, с тестовете за децата – ще се похарчат едни пари, но това в света се правеше преди една година, когато нямаше ваксини. Оттогава всички бели държави, включително такива като Китай и Унгария ваксинираха, като единствен начин да излязат от кризата, а ние тогава мислехме, че е голяма победа да сключим сделка и някой да ни даде пари за ваксини, отбеляза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Борисов: Защо кандидат-президент свиква правителство?

Радев показа, че еднолично ръководи това правителство. Дори на служебния премиер Янев не му се чува гласът. Да кажат какво искат от нас. Ние месеци наред обяснявахме, че трябва да се ваксинираме, давахме и личен пример. Виждам, че сега всеки ден започна да се говори за ваксини. Хайде да се обединим по темата "Ваксини" и да ваксинираме колкото се може повече хора, призова лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Защото тръгнаха добре след въвеждането на зеления сертификат – по 30 000 ваксинирани на ден, но паднаха на 15 000. Ако ваксинацията се вдигне не 50 000 – 60 000 на ден, ще излезем дълготрайно от кризата. Днес има 70 000 карантинирани. Ако вървим с този темп, по време на изборите ще има над 100 000 карантинирани. Как ще гласуват тези хора? Искат да пускат децата на училище, но родителите и учителите да не се ваксинират. Това са сложни решения, но има трудни, но правилни решения, решаващи дълготрайно този проблем. А ние слушаме тези, които говорят, че ще ни чипират. Цял свят се ваксинира, ние сме единствените, които няма да го направим. Обръщаме се към Радев и Янев – какво искате да направим? Ако искате, партията ще вземе решение и ще върне проф. Балтов и проф. Ангелов като обикновени лекари в болниците. Защото в момента сме във война. Готов съм да понесем всякакви политически последствия. Няма да кажем нито една дума срещу ваксинацията и правителство, ако това им пречи, обяви Борисов.

Попитан за коментар на твърдението на служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков от вчера, че назначен от Борисов вътрешен министър е бил на заплата при известен наркотрафикант, бившият премиер каза: "Това е кризисният пиар на Радев. Когато Радев вижда, че си заминава, вади този човек. Целта е да му обръщаме внимание и да му отговарям. Ние разбираме и му се надсмиваме".

Рашков: Протестиращ пътен строител превел 21 млн. лева в ОАЕ, полицай на заплата при наркобос станал вътрешен министър

В отговор на въпрос за срещата на кмета на Велико Търново и регионален лидер на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Даниел Панов в кабинета му с най-първите лица на ДПС, сред които и Делян Пеевски, Борисов заяви, че Панов се е срещнал с тях в качеството му на председател на Националното сдружение на общините. Войната в т.нар. смесени райони между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПС е голяма, подчерта лидерът на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

Пеевски и Карадайъ заедно при кмета на Велико Търново

Той не пропусна да коментира и друга широкообсъждана тема - кризата със заседналия край Камен бряг кораб "Вера Су". 36 дена не могат да намерят да намерят въжета да разтоварят "Вера Су". За 36 дена с кофи можеха да го разтоварят, както се казва, посочи Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Теглят с влекач заседналия "Вера Су"

 


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6474 78

Свързани новини

Коментари 78

Добави коментар
РУСКИ РОБ

2021.11.06 | 11:07

78
В ПРЕЗРЯНАТА ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЛАЙНЯНА РУСКА ТЕРИТОРИЯ ОКОЛО БАЛКАНА ВЕГЕТИРАТ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ СЪС СКОТСКО РУСКО САМОСЪЗНАНИЕ И БЕЗ КАПКА БЪЛГАРСКО.
✞❤Бай Пешо с ладата❤

2021.10.26 | 20:32

75
Свободата умира безвъзвратно по света, ЦИГАНИНА-КАНИБАЛ Боко-Българоубиеца унищожава българският народ и развъжда циганите, а доносническо-милиционерското генетично увредено БГ-племе, гледа само как да прецака съседа си, да пише доноси, да му обере апартамента, или да си присвои гаража му! Деведесет процента в Концлагер България-Циганистан са генетично и кармично увредени САНИРАНИ-УРОДИ-ДЕБИЛИ, подли и долни нисши твари-подчовеци, и санирани-домоуправители-мошеници, от които, Дай-Боже да ни отърве вещерската вакси-отвара от спринцовката на джелатите в бели престилки.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.
РУСКИ РОБ

2021.11.06 | 11:06

77
В ПРЕЗРЯНАТА ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЛАЙНЯНА РУСКА ТЕРИТОРИЯ ОКОЛО БАЛКАНА ВЕГЕТИРАТ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ СЪС СКОТСКО РУСКО САМОСЪЗНАНИЕ И БЕЗ КАПКА БЪЛГАРСКО.
РУСКИ РОБ

2021.11.06 | 11:06

76
В ПРЕЗРЯНАТА ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЛАЙНЯНА РУСКА ТЕРИТОРИЯ ОКОЛО БАЛКАНА ВЕГЕТИРАТ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ СЪС СКОТСКО РУСКО САМОСЪЗНАНИЕ И БЕЗ КАПКА БЪЛГАРСКО.
Ванина Колева

2021.10.26 | 20:31

74
.¸¸¸.††††††.¸¸¸. Боко-българоубиецо, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!
¸¸¸.Борислава Йовчева.¸¸¸

2021.10.26 | 20:30

73
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
☠.¸¸¸.Натали Трифонова.¸¸¸.☠

2021.10.26 | 20:29

72
☠.¸¸¸.Гробове и КОВЧЕЗИ за българоубийците Бойко Борисов, Соломон Паси, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Мария Стаевска, Георги Момеков, Любомира Гломб, Костадин Ангелов, Мирослав Севлиевски, Георги Михайлов.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Дани Каназирева

2021.10.26 | 20:28

71
☠.¸¸¸.Боко-българоубиецо, да мреш в адски мъки и да се пържиш в ада во век и веков.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Амин.
Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2021.10.26 | 20:27

70
По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. Очевадно е, че за световното юдо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. Диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка!

2021.10.26 | 15:46

59
Само така г-н Борисов, с Бога напред и успех! Това са камбаните на победата, вие отново сте на ход! Вие върнахте надеждата, че има политици коитто уважават, обичат България и работят за нея и нейният народ, толкова много направихте и го доказахте на дела, а има и още какво да правите за родината, благодаря! Бъдете винаги единни, в това е силата и напред! Всички нормални българи християни, родолюбци са зад вас и ще ви подкрепим! Бог да пази България!
KOPANIEE I RIENIEE ZA GNUSNITE MUTRI

2021.10.26 | 16:15

69
samo za TOZI PODIGRAWATELEN KOMENTAR OTIVASSHSH W BNELEENNENE GROZNANA MUTROOOO URODSKAKAKAK SHA KOPASHSSH DOKATOOOO KOKALITETE Ti SE RAZPADNATATA POMQRQRQRQR TROLLL GNUSENNN wecher si LOKALIZIRANN SHA MRESHSHSH
pUTIO PLUFNAALIEF

2021.10.26 | 16:14

68
towa ot razpraniq ti A NA Al li go izchopliii,, wnusite mu sa debnatiii allreadyyy PRIMITIFF sha gii KOLIMEEE POEDINICHNOO dokatoo URODAAA MAZENN GLEDA LIVE
ШИБАМ CBИHЯТА ПЕЕВСКИ

2021.10.26 | 15:50

64
Я кажи, кypво тypcка, подкрепяш ли Пеевски за депутат, министър, или за шеф на ДАНС? Отговори, за да видят всички кой ти плаща да тpoлиш.
ХЕРО МУСТАКАТА

2021.10.26 | 16:08

67
ХОРА, БАНКЯНСКОТО Г..О..В..Е..Д..О и то там !! И..З..С.Р.А.Л.О. С.Е у външния К.е.н.е.ф.. ДУПКА изкопана на двора специално за Г..А ! изтрило си Косматия г.н.у.се.н. дърт Г..Ъ..З. разпран с 1 МАГНОЛИЯ, вземало едни принтирани листа с непълнолетни момичета И... Лиже П..У..Т..К..И по АСФАЛТА с отрофния ЯЗИК!!! АА ПРОООЗЗЗ,, ПРОООЗЗЗ,, ПРООЗЗЗЗЗЗЗз, ПРОООУУУУЗЗЗЗ, хорааа само ако знаехте колко е ПРООЗЗЗ ТОА К.>А.У..Н С..И..Г..А..Н..И..Н!!!?? ПРОЗЗЗЗЗ като Г..Ъ.>З МИЦИФАЙКИ пАРАДЛИФИИ ПАТРАХУЛКИЕ ОПИЛИЕ 80 гд. УМРЕЛи вътре усмърдени на КИСЕЛИО зиелие ТА И МОООРРРР !!!!!!!!!! Българско сиво говедо е примитивна българска порода говеда с предназначение добив на мляко и месо

Добави коментар

Водещи новини