Млада надежда на ДБ отиде при "Продължаваме промяната"

  • 13 октомври 2021 07:59

  • 3566
  • 18
Млада надежда на ДБ отиде при "Продължаваме промяната"
© Булфото (архив)

Бившият заместник-кмет на район „Студентски“ в Столична Община от Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от ще се яви на изборите от партията на дуото Петков- Василев. Така младата надежда на ДБ Искрен Арабаджиев отиде в "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"". 

Ето какво написа той: 

Днес подадох листата на "Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"" за област Ловеч в районната избирателна комисия. Благодаря на Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на, че ми гласуваха доверие да водя листата в родния си град.

РИК - Стара Загора отказа регистрация на листата на "Демократична България"

Пиша следващите редове, защото дължа няколко думи защо напуснах поста на заместник-кмет на столичния район „Студентски“ и защо се реших да се включа в листата на „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ за предстоящите избори.

Ето я и кратката хронология на събитията. Хората, които ме познават, знаят, че винаги съм заявявал гражданската си позиция открито. Чрез активно включване в протести, които защитават различни каузи, съм се опитвал да променя системата отвън, но след всяко участие осъзнавах, че паралелно с това, е необходима промяна и отвътре. Затова преди две години приех поканата да се присъединя към ръководството на район „Студентски“.

Още в първия си работен ден като заместник-кмет си бях поставил за цел да подобря комуникацията между граждани и администрация. Лягах и ставах с мисълта за сигналите и проблемите на гражданите и търсех адекватните решения спрямо правомощията на институцията. Комуникирах с тях и давах всичко от себе си да върна доверието им към общинската администрация. И вярвам, че до голяма степен успях. Липсата на възможност да отговориш на очакванията на всички граждани обаче има демотивиращ ефект. Това бе и причината да се замисля дали мога да извървя още едно стъпало и да работя на национално ниво за провеждане на реформи, които да дадат повече правомощия и ресурси на общините да работят ефективно за разрешаване на проблемите, с които се срещаме всеки ден.

Но защо точно сега и защо точно в „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“ с Кирил ПетковКирил ПетковKирил Петков Петков е роден през 1980 г. Той е един от основатели на Центъра за Икономически и Асен ВасилевАсен ВасилевАсен Василев е министър на икономиката, енергетиката и туризма от 12 март до 29 май 2013 г. С указ на?

Познанството ми и с двамата датира от 2013 г. Тогава като студент се включих в „Харвардските курсове“, които те водят напълно безплатно и за които отделят немалък ресурс от време и енергия. В основата си курсовете представляват дискусии с казуси и примери от реалния свят за това какво е необходимо една бедна държава да стане богата. Признавам, че подходът на целия екип успя да разпали въображението ми, което впоследствие ми помогна да бъда граждански активен.

От друга страна, с политиката си на публичност и откритост като служебни министри и Кирил, и Асен показаха, че България има потенциал да поеме по нов курс на развитие. За целта обаче са необходими достатъчен брой народни представители, които да са независими и с експертиза. Припознавам себе си като част от тази положителната промяна за България и затова приех поканата им да стана част от екипа им.

Да напусна Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от не беше лесно. Там се запознах с чудесни хора, които всекидневно работят за просперитета на България. Бих искал да пожелая на всички тях успех и се надявам пътищата ни да се пресекат в Народното събрание, тъй като борбата няма да е лесна и ще имаме нужа от подкрепа и общи действия.

Тази сряда ще стане ясен номерът, с който можете да ни подкрепите на предстоящите избори. А ако искате да гласувате лично за мен, ще можете да го направите с преференция 101 в някоя от следните общини на територията на област Ловеч: Ловеч, Троян, Тетевен, Луковит, Ябланица, Угърчин, Априлци и Летница.

В рамките на следващия един месец ще обиколим цяла България с брандиран автобус. Нямам търпение да се видя с повечето от вас на живо в родния ни край. Да поговорим както за приоритетите на национално ниво, така и за регионалните проблеми, за които ще търся решения с експертиза, мотивация и ефективна комуникация.

Радина Лазарова
3566 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар

2021.10.15 | 23:06

18
Тези плъхове ще си намерят майстора.Рано или късно.

2021.10.13 | 14:31

17
Кандидатите Василев и Петков, мошеници от класа, единия с дела в Лондон и дължащ пари там, другия назначен за министър с двойно гражданство и третия с откраднато над 1милион ДДС, ще правят партия. Изпечените лъжци, пак лъжат, като казват, че не са Радева партия. Е, точно такава са. Дни преди да обяви Радев новия кабинет, ги събра и се е говорило само за това. Тъй, като старата му партия, родена от Юмрука, Отдъхни си БГ, ние си отиваме , не оправда очакванията и едва влиза в парламента, сега се опитва с тези.Е, само, че народа вече не се подвежда и проучванията сочат 7% на избори. А ето и това е рейтинга на Радев. Нали има 60% одобрение, защо партията му не е на първо място, както когато Бойко се яви за първи път, спечели убедително от РАЗ първо място. Ами просто, защото не са Бойко. Ето след 11 години на ГЕРБ отреждат отново първо място с 9%разлика пред втория. Толкоз. Народа си иска Бойко, за да има, както обеща 2024 година завършена магистрала Хемус, двойно увеличение на заплатите на лекарите и 40% увеличение на заплатите. За това масово гласуване за ГЕРБ за да предотвратим фалита на държавата. Държавите си харчат парите от плана за възстановяване, а Хардвардците ще го внесат след нова година. Толкоз. П,С. Това са новите Бареков еднодневки. И Бареков вкара толкова депутати от първия път, и после се разпадна, а това очаква и ИТН. Троловете през годините постоянно пишеха, ГЕРБ ще последва НДСВ, а това се случва с техните

2021.10.13 | 14:31

16
Асен Василев с офшорка на Британските Вирджински 0строви Участва и в други фирми зад граница и в България, които трябва да бъдат проверени от ДАНС, НАП и КПКОНПИ Действаща офшорна компания, регистрирана на Британските Вирджински острови, е 100% собственост на бившия финансов министър и настоящ лидер на новосформираната коалиция, подкрепяща президента Румен Радев - “Продължаваме промяната”. Офшорката Акселберт Лимитед (Akselbert Ltd) e регистрирана с номер 1873705 и адрес Роуд Таун, Тортола, п. к. 4649, Кларънс Томас Билдинг, пише „Труд“. Всичко това е видно от документите, с които разполага редакцията, за актуално състояние на фирмата, подписани от местния нотариус Самюел Нелсън. Дружеството към момента е в добро състояние и е действащо, като е учредено на 12 май 2015 г. Асен Василев притежава целия капитал от 50 000 акции. ДАНС, НАП и КПКОНПИ вече започнаха проверки на политици, собственици на офшорни компании, но се оказва че директорът на НАП, за който е ясно, че е получил ревизионния си доклад за дължими над 1.2 млн. лв. за фирмата Гранекс Трейдър преди да я продаде, сега ще трябва да проверява бившия си началник, който дълго прикриваше действията му. 0фшорката Акселберт Лимитед от своя страна притежава в България няколко дружества, които към момента в българския регистър стоят вписани с краен собственик Асен Василев. Това са “СТВ България” ЕООД и “СТВ Холдингс” ЕООД.

2021.10.13 | 14:30

15
Нова бактериална инфекция се появи сред протестърските партии - Ачо Крадеца и Киро Бактерията "Продължаваме поДмяната"- първата жертва на бактериалната инфекция е отровните мутри на Мая, които са аут от НС. Да видим бактериалната инфекция, водеща до млечно-кисели ферментации, колко ще убие от останалия тату чалга ДеБълен протестърски вот и от партизаните на Нинова..Между другото очакваме фалшивата декларация за канадското гражданство на Киро КанадецО, която го праща до 3 години в затвор! Но мисирките не питат Киро за тази нагла измама!

2021.10.13 | 14:30

14
ВАСИЛЕВ. ДА. НЕ ГОВОРИ. ЗА. ПРЕСТЪПНОСТ. И. ФИНАНСОВИ ЗЛОУПОТРЕБИ,,А. ДА ОБЯСНИ НА НАРОДА КАКВО ДЪЛЖИ НА БЮДЖЕТА НА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ. А ТОЗИ НЕГОВ ПРИЯТЕЛ ДЕТО ПОСТАВИ ШЕФ НА НАП НЕЗАБАВНО ДА ГО ОСВОБОДИ! СРАМ И ПОЗОР! ЗАТЪНАЛИ. ДО.ГУША ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ДА ГО ДАВАТ КАТО БОРЦИ ЗА. РЕД И ЗАКОННОСТ! И ЖУРНАЛИСТИТЕ НАЛИ СА СЕРВИЛНИ СИ ТРАЯТ ! СРАМ И ПОЗОР.ЗА РАЗСЛЕДВАЩАТА ЖУРНАЛИСТИКА! ТЕ ВСИЧКИ СЕ СТЪПИСАХА И.ИЗПОКРИХА ОТ.СТРАХ ДА НЕ. ГИ. РЕПРЕСИРАТ ! ВЕЧЕ И.АЗ СЕ УБЕДИХ,ЧЕ МЕДИИТЕ.НИ СА ЗАВИСИМИ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ !БРАВО НА БТВ ЗАДЕТО ЗАБРАНИ В СУТРЕШНИТЕ БЛОКОВЕ ДА СЕ ВОДИ ПРЕДИЗБОРНА АГИТАЦИЯ! БРАВО И НА БЪЛГАРИЯ ОН ЕР!БНТ СЕ МЪЧИ ДА ОБЕКТИВНА! НО ВЪВ ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ПЕЧАТНИ ИЗДАНИЯ.ЛИПСВА РАЗСЛЕДВАЩАТА НЕЗАВИСИМА ЖУРНАЛИСТИКА

2021.10.13 | 14:30

13
Румен Радев: „…Всеки проблем със служебното правителство се пренася върху президентската кампания… …Как разбирате, че го подкрепям, това е правен казус и няма общо с личността Кирил Петков…“ … Румен Радев е все по -жалък и неадекватен! „Това“, разбирай, измамата на Кирил Петков за двойното му гражданство било „правен казус“, който „нямал нищо общо с личността му“. Радев, Херо Мустафа май те зомбира окончателно? Значи вършиш измами, лъжеш и мушенгисваш, но това няма нищо общо с личността? Значи Кирил Петков като „правен казус“ може да е измамник, обаче това „няма нищо общо с личността му“?! Само идиот може да изрече подобно „обяснение“, „оправдание“

2021.10.13 | 14:29

12
И децата ги разбраха...Публикацията е на Danny Hristova: "КАКВО СТАВА, КИРЕ? И ние знаем английски...Документите ти са получени на 19 август 2021 г. Така че продължавай да ни будалкаш и вкупом с пРезидента да нарушавате основния закон на държавата! “Получихме заявление за отказ от канадско гражданство на 19 август 2021 г. Започнахме да обработваме молбата ви на 19 август 2021 г. По молбата ви е взето решение. Трябва да получите отговор в рамките на следващите три месеца.”

2021.10.13 | 10:07

11
Аз съм таз, която е на власт.
Кдкдккккк

2021.10.13 | 10:03

10
Ако продължавате промяната като тия досега все ми е тая
Хихихи

2021.10.13 | 09:41

9
Днес Педеристьо пак ша беснее над бащино си огнище

Добави коментар

Водещи новини