Красен Кралев в Чернево: Опонентите ни нямат идеи по секторните политики

  • 01 юли 2021 18:33

  • 331
  • 5
Красен Кралев в Чернево: Опонентите ни нямат идеи по секторните  политики
© ПП ГЕРБ

Остават броени дни до изборите на 11-ти юли, а никой от българските граждани не е чул никакви идеи по секторните политики от останалите партии. Това е едно от поредните доказателства, че задкулисието се опитва да превземе държавата. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във по време на  среща с членове и симпатизанти на партията в село Чернево, община Суворово.

Той беше категоричен, че липсата на дебат по ключови за страната ни теми е пагубно за демокрацията и не предполага предвидимост нито за бизнеса, нито за хората. „Извоювали сме трудно  демокрацията в България и затова ние от ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на ще се борим да я запазим“, подчерта Кралев.

„Ако една седмица преди толкова важни за страната ни избори, кандидат-управляващите не могат да обяснят на избирателите какво ще се случи с образователната реформа, със зелената сделка и с икономиката, това означава, че или те нямат визия по тези теми, или чакат нареждане от някого“, каза още той. 

Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във заяви, че ще продължи да работи за  развитието на спорта  и няма да се откаже от тази своя кауза. При посещението си  в Чернево кандидатът за народен представител подари на местния отбор екипи за футбол, топки и мрежи за вратите на стадиона.

„Пожелах им много успехи и да съхранят своя спортен дух, който шлифова характери!“, допълни бившият спортен министър.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
331 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Th

2021.07.01 | 21:32

5
Шопар прибирай се в кочината.
идеите

2021.07.01 | 21:27

3
не хранят и не топлят - шовит ин иор ас
идеи бол

2021.07.01 | 21:28

4
работещи решения требват чиче
ГРОБ

2021.07.01 | 19:07

2
Млъквай ШРЕК!Нещастник Долен!Я кажи колко пари дадохте на Свинята Тъпа СТЪКИ?

2021.07.01 | 18:54

1
а пък ГЕРБ, имат крадене от всичко и на всякъде от децата и инвалидите дори крадци долни

Добави коментар

Водещи новини