Терзийски в с. Баланово: Нашата позиция винаги е била, че най-голяма тежест трябва да има мнението на местните хора

  • 17 юни 2021 14:42

  • 524
  • 5
Терзийски в с. Баланово: Нашата позиция винаги е била, че най-голяма тежест трябва да има мнението на местните хора
© ПП ГЕРБ

Водачът на листата Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в и част от кандидатите за народни представители от Коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в - СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на проведоха предизборна среща в дупнишкото село Баланово. Качеството на питейната вода, честата ѝ пълна липса, щетите върху електроуредите в домовете, липсата на редовен транспорт, състоянието на контейнерите за смет – това бяха поставените въпроси, които вълнуват жителите на Баланово.

Христо ТерзийскиХристо ТерзийскиХристо Терзийски е роден е на 31 юли 1968 г. в град Кюстендил. Завършил е висше образование в заяви, че е наясно с наличието на тези проблеми и не изпитва притеснения да застане пред хората, за да бъдат ясно и открито обсъдени.

„Нашата позиция винаги е била, че най-голяма тежест трябва да има мнението на местните хора. Затова в гласа им трябва да се вслушат както представителите на местната власт, така и представителите на региона в Парламента, за да може най-бързо и ефективно да се решат проблемите и да се намери правилното решение“, заяви Терзийски.

Даниел Александров представи своите приоритети, свързани с развитието на спорта, образованието и туризма. „Чрез нас вашият глас ще се чува в парламента“, заяви той и добави, че основна част от работата на депутатите е да бъдат посредник и медиатор между централната и местна власт. Той обеща, че „ако е необходимо няма да излезе от кабинета на кмета на Дупница“, но ще намери решение на поставените теми.

Станислав Тенев постави темата за обработването на земите и възможностите, които предлагат земеделските програми. Той обърна внимание на хората, че, ако са недоволни от арендаторите, имат възможност да ги сменят, да предоговорят условията на договорите си или да обработват сами земите си. Ако не знаят какви законови възможности имат, хората могат да се обръщат към него и към службите по земеделие, където ще намерят решения.

ПП ГЕРБ

Добрата комуникация между жителите и властите е в основата на решенията на всички проблеми. Затова кметът на община Дупница инж. Методи Чимев обяви, че ще открие приемна в с. Баланово, където заедно с кметския наместник ще изслуша всички оплаквания и предложения на жителите на Баланово. „Забавянето натрупва напрежение и отлага решенията, които невинаги са трудни. Но е трудно да се работи ефективно по големи проекти като водоснабдяването, когато няма правителство и Народно събрание, фокусирани върху законотворчество и работа. В условия на хаос, шоу и публични спектакли проблемите и приоритетите на хората остават на заден план“, коментираха кандидатите от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.

Христо Терзийски, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Кюстендил: Ще работим за просперитета на страната и ще се противопоставим на хаоса

Последвайте канала на

Радина Лазарова
524 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.06.17 | 17:43

5
Доскоро нали бяхте на власт. Защо не решихте проблемите на хората?

2021.06.17 | 16:54

4
КАКВИ СА ТИЯ СМЕШНИТЕ?ЕДИНИЯТ ГО ПРИЛИЧА НА ОРАНГУТАН В ПРИЧЕСКАТА,А ИНАЧЕ ОЩЕ НЕ СИ Е ИЗБРЪСНАЛ ДЕВСТВЕНИЯ МУСТАК!
Mitaka

2021.06.17 | 14:48

2
Няма смисъл, от много коментари, Ето едно обобщение и толкоз. Две години рев по Бойко и файда никаква. Сега по същество. Всичко и мафията са впрегнати против ГЕРБ...Слави,Мутра другар с мутрите Илия Павлов, братя Василеви и получавал по 50 000 от Сашо Дончев, да хвали в шоуто си Бсп. Сега има телевизия, яхта, джипове и ходи с 8 бодигарда. Само, че вече не може да ходи, защото е сакат и не става за нищо. Ива Митева, която избраха за шеф на събранието в близки отношения от 20 години с Дпс.Толкоз. Мая Манолова, гласувала за Пеевски, от Бсп казвала да дадем шанс на Орешарски, позната, като Ванкова Галева Костинбродска Толкоз. Бабикян, известен като бащата на фалшивите новини, Минеков, като непризнат скулптор с баща съветник на Тодор Живков. Хаджигенов, личен приятел на Цветан Василев и известен с това, че е неспособен адвокат не спечелил и едно дело.Толкоз. Т. Донева свързана с групировките Вис и Сик...Капон с мъжа си държи всички обществени поръчки в Пловдив...Толкоз. За Бсп няма какво да се коментира умряла партия с шеф Нинова позната, като Импексова уволнена от шефа си тогава Станишев, точно за корупция. За Дай Бъ, какво да се каже, Христо Иванов Маджио, в близки отношения с ДПС, след цирка Росенец, ядоха и пиха с Доган и викаха Мутри вън, хохохо, Толкоз. О Б О Б Щ Е Н И Е И ТОВА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ, Е НОВОТО, КОЕТО ИСКА ДА СМЕНИ БОЙКО...ОБРАБОТИХА МЛАДИТЕ, НАТРАПИХА С ГОДИНИ, ЧЕ БОЙКО ИМА ОФШОРКИ, ОСТРОВ, ЛЮБОВНИЦА ДЕТЕ, ПАЧКИ КЮЛЧЕТА, ....НО ВСИЧКО СЕ ИЗПАРИ И СЕ ДОКАЗА, ЧЕ НЯМА НИЩО ВЯРНО. ДАЖЕ 2013 Г. КОГАТО БОЙКО ДАДЕ ОСТАВКА, СТЪРГАХА УЛУЦИТЕ МУ В БАНКЯ, ДА НЕ БИ ДА СА ЗЛАТНИ, Е НЕ СА. КАКТО ЗА ОСТРОВА ГЪРЦИТЕ ВЕДНАГА РЕАГИРАХА И ЙОНЧЕВА, КАЗА, Е МОЖЕ ДА НЕ Е ОСТРОВ, АМА БОЙКО СИ КУПИ ДЪРЖАВАТА, ХОХОХОХ. СЕГА ПАК ИЗБЪРЗАХА И С ПОДСЛУШВАНЕТО. БЕЗ НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО. РАШКОВ ПУСНА МУХАТА И КОИ ПОДЕХА, ХИХИ МАНОЛОВА. НИНОВА. ТРИФОНОВ И ДАЙ БЪ В ХОР...Е НАРОДА ОБАЧЕ ИМАШЕ ВРЕМЕ ДА ПРОГЛЕДНЕ, ЗАЩОТО НАПРАВИХТЕ ЕДНА ОСНОВНА ГРЕШКА. ТОВА ТРЯБВАШЕ ДА СПРЕТНЕТЕ ДЕН ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ДА СТАНЕ КАТО КОСТИНБРОД. А СЕГА ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО И ЗА ТОВА ГЕРБ ОТНОВО ВОДИ НА ИЗБОРИТЕ И ТОЗИ ПЪТ БОЯ ЩЕ Е ПО ГОЛЯМ И ПОБЕДАТА ПО СЛАДКА, ЗАЩОТО ЩЕ Е ПО ВАШИЯ КОДЕКС. И НАКРАЯ, НАЙ ВАЖНОТО, КОЕТО ПРОПУСКАТЕ, ЧЕ ЗАБРАВЯТЕ НАРОДА. А ТОЙ СИ ИСКА БОЙКО, ЗАЩОТО ИСКА ДОГОДИНА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОД РЕД ДА МУ СЕ ВДИГНАТ ДОХОДИТЕ И 2024 ГОДИНА ДА ИМАМЕ 7 ЗАВЪРШЕНИ МАГИСТРАЛИ. А ТОВА МОЖЕ САМО БОРИСОВ.

2021.06.17 | 16:52

3
БОКО МОЖЕ ВЕЧЕ САМО ДА ГО ДУХА!

2021.06.17 | 14:46

1
Педалче с герберово червено дуое

Добави коментар

Водещи новини