Германски евродепутатът: Управлението на Бойко Борисов беше успешно

  • 18 октомври 2021 10:01

  • 795
  • 11
Германски евродепутатът: Управлението на Бойко Борисов беше успешно
© ПП ГЕРБ

Управлението на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г беше успешно. В Европа категорично се отчита, че последните 12 г., в които ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е начело на държавата, са успешни за България и са постигнати много неща. Това заяви в Сандански евродепутатът от Германия Свен Симон– представител в комисията по Международна търговия в Европейския парламент, който посети региона по покана на областния координатор на ГЕРБ-Багоевград и евродепутат Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна.

Заедно с него в Сандански бяха, освен Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна, и кандидатът за народен представител на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Стоян Стоев.

„От европейска гледна точка и двустранна гледна точка България-Германия  е добре да имате стабилно правителство, около най-силната партия която спечели изборите. Надявам се ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да спечели тези избори и ако разбирам правилно социологията ще има нужда от коалиция, партиите трябва да си говорят и да съставят такова правителство около ГЕРБ”, подчерта Свен Симон.

По думите му сега усещането в страната е за нестабилност и ще е добре този процес на спирала от избори да свърши, като се премине към по-стабилно управление с коалиция около най-голямата партия.

ГЕРБ-СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители за област Благоевград

В Сандански Свен Симон посети едно от най-модерните предприятия в региона, където се произвежда алуминиева и PVC дограма, които са 100% за износ. Представителят на ЕП бе впечатлен да види, че предприятието работи само с германски машини и отговаря на най-високите европейски стандарти за качество. Той коментира административните трудности, които собствениците срещат при износа на готовата продукция и се ангажира да търси решения, които могат да се приложат на ниво ЕС.

Български вина от региона на Сандански да бъдат представени в Брюксел. За това се ангажира евродепутатът от Германия след посещението му в една от винарските изби в Санданския край. Гостът бе впечатлен от качеството на вината и високите стандарти на производството му.

„Един от важните приоритети е да имаме регионален етикет за произход, защото нашите храни и вина са отличителната черта, която може да ни представя пред света, заедно с уникалната природа, древната история и минералната вода“, коментира Стоян Стоев по време на срещата.

По време на обиколката бяха обсъдени и възможностите за приличане на повече инвестиции в региона, разкриване на нови работни места и подпомагане на български компании да излязат на европейския пазар.

„България и Сандански вече имат още един приятел в Европейския парламент и аз съм сигурен, че заедно можем да създадем предпоставки повече от винарските изби в региона да реализират успешен износ. Качеството отдавна сме го постигнали, сега трябва да работим, за да ни познават и търсят на европейския пазар. Цел, която производителите не могат да постигнат сами, без помощ от държавата“, подчерта още Стоян Стоев.

Радина Лазарова
795 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2021.10.18 | 14:22

11
г-н Борисов! Истински лидер, истински държавник! Респект генерале! Винаги е сред хората и е много деен. За разлика от нещото Ст. Т. Тр., за който не се знае къде е, жив ли е или е холограма. Как може да се водиш лидер на партия, а да не се явяваш никъде? Това е някакво фейсбук недоразумение, ходещ с дузина охранители като бос на нарко картел. В момента ГЕРБ е единствената останала крепост на нормалността и държавността в България. Нека хунтата да си прави уйдурмичките. Сбирщина, обединена от юмрука на кремълския натовец. 45 години комунизъм щом са преживяни и тези ще се преживеят за няколко месеца. Бойко и ГЕРБ победа и пълна 4

2021.10.18 | 14:22

10
Бойко Борисов няма алтернатива и е водещ политик по рейтинг. ГЕРБ вече води с над 5% пред останалите боричкащи се за второто и третото място политически субекти.Това е тъжният резултат от „юмручният план“ на президента Румен Радев. Обитателят на Дондуков 2 ни призова от Шипка да бъдем смели. Бъдете смели, ни подканваше и Черепа. Това е съвпадение, разбира се. Ако наистина искаме да сме смели, предлагам да пратим революционерите в почивка след предстоящите предсрочни избори. Там, извън парламента, да се уточняват кой е по-велик. И кой какво осребри от революцията. Време е да се върнем към нормалността в политиката. Мутри и чалгари - ВЪН

2021.10.18 | 14:21

9
Кандидатите Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните
Mitaka

2021.10.18 | 14:21

8
ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата..

2021.10.18 | 10:36

7
nemski pedal ako upravlenieto na hermafrodita merkel sas arabskite manafi e uspeshno to i na ciganskiat ni premier e uspeshno.

2021.10.18 | 10:31

6
успешно беше за германските гоcподари
Сиси

2021.10.18 | 10:30

5
Tozi naglo lage.

2021.10.18 | 10:28

4
Толкова успешно, че германците се местят да работят тука , защото там не могат да постигнат стандарта, който е тук. ... или пък беше обратното?
Predator

2021.10.18 | 10:05

1
Казват, че нещата са се развивали успешно, но оглавяваме челни позиции от едни от най-черните класации и статистики в Европа.
Predator

2021.10.18 | 10:22

3
Подкрепям казаното!

2021.10.18 | 10:15

2
УСПЕШНО БЕШЕ, И АКО НЯМАШЕ СТИСТАНТ ЮМРУК ОТ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП А ЕДИНОДЕЙСТВИЕ Д УПРАВЛЯВАЩИТЕ СЕГА ЩЯХМЕ ДА СМЕ ДОСТА ПО-ДОБРЕ, А КОЛКОТО ДО ПОСЛЕДНИТЕ КРАСАЦИИ - И ПРЕД 10 НОЕМВРИ БЯХМЕ ТАМ, И ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ БЯХМЕ ТАМ, НЯМА КАК ДА СЕ ИЗКАЧИМ СРЕД ВОДЕЩИТЕ ПО ДОБРИ ДЕЛА ПРИ МЪРЗЕЛИВИ И НЕПРИЗНАВАЩИ ПРАВИЛА И АВТОРИТЕТ БЪЛГАРИ

Добави коментар

Водещи новини