Сачева: Втори месец държавата е зациклила, гласувах България да върви напред

  • 11 юли 2021 11:00

  • 542
  • 3
Сачева: Втори месец държавата е зациклила, гласувах България да върви напред
© Деница Сачева, фейсбук

Дадох гласа си, за да продължат България и Добрич да вървят напред, а не да затъваме в деструктивността и омразата, на които станахме свидетели през последната година и особено през последния месец. Това заяви Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е минути, след като гласува. 

"За съжаление преживяхме поредната негативна предизборна кампания. Единствено ние търсихме градивен разговор с избирателите, а посланията ни бяха свързани с градеж и развитие. Нашите опоненти заложиха на страха и на отдавна отречени, но очевидно незабравени тоталитарни практики", заяви тя. 

В ЦИК са постъпили 5-6 сигнала за нарушения - основно за проблеми с машините

"За първи път имахме служебен кабинет, който не изпълни конституционните си задължения и се намеси пряко в предизборния процес. Постоянно генерираха и хвърляха в публичното пространство твърдения, за които до ден днешен няма нито едно потвърждение. Някои от служебните министри се превърнаха в рекламисти на определени партии, които ги инсталираха във властта. Други въстановиха речника и силовите репресии, за каквито нашите майки и бащи са ни разказвали по спомени от времето на комунистическия режим", отбеляза още Сачева.

"Неслучайно избрахме за слоган „Ред в хаоса“, защото хората се стресираха от несигурността на зациклилата вече втори месец държава", подчерта още бившият социален министър. 

Повече и във видеото:

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
542 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.11 | 16:26

3
Е КАК НЕ.СЛЕД ПРЕВРАТА НА МУТРАФОНОВА...ТУРИ ВИ КАТО КЬОРАВИ НА ВЛАСТ ДА СЛУЖИТЕ НА ИДИОТА ПУТЬО********ОТКАЗАХ СЕ ДА ГЛАСУВАМ.НЕКА ПУТЬОВАТА ВЕЩИЦА МУТРАФОНОВА ДА СПЕЧЕЛИ И ДА ГО НАЧУКА НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНЧЕТА ЗА ОЩЕ 150 ПО БЕДНИ ГОДИНИ********СЕГА КРЕМЪЛСКИЯ ИДИОТ,КАКТО ТИ Е ОБЕЩАЛ,ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ********ПРЕВРАТАДЖИИТЕ НА МУТРАФОНОВА ЩЕ СЕ СДОБИЯТ С ОТБРАНИ КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ ЗА ВЯРНА СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ЗА ПЪЛНО РОДООТСЪПНИЧЕСТВО******КРАДЕВ Е СВИНЯ НА ГЕРГОВ*********БЪЛГАРСКИЯТ ПОЗОР НА РУСКИЯ ПАГОН НА РАДЕВ
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.11 | 13:51

2
ОТКАЗАХ СЕ ДА ГЛАСУВАМ.НЕКА ПУТЬОВАТА ВЕЩИЦА МУТРАФОНОВА ДА СПЕЧЕЛИ И ДА ГО НАЧУКА НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНЧЕТА ЗА ОЩЕ 150 ПО БЕДНИ ГОДИНИ********СЕГА КРЕМЪЛСКИЯ ИДИОТ,КАКТО ТИ Е ОБЕЩАЛ,ЩЕ ТЕ НАПРАВИ ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКИТЕ ОЛИГОФРЕНИ********ПРЕВРАТАДЖИИТЕ НА МУТРАФОНОВА ЩЕ СЕ СДОБИЯТ С ОТБРАНИ КРЕМЪЛСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ ЗА ВЯРНА СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И ЗА ПЪЛНО РОДООТСЪПНИЧЕСТВО******КРАДЕВ Е СВИНЯ НА ГЕРГОВ*********БЪЛГАРСКИЯТ ПОЗОР НА РУСКИЯ ПАГОН НА РАДЕВ

2021.07.11 | 11:22

1
Изкуфелнека,не може да смята,иска да каже 11г.

Добави коментар

Водещи новини