Андрей Райчев: Нови трети избори са най-опасни за „Има такъв народ“

  • 17 юли 2021 11:00

  • 3136
  • 10
Андрей Райчев: Нови трети избори са най-опасни за „Има такъв народ“
© Булфото

Нови трети избори са най-опасни за „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“. Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и „Демократична България“ изпаднаха в ситуацията на пълно неразбиране, преминаващо в омраза. Това значи, че те виждат различен предмет. За „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ ситуацията е на събаряне на режима на Борисов, питат се какво прави Трифонов и защо спря да събаря. В очите на Трифонов това въобще не е така, те казват „ние ще управляваме“.

Това каза в студиото на „Тази събота и неделя“ по БТВ социологът Андрей Райчев. Според политическия анализатор Кузман Илиев много дълги години е насаждана конфронтационна политическа култура, липса на идеология и познания що е то политически процес и концепции.

„Политиката се превръща в битка между личности, в която се „горят мостове“, добави той.

„БСП шест години се бори да събаря режима на Борисов, на шестата година се образува ситуация, в която това може да се случи и какво казаха на БСП: „У ляво“, а какво казва Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в на „Демократична България“: „У дясно“. Това е приватизация на победата“, допълни Райчев.

Според Илиев от това печели Борисов, който изчаква и гледа сеир. „Най-вероятно той евентуално би подкрепил дори с излизане от парламента проект на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в за кабинет, защото това е в негова изгода“, каза още политическият анализатор.

Политолог: Слави Трифонов е решил да комуникира като лидер на Ал Кайда

Според Райчев и Илиев българският народ ще реагира изключително негативно на нови избори през есента.

„Г-н Трифонов не знаеше ли, че най-вероятно той ще трябва да прави кабинет, не се ли беше замислил каква ще е реакцията, когато предложи Николай Василев за премиер, не знаеше ли, че единствените, които са правили някаква  кампания са „Демократична България“ и те очакваха от него да седнат на масата и да променят системата. Решенията му са или политическо самоубийство, или тотално непознаване на това как функционира демокрацията“, обобщи Кузманов.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
3136 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
хаха

2021.07.17 | 18:39

10
„БСП шест години се бори да събаря режима на Борисов" когато прочетете това изказване може да разберете що за кретен е този. БСП и ГЕРБ 2те страни на една монета

2021.07.17 | 14:14

9
Спрете.да.показвате.тоя.Глупак
СССР

2021.07.17 | 14:11

8
фъфлещо нищожество.

2021.07.17 | 13:36

7
Всички предложения за нови кабинети ще бъдат по - лоши и по - слаби от служебното правителство на Радев ! Ще се убедим още този месец !

2021.07.17 | 13:35

6
Партиите ни докараха в задънена улица ! Единственото решение за изход е ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА с РАДЕВ ! И да искаме и да не искаме , ТОВА ЩЕ СТАНЕ ! Тогава ще се възстановят реда и законността !

2021.07.17 | 13:25

5
Надявай се

2021.07.17 | 12:25

4
Райчев,дъщеря ти стана ли депутат?

2021.07.17 | 12:11

3
С това министерство на ромите изби рибата как ще ни стигнат Китайците
ггххххх

2021.07.17 | 11:58

2
Аз не знам какво искате от Слави , на предните избори всички скочиха защо не предлага правителсто , сега като предложи и то с що годе кадърни хора пак е лош , да вземем да си върнем Борисов да го обявим за пожизнен диктатор и да се свършва с агонията

2021.07.17 | 11:15

1
Най-опасното е, когато взимаш пари от много места и след това се чудиш на кого по-напред да угодиш!

Добави коментар

Водещи новини