Каназирева, водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив: Да управляваш държава не е политическо шоу

07 юни 2021 14:23

Каназирева, водач на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив: Да управляваш държава не е политическо шоу
© ПП ГЕРБ
700 6

Отново поемам отговорността да бъда водач от гражданската квота на област Пловдив от коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Това заяви водачът на листата на коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва, след като областният координатор Георги Мараджиев регистрира листата за народни представители.

„Като млад, образован човек, демократично настроен, десен и работещ човек, като човек, който няма от какво да се притеснява, категорично не мога да приема това, което се случва - омраза, реваншизъм, отричане на всичко направено, зачеркване на труда на много хора, връщането ни към едни забравени мракобесни времена от преди 90-та година. Затова днес съм мотивирана още повече да бъда водач за нашата област. За мен политиката преди всичко е отговорност. Никога не съм се страхувала да поемам отговорност и знам как да отстоявам обществения интерес“, категорична бе Каназирева.

ПП ГЕРБ

„Тръгваме подготвени и мотивирани към следваща победа, ще се стремим към 4-ма депутати“, коментира Мараджиев, който допълни, че това е напълно постижимо. „На предишния вот имахме 3000 невалидни бюлетини, сега с машините се надяваме това да не се повтори“, каза още той. По думите му атаката срещу ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в няма да повлияе на резултата, напротив - ще сплоти привържениците на партията. С Мараджиев бяха и част от кандидатите в листата – Младен Шишков, Йордан Кръстанов и Димитър Янев.

ПП ГЕРБ

„Тръгваме на тези избори с доказали се млади хора и ще се борим отново да сме първа политическа сила“, допълни от своя страна Каназирева. Тя уточни, че ще продължи да работи за Пловдив и областта, независимо дали ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е в опозиция или в управлението.

„Надявам се обаче, темпото, което започнахме, моделът който наложихме – да се работи бързо и без компромиси в нашия регион и в страната, да не спре и занапред. В тази връзка наистина се надявам следващият парламент да е работещ“, изтъкна Дани КаназиреваДани КаназиреваАдвокат д-р Дани Каназирева е български политик от Пловдив. Омъжена с едно дете. Завършва.

ПП ГЕРБ

Пълният списък с кандидатите за народни представители, с който излиза на тези избори коалиция ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за Пловдив област, е:

1. Дани Стефанова Каназирева

2. Младен Николов Шишков

3. Йордан Стоянов Кръстанов

4. Данка Евстатиева Зидарова – Люртова

5. Димитър Йорданов Янев

6. Запрян Василев Янков

7. Николай Атанасов Стаматов

8. Жанета Рангелова Иванова

9. Асен Бориславов Кичуков

10. Генчо Добрев Кинаров

11. Иван Николов Петков

12. Екатерина Андреева Тошкова

13. Йордан Атанасов Куцев

14. Петър Ангелов Славков

15. Tеодора Ивайлова Вълканска

16. Иван Дончев Мусеров

17. Петър Стоянов Петковски

18. Симеон Методиев Ячков

19. Наталия Стояновa Некезова

20. Паолина Василева Аврамова

21. Георги Илиев Тричков

22. Иван Костадинов Кънев

ПП ГЕРБ

Радина Лазарова
700 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Juliewcgda

2021.06.08 | 04:34

6
М­л­­а­д­­а­ ­­­м­­о­­к­­­р­­а­­­ ­­у­­­ч­­­е­н­и­ч­­­к­­а­­ ­­­ч­у­­к­­­а­­­ ­­­ ­­W­­ ­­W­­­ ­­W­­­ ­.­ ­B­­ ­G­ ­­­1­­­ ­­7­­­ ­­­.­ ­­C­ ­­­L­­­ ­U­­­ ­­B
Jessxbyia

2021.06.08 | 01:08

5
М­­л­­а­д­­­а­­ ­­­м­о­­­к­­­р­­­а­­ ­у­­­ч­е­н­­­и­­­ч­к­­­а­­­ ­ч­у­­к­­­а­­ ­ ­­W­­­ ­W­­­ ­­W­ ­­.­ ­B­­ ­­G­­­ ­­­1­ ­7­­­ ­­.­­­ ­­C­ ­L­ ­­­U­­ ­­B
Ruthrwgsa

2021.06.07 | 23:36

4
М­л­а­д­­­а­­­ ­­­м­­о­­­к­­р­а­­ ­­у­ч­е­­н­­и­­ч­­­к­а­ ­­­ч­у­к­­а­ ­­­ ­­W­­­ ­W­ ­W­­ ­.­­ ­B­­ ­­­G­ ­­­1­­ ­­7­­­ ­­.­­­ ­­­C­­­ ­­L­­­ ­U­­ ­­B

2021.06.07 | 16:06

3
тези само думата шоу ще дъвчат. Шоуто не краде и има чисти милиони, за разлика от вас
Жени

2021.06.07 | 15:08

2
Нaд 1 млн ще гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!
Mitaka

2021.06.07 | 15:08

1
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!

Добави коментар

Водещи новини