ГЕРБ – Благоевград регистрира листата си за участие в парламентарните избори

07 юни 2021 14:55

ГЕРБ – Благоевград регистрира листата си за участие в  парламентарните избори
© ПП ГЕРБ
885 6

Коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на регистрира в Районната избирателна комисия - Благоевград листата си с народни представители за предстоящите парламентарни избори на 11 юли 2021 г. Документите бяха внесени от областния координатор и евродепутат Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна и областния организационен секретар Даниела Савеклиева. Заедно с тях бяха и част от кандидатите за народни представители.

„На изминалите парламентарни избори ГЕРБ-Благоевград постигна втори най-добър резултат в страната, сега се целим в първото място и съм убеден, че можем да го постигнем с отбора, с който се включваме в изборната надпревара. Водач на листата отново е Росен Желязков, бивш министър на транспорта. По негово време се реализираха едни от най-мащабните инфраструктурни проекти”, заяви Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна след регистрацията в РИК.

Той коментира, че средна възраст на кандидатите е под 40 години, като в листата са включени и млади хора, освен досегашните народни представители Георги Динев, Александър Мацурев, д-р Тончев и Стефан Апостолов.

ГЕРБ – СДС София област регистрира листата с кандидати за народни представители

„Втори в листата е досегашният областен управител Бисер Михайлов.  Той не се нуждае от оценка, различна от тази, която вече му бе дадена – Областна администрация-Благоевград беше наредена на първо място в страната по ефективност на работа”, уточни Андрей НоваковАндрей НоваковАндрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската народна. Според него тази кампания ще е по-различна не само, защото преди два месеца, мерките не позволяваха големи срещи с хората.

„На 11 юни ще направим голямо откриване на кампанията в зала „Скаптопара", на което да представим цялата листа, малко по-празнично, извън КОВИД темата. Аз мисля, че това ще е една от темите. Когато беше трудно, направихме така, че страната ни да мине през тази криза. Сега е лесно да се критикува. Когато трябваше да се взимат тежките решения, ние го направихме и сега можем спокойно да погледнем хората в очите и да кажем какво сме свършили и какво можем още да направим.

ПП ГЕРБ

Кампанията няма да е позитивна, съдейки по това, което се случва. ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е бил в опозиция три пъти. Няма от какво да се страхуваме. След месец ще докажем, че вървим по пътя към успеха”, допълни областният координатор.

Ето и пълната листа с кандидати за народни представители на коалиция „ГЕРБ-СДС” в 1 Многомандатен избирателен район:

1. Росен Димитров Желязков – юрист

2. Бисер Николов Михайлов - юрист

3. Георги Запрев Динев - инженер, икономист

4. Стоян Костадинов Стоев - мениджър

5. Д-р Емил Серафимов Тончев - лекар

6. Александър Иванов Мацурев - икономист

7. Никола Любенов Джингаров - педагог

8. Наташа Атанасова Стоянова - инженер-агроном

9. Николая Валентинова Илиева - архитект

10. Елена Димитрова Ташкова - компютърен инженер

11. Николай Стоянов Стоянов - предприемач

12. Мехмед Юсуф Мюхтар - икономист

13. Атанас Кирилов Чолаков - предприемач

14. Никол Янкова Тимева – Митрева - педагог

15. Ваня Кирилова Гатдерова - културулог

16. Любомир Валентинов Богоев - филмови изкуства и монтаж

17. Георги Иванов Матеев - педагог

18. Мартин Петров Златарски - студент по фармация

19. Александър Николаев Петков - филолог

20. Михаил Георгиев Тонков - предприемач

21. Ангел Димитров Шопов – педагог

22. Стефан Апостолов Апостолов - финансист

 

Радина Лазарова
885 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Lalainebnnga

2021.06.08 | 11:50

6
М­­л­­а­д­­­а­­­ ­­м­о­к­­­р­­­а­­ ­у­ч­­е­н­и­ч­­к­а­ ­­­ч­­у­­­к­а­ ­­ ­W­­­ ­­W­­­ ­W­­ ­­­.­ ­B­ ­­­G­ ­­­1­­ ­­7­­­ ­­.­ ­­C­­­ ­­L­ ­­­U­­­ ­B
Christinejsaha

2021.06.08 | 06:35

5
М­­л­а­­д­­­а­ ­­м­­о­­к­­р­­а­ ­у­­­ч­­­е­­н­и­ч­к­­а­­ ­­­ч­­­у­­к­­­а­ ­­­ ­­W­ ­W­­ ­­­W­ ­­.­­­ ­­B­­ ­­­G­­­ ­1­­­ ­7­ ­.­­­ ­­­C­­ ­­L­ ­U­ ­­­B
Maggiemosoa

2021.06.08 | 02:15

4
М­­л­а­­­д­а­­­ ­­м­о­­к­­­р­а­­ ­у­­ч­­е­­н­и­­­ч­­­к­­­а­ ­­ч­­у­­­к­­а­ ­­ ­­W­­­ ­­­W­­ ­­W­ ­­­.­­­ ­­B­­ ­G­­ ­­­1­ ­­­7­­ ­.­­ ­­C­­ ­L­­ ­­­U­ ­­­B
Dawnrbema

2021.06.07 | 20:15

3
М­­­л­а­­­д­­­а­­­ ­­­м­­о­­к­­р­­­а­­ ­у­­ч­­е­­н­­и­­­ч­к­­­а­­ ­­ч­­­у­к­­а­­­ ­­ ­­­W­­­ ­­W­­­ ­W­­ ­­­.­­­ ­­B­­ ­­G­­ ­1­ ­­7­­­ ­­.­­ ­­C­­ ­L­­­ ­U­­ ­B

2021.06.07 | 15:04

2
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!
Mitaka

2021.06.07 | 15:03

1
Нaд 1 млн ще гласувамe зa ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

Добави коментар

Водещи новини