Асен Василев: Хората, които са крали, да отидат в затвора

  • 16 октомври 2021 17:43

  • 7351
  • 0
Асен Василев: Хората, които са крали, да отидат в затвора
92 1дни
© Булфото (архив)

"Хората, които са крали, да отидат в затвора", това каза Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на в предаването "Офанзива с Любо Огнянов".

Съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" (ПП) каза, че за това необходима реформа в съдебната система. По думите му това е основна точка в преговорите с другите партии за съставяне на коалиционно правителство.

Кирил Петков за предизборния слоган на ГЕРБ: Не знам дали са по-силни от хаоса, но със сигурност са много силни в инхауса

По отношение дали ПП е водела сондажи сред други партии Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на каза, че са били водени приятелски разговори. Той посочи, че лично е говорил с Крум ЗарковКрум ЗарковКрум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „Алфонс дьо от БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и Мика ЗайковаМика ЗайковаМика Зайкова е родена на 2 февруари 1942 година в София. Завършила е Минно-геоложкия институт, от ИТН.

"С Ицо Хазарта си говорихме дълго. Ние обсъждахме повече проблемите на образованието, а не на културата", отговори Василев на въпрос дали рапърът е бил гласен за министър на културата.

"Нямам любима песен на Ицо Хазарта", каза още съпредседателят на ПП.

„В чисто икономически план ние не искаме данъците нито да се вдигат, нито да се намаляват, но да се събират. Спирайки течовете, това, което остане в хазната, да бъде инвестирано в качествени болници, доболнично обслужване и да има адекватна Спешна помощ”, добави той.

По думите му другата голяма инвестиция, която трябва да се направи, е свързана с образованието. „Да го променим не само като финансиране, но и основно като дейности”, уточни Василев.


 

 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
7351 0

Свързани новини

Водещи новини