Екатерина Захариева гласува в Пазарджик

  • 11 юли 2021 15:18

  • 248
  • 2
Екатерина Захариева гласува в Пазарджик
© ПП ГЕРБ

Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на - водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в 13 МИР - Пазарджик, упражни правото си на глас в ОУ “Проф. Иван Батаклиев” в гр. Пазарджик.

“Гласувах, за да се върнем към нормалността и да спрем този хаос в последните 2 месеца. Това, което се случва в нашата област в последната седмица е безорецедентно. Никога в последните 30 години, в които се организират демократични избори, не сме виждали толкова груб опит за намеса в ущърб на една политическа партия.”, коментира след гласуването си Захариева.

Пазарджик не беше изключение от получаваната информация за проблеми с машините в цялата страна. Захариева спомена за случай на блокирала машина за 2 часа в една от секциите в Пазарджик. “Имаме информация за една секция от град Пазарджик, в която машината е спряла и
не е работила за 2 часа. Хората не са успяли да гласуват през тези 2 часа и част от тях предполагам са си тръгнали.”, подчерта тя. 

В призив към избирателите, Захариева призова гражданите да излязат и да гласуват: “Да се спре с този хаос. Да покажем, че сме достоен и уважаван член на ЕС.”

Борислава Борисова
248 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Добата

2021.07.11 | 15:37

2
Какво ни интерисува къде е гласувала една патка???

2021.07.11 | 15:32

1
Личи и че е селянка няма дерматолог който да го оправи това лице ако искаш още филър да си сложи криви зъби лице на леля с очила и една косичка като за два лева

Добави коментар

Водещи новини