Кирил Петков в Търговище: Играем докрай, промяната ще стане много бързо

  • 15 октомври 2021 15:53

  • 10303
  • 45
© Novini.bg

Отборът на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" се срещна с хората от Търговище. Това бе първата спирка от предизборната обиколка на партията, която започна днес, предаде репортер на Novini.bg.

Искаме да спрем течовете и кражбите в държавата и да инвестираме в здравеопазване и образование, заяви по време на срещата съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на.

"Ще ви върви по вода", "Живеем с надежда". "На нищо не прилича това, което е в момента в България", казаха граждани.

Ето кои са водачите на листите на „Продължаваме промяната“

Гнилото не е пробило навсякъде, но във всяко министерство има 15 ключови хора, през които върви корупцията. Те обръщат цялата работа. Трябва да стигнем 121човека в парламента, за да можем да влезем в контрол, да сменим тези хора в министерствата, да променим правосъдната система, посочи съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

България е малка страна, промяната става бързо. Това, че ни плюят, ни дава силата, че сме на правия път, добави той.

Всеки глас има значение, на изборите трябва да внимаваме за всякакви измами, да имаме максимално голям брой хора в секциите. Казвайте ни, ако чуете факти за купен вот, обърна се Петков към гражданите на Търговище.

Хората тук ги е страх, защото регионът е бастион на ДПС. А ДПС е мафия, отбеляза един от симпатизантите на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Нас не ни е страх, ако има някакви нарушения, независимо от коя партия, казвайте ни, заяви в отговор Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

От другата страна си казваха – да ги оставим тези момчета, да им минат четирите месеца. Големият страх на другата страна е, че 4 г. е различно от четири месеца, затова ще направят всичко по силите си срещу нас. Ако успеем, всичките тези парични потоци няма да текат по досегашния начин и това ги притеснява сериозно. Ще се опитат да ни сплашат, но нас не ни е страх, играем докрай, играем ва банк. Промяната ще стане много бързо, увери съпредседателят на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"".

Спецпрокуратурата подхвана казуса с гражданството на Кирил Петков

В отговор на въпрос Петков каза, че "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" е на позиция, че трябва да се работи за ускоряване на ваксинацията у нас, но тя в никакъв случай не трябва да става задължителна.

Компаниите у нас трябва да работят с по-висока добавена стойност. Въпросът е как да качим процента на фирмите с експортен потенциал нагоре. Ако изчистим съда и няма корупция, всички предпоставки нашите фирми да работят в Европа и в цял свят са налице. България е 7 млн. души – можем да ѝ вдигнем стандарта супер много. Страната ни има всички плюсове, които ни трябват, коментира Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически.

"За първи път от 30 г. почувствахме, че има българи, които могат да направят нещо за тази държава", заяви гражданин.

В отговор на въпрос Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на посочи, че до края на годината в икономиката ни трябва да влезе първият транш европари от Плана за възстановяване и устойчивост.

С какви амбиции "Продължаваме промяната" влиза в предизборната битка?

Водачът на листата на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" в Търговище Александра Милчева – експерт по киберсигурност с фокус върху управлението на кибер риска, уточни, че е родена в града, където е и израсла. Много съм свързана с града и с хората тук. Влизам в политиката с огромно желание и енергия да допринесем за осъществяване на потенциала му. Аз съм получила много от града и сега имам желание да давам обратно, заяви Милчева.

По-рано днес "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" откри предизборната си кампания пред паметника на Светите братя Кирил и Методий пред Народната библиотека в София. Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен Василев и водачите на листи призоваха хората да подкрепят приоритетите на партията за нулева корупция и спиране на течовете на обществени средства. Сред приоритетите на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" още са и повишаването на събираемостта на приходите в държавата и инвестирането им в качествено образование и здравеопазване, свободна и конкурентна икономика, базирана на знанието, и осигуряване на достойни доходи за възрастните хора.

След откриването на предизборната си кампания отборът на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" се качи на автобуса на промяната, с който тръгна на предизборна обиколка из страната. Първото направление на кампанията "Промяната идва в твоя град!" е Северна България. Интензивният маршрут, по който тръгнаха Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически, Асен Василев и техният екип, включва над 15 града.

 

Константин Тодоров
10303 45

Свързани новини

Коментари 45

Добави коментар
Ddd

2021.10.18 | 19:14

45
И този ще ни оправя за 800 дни!

2021.10.16 | 21:51

44
Циркаджии.
Магурата

2021.10.16 | 19:47

43
А вие двамата сте толкова нагли и смешни, че си мислите хората за много прости. Първо толкова изкуствен и напомпан PR до сега не е имало в политиката. Второ като хванете по 5 статисти във всяко село си мислите, че хората ще повярват. Всички разбраха, че сте мошеници от класа. Явно имате опит от Магурата и могат само да се учат от вас.
И тоя ли боклук го домъкна Радев

2021.10.15 | 19:25

40
Измет с двойно гражданство
0000

2021.10.16 | 01:18

42
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ С ПОДМЯНАТА ЛЪЖЛИВИТЕ ОВЧАРЧЕТА
КАКВО НЕ ХАРЕСАХМЕ НА

2021.10.15 | 21:27

41
ГЕРБ И БОРИСОВ??? ГОДИНИ НАРЕД БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗВИВАШЕ УСПЕШНО! ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ СЕ УДВОИХА, НАРОДА ЖИВЕЕШЕ СПОКОЙНО И МИСЛЕШЕ ЗА РАЗВИТИЕ. БОРИСОВ БЕШЕ ПРИЕТ РЕДОВНО И НАВСЯКЪДЕ. ЕВРОПЕЙСКИТЕ СРЕДСТВА СЕ ОТПУСКАХА В СРОК И ПОДПОМАГАХА РАЗВИТИЕТО. Ииии....НАБЛИЖАВАТ ИЗБОРИТЕ И РАДЕВ СЕ РАЗВИХРЯ С ПРОТЕСТНИТЕ СИ ПАРТИИ, С ЛЪЖИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ СИ, СЕГА И С ПРАВИТЕЛСТВАТА СИ И НОВАТА ПАРТИЯ ПП. НИЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ СЕ ВЪРЗАХМЕ НА ПРОПАГАНДАТА И САМИ СИ ДОКАРАХМЕ БЕЛЯ НА ГЛАВИТЕ!!!

2021.10.15 | 19:23

39
К.и.р.ч.о и К.о.к.о.р.ч.о - наглост и нахалство до безумие. Единия осъден престъпник - крадец на интелектуална собственост а другия лъжец, фалшификатор и престъпник от гледна точка на закона попълнил документ с невярно съдържание. И ако това са "почтенните" - ами благодаря, ще гласувам за Г.Е.Р.Б.

2021.10.15 | 19:22

38
ГЕРБ МОЖЕ ДА НЕ ПРАВИ РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ!!! ДУМИТЕ И ДЕЙСТВИЯТА НА РАДЕВ И ПАРТИИТЕ МУ, СА ДОСТАТЪЧНА ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ЗА ГЕРБ!!!
Гост

2021.10.15 | 18:25

37
Бързо ще гепите парите и ще бягате! Как може да лъжете така нагло
давамs

2021.10.15 | 18:16

36
гадни педали.

2021.10.15 | 18:11

35
Много им лъскате имиджа на тия бе! Всеки ден реклама! То бива бива ама...!

Добави коментар

Водещи новини