Халил Летифов: Очакването на партията е да има собствена президентска двойка

  • 02 октомври 2021 12:30

  • 649
  • 1
Халил Летифов: Очакването на партията е да има собствена президентска двойка
© Кадър Nova

ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с по-скоро ще има собствена кандидатура за президент и вицепрезидент. Това каза Халил Летифов, зам.-председателят на Движението за права и свободи в ефира на „Събуди се". 

„Имената на кандидатите ни ще станат ясни до 10 дни. От утре всъщност трябва да приключи заседанието на нашите разширените областни и съвети и те да предоставят информация как виждат поведението на движението. След това Оперативното бюро ще вземе решение за кандидатпрезидентската двойка на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с", каза още Халил Летифов.

Мустафа Карадайъ: Зад кампанията срещу купения вот, министър Рашков репресира ДПС

На въпрос какво ще прави ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с при балотаж между Радев и Герджиков, Летифов заяви, че партията ще избере този, който може да обедини нацията. „Мисля, че г-н Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на продължава да убеждава обществото, че той не е обединител", поясни Летифов. 

„Ще ви припомня, че миналия септември имахме декларация за откриването на есенната сесия на 44-ото Народно събрание, където председателят Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, поиска да се оттеглят както президента, така и премиера. Причината бе, че и двамата са част от проблема, а не от решението  му. Една година по-късно виждаме, че политическата криза е факт", коментира Летифов.

Теодора Александрова
649 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.10.02 | 14:35

1
Баякрадъ и козата му...

Добави коментар

Водещи новини