Росен Желязков в село Вълкосел: ГЕРБ работи за по-високи доходи и повече възможности

  • 01 юли 2021 17:18

  • 436
  • 3
Росен Желязков в село Вълкосел: ГЕРБ работи за по-високи доходи и повече възможности
© ГЕРБ

Срещите с хората винаги са били важни за нас, защото само така можем да разберем какво Ви вълнува, каква перспектива искате за себе си и децата си.

Това заяви водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Благоевградска област Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети на посещение в шивашка фабрика в село Вълкосел, община Сатовча. Заедно с него бяха кандидатът за народен представител на коалицията от Сатовча Мехмед Мюхтар, областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният секретар на структурата Даниела Савеклиева и общинският ръководител на ГЕРБ-Сатовча Румен Арнаудов.

„Само заедно можем да работим, с воюване и вражди няма да стане. Работим за по-високи доходи и повече възможности. Най-големите проекти, които ще подпомогнат бизнеса, като автомагистрала „Струма”, се случиха по времето на ГЕРБ”, подчерта Желязков. По думите му следващото управление трябва да надгражда това, което е постигнато до момента, а не да се руши и да се започва от нулата. „Искаме да привличаме инвестиции, а инестирорите няма да вложат парите си там, където няма разум, мир и спокойствие”, каза още водачът на листата. 

Росен Желязков: Въпреки осигурените над 15 млн. лв. за ремонт на ГКПП "Станке Лисичково", не се работи

Андрей Новаков уточни, че в листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на с кандидати за народни представители са включени млади хора, един от които е Мехмед Мюхтар, които ще дадат нова перспектива и нови хоризонти.

Пътят, който бе изграден, благодарение на правителството на Бойко Борисов, също бе акцент в разговора, като хората отчетоха, че това помага и на инвеститорите в района. Кандидатите за народни представители от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на поеха ангажимент, че срещите с жителите в региона ще се случват регулярно, а не само в предизборна кампания.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
436 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2021.07.01 | 18:06

3
ЗА ПО ВИСОКИ КРАЖБИ РАБОТИТЕ МАСТИ МРЪСНИ

2021.07.01 | 17:34

2
Управлението на Борисов се върти около джипа му, или джиповете му. Мистерията е точно колко са на брой. Интересно е, че системите за проверка показват, че нито една от колите няма винетка и и „Гражданска отговорност“.

2021.07.01 | 17:25

1
Мекерета.

Добави коментар

Водещи новини