Борисов изля мъката си и пред Антонио Лопес: Кабинетът на Радев върна комунистическата диктатура!

  • 22 юни 2021 17:50

  • 6606
  • 128
Борисов изля мъката си и пред Антонио Лопес: Кабинетът на Радев върна комунистическата диктатура!
© ПП ГЕРБ

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е в пълна мобилизация да спре хаоса в държавата с победа на изборите. Това заяви председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г във видеоконферентен разговор с генералния секретар на Европейската Народна партия (ЕНП) Антонио Лопес. По думите на Борисов структурите на партията са силно мобилизирани за вота, защото възмущението от реваншизма на Радев е масово.

,,Българските граждани виждат ширещия се реваншизъм в действията на служебния кабинет на кандидат-президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Върнаха методи на действия от периода на комунистическата диктатура. Фабрикуват лъжи, притискат хора да правят фалшиви самопризнания. Това е режим. Едноличен режим'', посочи председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в.

По време на разговора Антонио Лопес бе категоричен, че семейството на ЕНП застава твърдо зад ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в като единствен гарант за европейското развитие на България.

Борисов пред Мисията за наблюдение на предсрочните избори: Радев и служебното правителство абдикираха!

,,Радвам се да чуя, че партията е силна. Без силна партия дългосрочните планове са невъзможни. Разчитаме на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за още много победи, които да задържат югоизточния фланг на Европейския съюз стабилен'', заяви Лопес. По думите му демокрацията изисква постоянни усилия и ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в доказва, че не отстъпва от принципите на традиционната европейска християндемокрация.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г информира генералния секретар на ЕНП и за все по-реалната опасност изборите в България да бъдат манипулирани или дори умишлено провалени.

По-малко от 20 дни преди изборите все още не е ясно ще има ли машини за всички секции? Как ще се процедира, ако в края на изборния ден пред секциите все още има опашки от неуспяли да гласуват? Кой държи софтуера на машините? Как гарантират, че генерираният резултат отговаря на действително изразения избор на гражданите? Тези и много други въпроси остават без отговор и това буди основателен страх от мащабна фалшификация, заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той призова Лопес за стриктен европейски мониторинг над изборния процес в България, за да не си позволи служебното правителство на Радев своеволия.

Борисов: Рашков чете законите между редовете, а Радев налага еднолична власт

Борисов и Лопес се обединиха около мнението, че след изборите трябва да се търси диалог и консенсус за управление между българските партии от семейството на ЕНП.

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще търси единение в името на България с всички отговорни партии, подчерта Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
6606 128

Свързани новини

Коментари 128

Добави коментар
ПЕСОГЛАВЕЦ КОЛАБЪР

2021.06.23 | 07:34

128
СМЕШНИЯТ ПЛАЧ НА ЕДИН ХЛЕНЧЕЩ ДИКТАТОР!!!
Още не е прочел

2021.06.23 | 07:28

127
Какво пише в конституцията на РБЪЛГАРИЯ

2021.06.23 | 06:20

126
БОКО ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН,МАМА ТИ ЧИФУТСКА!
а твойта диктатура -

2021.06.22 | 21:38

101
NO, thank you
идвате

2021.06.23 | 01:45

125
на върба у сряда
Споко

2021.06.22 | 21:44

105
Идваме пак!

2021.06.22 | 22:40

124
A,така. Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.22 | 22:40

123
Г-н Борисoв напред, няма връщане назад, крайно време е веднъж завинаги да се отървем от националните предатели! 45 години стигат, българи! Точно левите национални предатели и руски слуги за 45 години отрова и престъпления срещу собствения си народ и убийства съсипаха, опустошиха тотално психиката на българина и родината. Това и за 500 години чуждото владичество не успя, това всъщност е трагедията и да се спрат делбите, в България няма русофили и русофоби, има българи и българи за голямо съжаление слуги на чужди държави. Това е недопустимо всички за родината, всички заедно за България. Такова мачкане и унищожение, унижение което другарите сториха на България не е изтърпявала никога, освен през близкото ни минало, което продължава да се мултиплицира в злоба, хули и чистки и трябва веднъж завинаги да се отървем и отхвърлим. За да имаме достотойно бъдеще! Събудете се и се осъзнайте да не позволим повече това да се повтори, защото може би няма да имаме друга възможност и да защитим това което беше съградено и свободата си! Бог да пази България! Да докажем истината!

2021.06.22 | 22:37

122
олигофрените на фигуранта радеф от назначеното му селско политбюро начело с другарЕте янеф, рашкоф, василев, л.айнаки, минетков и други болшевишки утрепки вече почти 2 месеца само клюкарстват и кадруват противоконституционно без ЕДНО свършено дело. Това са комунделите - само приказки, ядене, ср.ане, е.бане и крадене!

2021.06.22 | 22:36

121
Гърция получи ВЧЕРА 30 милиарда Евро, а за Радев 0, СЕГАШНИТЕ ПОТУЛИХА ДОКЛАДА И ОТ ЕВРОПА ПАРИ НЯМА ДА ПОЛУЧИМ. Не искам да се върнем 30 години назад..ЗА ТОВА МАСОВО ГЛАСУВАНЕ ЗА БОЙКО И ДОГОДИНА ВДИГАНЕ С 40% НА ДОХОДИТЕ .
РАД0

2021.06.22 | 22:36

120
КАКЪВ КОЛОС Е БОЙКО, А. 10 ГОДИНИ ВСИЧКО ВПРЕГНАТО ДА ГО СЪБОРЯТ АМА НЕ СТАВА. И НЕ СЕ СЕЩАТ ЗАЩО. ПРОПУСКАТ НАЙ ВАЖНОТО, НАРОДА,.А АЗ КАЗВАМ ТО И ВИЗУАЛНО ПОГЛЕДНЕТЕ, МИНЕКОВ, ДИКОВ ХАДЖИГЕНОВ БАБИКЯН РАДЕВ...КАКВИ МУТРИ, А ПОГЛЕДНЕШ ЛИ БОЙКО, ВЕДНАГА ТЕ ГРАБВА БЛАГОРОДНИЯ ЧОВЕК, ХАРИЗМАТА МУ. ЕЙ ЗА ТОВА ОТНОВО ВОДИ СПОРЕД ВСИЧКИ АГЕНЦИИ. И СЕГА ПОБЕДАТА ЩЕ Е НАЙ СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИТЕ ПРАВИЛА ГОЛЯМ СТРАХ ГИ ГОНИ БРЕЙ. КАТО ЧУЯТ ИМЕТО БОРИСОВ ИЗПАДАТ В АМОК.

2021.06.22 | 21:28

98
Всички червени прасета да го духат
До Божидарка тлъстата свиня

2021.06.22 | 22:11

119
Прав ти път към Русия,Беларус,С.Корея,Венецуела.
Бай Хуй

2021.06.22 | 22:05

118
Всички Тъпи Гербери да го лапат!

Добави коментар

Водещи новини