Иван Тотев: Можеше да имаме 4, а не 3 мандата в Пловдив

13 април 2021 11:40

Иван Тотев: Можеше да имаме 4, а не 3 мандата в Пловдив
© Иван Тотев, фейсбук
384 2

Противопоставянето от предизборната кампания свърши и е време всички заедно да работим за решаването на проблемите на Пловдив. Това заяви пред Радио Пловдив новоизбраният депутат от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и бивш кмет на града Иван Тотев. 

Той коментира резултатите за партията в града, тъй като този мандат ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ще имат 3-ма, а не 5-ма депутати от Пловдив. 

"ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в е първа политическа сила в Пловдив и това личи най-вече при резултатите, които ние постигнахме, и тези на основния ни опонент БСП. Можеше да имаме и 4-ма, а не 3-ма депутати, тъй като при преразпределението на гласовете част от тях отидоха при ДБ, БСП, "Има такъв народ" и т.н. Важни са резултатите на национално ниво", посочи Тотев. 

Президентът определи датата за първото заседание на 45-ото Народно събрание

Иван Тотев допълни, че ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в да направили най-добрата предизборна кампания в Пловдив и призова да се търсят сходствата, а не различията в програмите на партиите. 

Novini.bg
384 2

Коментари 2

Добави коментар

2021.04.13 | 12:12

1
Както е казал другарят Путин, ако бабушката имаше паламарка, щеше да е дедушка. А в ПП ГРОБ сте безполови евнуси.
Тишо

2021.04.20 | 12:36

2
Ще те чукам шибан трол

Добави коментар

Водещи новини