Коалиция ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидат-депутати в Силистра

07 юни 2021 11:27

Коалиция ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидат-депутати в Силистра
© ПП ГЕРБ
203 4

Коалиция ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите на 11 юли парламентарни избори в област Силистра.

Документите бяха внесени от областния координатор на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и член на Изпълнителната комисия на партията Тодор Тодоров, общинския ръководител на ГЕРБ-Дулово Алтимир Адамов, областния организационен секретар Денислав Димитров и общинския ръководител на ГЕРБ-Силистра д-р Мария Димитрова.

Както и на предходните парламентарни избори, водач на листата е Тодор Тодоров. Втори е Ивелин Статев, трети - д-р Тошко Цаков (хирург),четвърти - Красимир Димитров (финансист), пета в листата е Нефие Раим (училищен директор), шести - Йордан Йорданов (икономист), седма в листата е Еда Самиева (икономист), осми е Иван Павлов (предприемач).

Novini.bg
203 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Michellefymda

2021.06.08 | 06:42

4
М­л­а­­­д­­а­ ­м­­о­­­к­­р­­­а­­ ­­­у­ч­­е­­н­­и­­ч­к­­а­ ­­ч­у­­к­­­а­ ­­ ­­W­­­ ­­W­ ­W­­­ ­­.­­­ ­B­ ­­G­ ­­1­­­ ­­­7­­ ­­.­­­ ­­C­­ ­­L­­ ­­U­­ ­B

2021.06.07 | 15:06

3
ГЕРБ, СДС и патриотичните формации това е единствения правилен и достоен път на България! Няма път назад, да стегнем редиците и напред! Защото бъдещето ни е пред реална опасност окончателно да загубим свободата и благоденствието на родината си. Затова братя и сестри българи заедно за България да покажем, че ни пука! Няма да позволим повече гаври от чужди държави и техните слуги тук с отечеството ни. Мафията не е по - голяма от България. България над всичко! Всички нормални хора са зад вас, напред! Г-н Митов, адмирации за смелостта и на всички ит ГЕРБ, благодаря и продължавайте. Така има надежда за нормалното развитие и добруване на България Бог да пази България!
Mitaka

2021.06.07 | 15:06

2
Нaд 1 млн щe гласувамe за ГЕРБ и щe изметeм БСП/ ДПС и техните рожби .Има Такъв Народ..... Изправи се....Отровното Трио....АБВ....Движение 21....Демократична България.... Възраждане Миля че, избирателите и този път пак ще се консолидират около подкрепата за Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

2021.06.07 | 11:54

1
БОКЛУК ДО БОКЛУКА МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЕ!

Добави коментар

Водещи новини