Дариткова гласува против политическите репресии

  • 11 юли 2021 13:42

  • 370
  • 1
Дариткова гласува против политическите репресии
© Д-р Даниела Дариткова, фейсбук

Гласувах за по-доброто утре - без политически репресии и нестабилност, за просперитет и съзидание. Гласувах за тези кандидати, които познават, живеят и милеят за Смолянска област. Не за тези, които едва по време на предизборната кампания видяха красотите на родния ни край. Това заяви водачът на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в област Смолян д-р Даниела ДаритковаДаниела ДаритковаД-р Даниела Атанасова Дариткова - Проданова е родена на 28 септември 1966 година. На 29 март 2019 г. е

"Нека всички да дадат своя вот днес, защото демокрацията ни има нужда от отговорност, но и от солидна представителност. Надявам се на висока избирателна активност, защото съм притеснена, че машинното гласуване отблъсква една немалка част от населението ни – възрастните хора, които са дали своя живот и младост в съзидание на страната. Говоря за хора от третата възраст – достойни, мъдри, здравомислещи", отбеляза тя.

Подобно на лидера на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и на други колеги от партията и Дариткова обърна внимание на машинното гласуване. 

"Демокрацията означава да се гарантира правото на всеки гражданин свободно да изрази волята си без изкуствени препятствия. Надявам се да се преосмисли значението на машинния вот за укрепване на демократичния процес в България, защото за част от нашите сънародници машините са препятствие, а не панацея за честността на изборите", коментира тя. 

Борисов ядосан: Правим избори като Венецуела. Добре, че не ни убиха!

Още за изборите и в това видео:

Novini.bg
370 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.07.11 | 13:52

1
Я питай червено ми е гърлото няма да умра нали?

Добави коментар

Водещи новини