ИТН води във Варна с 27,5% от гласовете

  • 11 юли 2021 22:57

  • 1488
  • 0
ИТН води във Варна с 27,5% от гласовете
© Bulphoto, архив

При обработени близо 4 процента протоколи от секционните комисии във Варна води "Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен" с 27,5 на сто от гласовете, съобщи председателят на РИК в крайморския град Велин Жеков.

На втора позиция е ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с 23,66 процента от бюлетините. Третата позиция заема "Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от", за която са гласували близо 15,7 на сто от избирателите.

Слави Трифонов: Подкрепата, която получи "Има такъв народ" е изумителна

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е получила подкрепата на 10,89 на сто от гласувалите, а коалиция "Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите - ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на и НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия," - 4,6.

С малко над 1 процент са ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и "Българско лято". За "Изправи се мутри вън" са гласували близо 6 на сто от избирателите.

Радина Лазарова
1488 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини