Трус в "Изправи се! Мутри вън!", Хаджигенов захапа Дончева

  • 25 май 2021 08:34

  • 7799
  • 27
© Кадър БНТ

Имаме нужда от събирателства. Адски трудно се прави коалиция. Трябва да ликвидираме мутрите. Виждаме премахването само на върхушката. Това заяви адв. Николай ХаджигеновНиколай ХаджигеновНиколай Димитров Хаджигенов е български адвокат,общественик и политик. Той е роден на 30 юни 1971 от "Изправи се! Мутри вън!" в студиото на сутрешния блок на БНТ.

Според него трябва да се премахнат кражбите, за да има бъдеще и настояще. Като пример даде случващото се в спорта: „С едни и същи документи се участва по три различни програми. Схемата е една и съща“. Като друг приоритет посочи икономиката: „За да върнем инвеститорите, трябва да им дадем правна сигурност. Българският съд работи добре. Имаме нужда от фини настройки в законодателството“.

По думите му трябва да се премахне състава на Висшия съдебен съвет и Иван Гешев като главен прокурор. Промяна на конституцията не е необходима според Хаджигенов, но мястото на прокуратурата е в изпълнителната власт.

Адв. Хаджигенов: От Има такъв народ върнаха нещо, което още не са взели

„От прокуратурата не очакваме нищо смислено“, категоричен беше представителят на „Изправи се! Мутри вън“. Той коментира и скандала със СРС-тата като каза, че те са лишени от законосъобразност: „Следите, които оставят СРС-тата са на четири места“. Хаджигенов заяви, че многократно е подслушван.

По темата с чистките в МВР каза: „Аз, ако бях, бих изрязал до корен нещата. Ние данъкоплатците храним около 55 000 тунеядци. Те са некомпетентни, мързеливи и мястото им не е там“ Решението е да се направят нови правила и да влязат нови хора: „Махаме КАТ и създаваме нови правила и вкараме нови хора. Трябва масово чистене в системата“.

Относно бъдещи коалиции в новия парламент каза, че „Изправи се! Мутри вън!“ не дава безусловна подкрепа за формацията на Слави Трифонов. Според него коалицията не е разочаровала с нищо избирателите си: „Ние изпълнихме всичко, което обещахме“.

По темата за Дончева коментира: „Обикновена социалистическа носталгия на хора, които са се отделили от левицата и не са постигнали нищо“. Той заяви, че Дончева е поискала от „Изправи се! Мутри вън!“ всичко, което и Корнелия Нинова е декларира, че е е поискано от БСП.

Хаджигенов сподели, че е разочарован от Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в. Той отново сравни „Изправи се! Мутри вън!“ с „орел, рак и щука“.

Novini.bg
7799 27

Свързани новини

Коментари 27

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 18:04

27
СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ...СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ООНЕЕ И ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ХИГИЕНИСТ НА ОАКАНИЯ ПУТЬО НАЙ ОТЗАД.СЛАВЕ ТЪПОТО СИ Е...СЛАВЕ ТЪПОТО!!!...НАПЪНАЛА СЕ Е МУТРАФОНОВАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО СО СЕ ВСИЧКИ ГНУСНИ КРЕМЪЛСКИ ПИЧКИ ДА ПРАВЯТ ОТ ТЪПУНГЕРА УДОБЕН ШИРОКО СКРОЕН НАЙ ОТЗАД...СУКА ЙОБАНА В РОД!!!...ДИМИТЪР БКАГОЕВ НЕ Е БИЛ ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИ КРЕМЪЛСКИ ИДИОТ НЯКОГА.МНОГО СЪМ РАЗГОВАРЯЛ СЪС СТОЙО КОРАБОВ...ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ ТАКА:ЗЕТЯ НА ГОШО ТАРАБАТА И ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ НАТИКАХА РОДИНАТА НИ В КРЕМЪЛСКИЯ НУЖНИК. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ Е КАЗАЛ"ЧОВЕК,КОЙТО ДО ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА НЕ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА СЪРЦЕ.ЧОВЕК,КОЙТО СЛЕД ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА АКЪЛ". И ОЩЕ "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА(ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ),КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА ТОЛКОВА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,КОЛКОТО РУСИЯ".ЛАВАТАРА НА МУТРАФОНОВАТА ХУНТА МАЛОУМЕН КРАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ДА СЕ ИЗЯЖДАТ СУРОВИ ПО СТАР РУСКИ КУЛИНАРЕН ОБИЧАЙ-БЕЗ ПОДПРАВКИ.*****ТАК ПАЛОЖЕНО-ПУТИ*******ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...ВСИЧКИ МУТРАФОНИ СА СЪС СЛАВЕ ТЪПОТО********ВСИЧКИ МУТРАФОНИ ЩЕ ЛАПАТ НА БОРИСОВ ПОРЕДНИЯ ПО ЗДРАВ...ЗАКОНОМЕРНОСТ...ПРИ ВСЯКО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА ПОЗАСРАНО 20 ЗАПОЧВА ЯКИТЕ ГРАБЕЖИ ОТ МОРЕТО ТА ДО...СВАТКО,БРАТКО...СВТОВНО ИЗВЕСТНИ МОШЕННИЦИ БЕЗНАКАЗАНИ МОШЕННИЦИ...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,ПЪРВАНОВИ,БОКОВИ,БОБОКОРВИ И ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...СТИГА СТЕ СЕ ГЪЗИЛИ НА РУСИЯ БЕ БЕЗРОДНИЦИ.МУТРАФОНОВА ВИ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ПРЕЗРЯНИ ЗА СВЕТА,А СЪЩО И НИЕ,КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СМЕ ПРЕЗРЯНИ ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ...НЕ СПРЯХТЕ НИТО ЗА МИГ ДА ЛИЖЕТЕ ЛАЙНЯНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...СУКА ЙОБАНА В РОД...ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР МАЛОУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ПЕДЕРРАШКОВ,ЗАЕДНО С РУСКА ОРДА ЛЪЖЦИ И ФАЛШИФИКАТОРИ НАПРАВИХА ИЗБОРИТЕ БЕЗПРЕДМЕТНИ...ПОТЪНАХМЕ В РУСКИЯ КЕНЕВ ВО ВЕКИ ВЕКОВ,АНАТЕМА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И СЛУГИТЕ Ѝ В РОДИНАТА МИ...НИТО ЕДИН ДА НЕ ОЖИВЕЕ ОТ КОМУНОВИРУСА ДА ИЗЧИСТИ СМРАДТА НЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКА...ПУТЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО КАТО ВОЖД И ПАК ЕДИНСТВЕНО НА РУСКИ ОЛИГОФРЕНИ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ В КАЛАБАЛЪКА НЯКОЙ НЕВОЛНО МОЖЕ ДА ГО НАСТЪПИ ПО РАМОТО.
Beckyqjraa

2021.05.26 | 08:17

26
М­­­л­­­а­д­­­а­­ ­м­о­­к­­­р­­­а­ ­­­у­­­ч­­­е­­н­и­­­ч­к­а­­­ ­ч­у­к­­­а­­ ­ ­­W­ ­­­W­ ­­­W­ ­­­.­­ ­­­B­ ­­G­­­ ­1­­­ ­­­7­­­ ­.­­ ­­­C­­­ ­­­L­­ ­­­U­ ­B
Leslieckuqa

2021.05.26 | 05:44

25
М­л­­а­­­д­­­а­­ ­­м­о­­­к­­­р­­­а­­­ ­­­у­ч­­е­­н­­и­­ч­­­к­­­а­ ­­ч­у­­к­­а­ ­­ ­­W­­­ ­­W­­­ ­­W­­­ ­­­.­ ­­B­­­ ­­G­­­ ­­­1­ ­7­­­ ­.­­­ ­­C­­­ ­­L­ ­­U­ ­­­B
Monicammafa

2021.05.26 | 02:16

24
М­­л­­а­­д­а­ ­м­­­о­к­­р­а­­ ­у­ч­­е­­н­­и­­ч­­к­а­­ ­­­ч­у­­к­­­а­ ­­ ­­­W­­­ ­W­­ ­­­W­­ ­­.­­­ ­­B­­ ­­G­­­ ­1­­­ ­­7­ ­.­­ ­C­ ­L­­ ­­­U­­ ­­­B
Jessicaiklca

2021.05.25 | 20:44

23
М­л­­­а­д­а­­ ­м­­­о­к­­­р­а­ ­­­у­ч­­е­н­и­ч­­­к­­а­ ­ч­­у­­­к­­а­ ­­­ ­W­­­ ­­­W­­­ ­­W­ ­.­­ ­­­B­­ ­­G­­ ­1­­ ­­7­ ­.­ ­­­C­ ­­L­­­ ­­U­­­ ­­­B
Evelynpvyua

2021.05.25 | 18:02

22
М­­­л­­а­­д­а­­­ ­­м­о­к­­­р­­­а­­­ ­у­ч­­е­н­­и­­ч­­к­­­а­ ­ч­­­у­к­а­­ ­­ ­W­­­ ­­W­­­ ­W­ ­.­­ ­­B­­­ ­­G­­­ ­­­1­­ ­­­7­­­ ­­.­­­ ­­C­­­ ­­­L­­­ ­U­­ ­­B

2021.05.25 | 12:50

20
Хаджигенов адвоката на мафията !
Май$Галева-Божкова

2021.05.25 | 13:04

21
Божков се обади от Дубай за изборите. "Пари нема действай те".

2021.05.25 | 12:18

19
ЛЪЖИ ....ЛЪЖИ ....и само ЛЪЖИ от ДеБъ и Атанасов, червения съдя от Разград, осъдил свои съпартийци през 1986 год! Атанас Атансов е долен и подмолен ченгелар и НЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВЯРВА !!!!!!!!!

2021.05.25 | 12:18

18
ЛЪЖИ ....ЛЪЖИ ....и само ЛЪЖИ от ДеБъ и Атанасов, червения съдя от Разград, осъдил свои съпартийци през 1986 год! Атанас Атансов е долен и подмолен ченгелар и НЕ ТРЯБВА ДА МУ СЕ ВЯРВА !!!!!!!!!
Minka

2021.05.25 | 08:49

4
Инвеститорите си тръгват, няма връщане. Ще има голям ХОЙ за народа. Докато гласува за такива говеда като теб и другите мутри нищо добро за България.

2021.05.25 | 12:18

17
до този отдолу....Хаджигенов е адвокат на мафиота Васил Божков кое не разбра дебил такъв
..

2021.05.25 | 10:03

15
Тръгват си заради мафията на борисов и пеевски!

Добави коментар

Водещи новини