Джамбазки: Незабавно да се прекрати експериментът „Зелена сделка

  • 08 октомври 2021 17:18

  • 1013
  • 4
Джамбазки: Незабавно да се прекрати експериментът „Зелена сделка
© Кадър: Нова телевизия

Цените на тока засягат пряко всеки един български гражданин, независимо от политическите му възгледи. Виновникът за високите цени е зелената сделка. Това заяви евродепутатът Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – в предаването „Денят на живо“ по Нова нюз.

"Незабавно трябва да се прекрати експериментът „Зелена сделка, да се наложи мораториум върху решението за въглищните централи и на търговията с квотите. Въглищата са единствения ни наш енергиен източник, който ние не внасяме. Предлагаме още докато не се нормализират цените да се спре износът на ток. Бедата върху бизнеса е огромна. Фирмите са на ръба да спрат производствата си преди зимата", категоричен бе евродепутатът.

Експерт: Поскъпването на горивата ще продължи

Според Джамбазки, ако се забави това решение, ние не бива да се съобразяваме с него.

Пой изтъкна, че този план показва или некомпетентснот или лобизъм. Отказването от въглищната енергетика е безумие, което ще ни струва твърде много.

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа е наясно какво да се случи със Северна Македония от 1893 г. Трябва да бъде наложено на правителствата на Северна Македония да прекратят дискриминацията, преследванията и репресиите срещу български граждани. Прекратяване на езика на омразата срещу България, каза още Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.


 

Мая Йорданова
1013 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Maik

2021.10.09 | 00:28

4
Kolkota i da drapasz van ste ot parlamenta pomiar dolw dolen.

2021.10.08 | 18:04

2
каkво е това яйцеглаво недоразумение?
TE IBA

2021.10.08 | 18:18

3
ФОСТАТА
ДА ДА

2021.10.08 | 17:45

1
ТУК СИ ПРАВ ДЖАМБАС , НО КАКВО ЩЕ ХРАНИ ЧИФУТИТЕ ?

Добави коментар

Водещи новини