Листа 32 във Видин стартира онлайн студиа

  • 20 октомври 2021 11:26

  • 373
  • 0
Листа 32 във Видин стартира онлайн студиа
© ПП ГЕРБ

Отборът на Видин от листа 32 стартира онлайн студиа. Първото издание ще е на 21 октомври от 19,30 часа, по време на което ще бъдат представени кандидатите за народни представители от коалицията на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

“Първият ни гост ще бъде проф. Асен БалтовАсен БалтовПроф. д-р Асен Георгиев Балтовзпълнителен е директор на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" от м. Февруари. Ще си говорим за здравеопазване и как да преминем през COVID- кризата? Защо един лекар се впуска в политиката и каква е връзката с Видин?”, съобщи водачът от гражданската квота на коалицията Росица Кирова, която ще е и водещ на живите предавания.

Даниел Митов: Ситуацията щеше да е много по-добра, ако служебните правителства не бяха провалили ваксинационния план

„Студио 32” ще се излъчва всеки вторник и четвъртък от 19,30 часа на страницата на Отбора на Видин във Фейсбук, където всеки може да задава своите въпроси. Веднъж седмично ще има и гост, който е свързан и съпричастен с каузата на отбор 32.

„Ще си говорим и за платформата за управление на коалиция ГЕРБ-СДС; за основните акценти в програмата за отговорно управление на държавата; за мотивацията ни отново да се борим за вашето доверие”, допълни г-жа Кирова.

Радина Лазарова
373 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини