Кметът на Перник: Ще поискам пряка отговорност от Корнелия Нинова

  • 04 април 2021 22:43

  • 4239
  • 4
Кметът на Перник: Ще поискам пряка отговорност от Корнелия Нинова
© Булфото (архив)

Кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в заяви, че ще бъде един  от хората, които ще поискат пряка отговорност от Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и от ръководството на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е след резултата от днешния вот.

„Когато ти си в идейна безпътица, когато си в организационна катастрофа, когато се опитваш силово да налагаш на структурите и листите, и мненията, и позициите, резултатът е точно такъв какъвто е в момента“, каза Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в. И продължи: „Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за не можа да разбере БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е каква партия е. Това не е еднолична фирма, такава каквато тя си я представя. Тя много иска да изглежда като Бойко Борисов, това и друг път съм го казвал. Само че Бойко Борисов си направи партия и там може да прави каквото си поиска.

БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не е такъв тип партия, и този лидер така и не разбра какъв тип партия е БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Че тук водещ е диалогът, вътрешнопартийната демокрация, че трябва да се уважават структурите, да се уважават органите на партията. Ето модела, когато сме лидерска партия – трето място, уникална катастрофа, и то когато си бил в опозиция, а не като си бил в управлението, защото управлението винаги тежи, всяко управление носи негатив. Да си бил в опозиция и да направиш този резултат, какъвто е в момента… Аз ще бъда един от хората, който ще поиска пряка отговорност на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и на ръководството. И се надявам, те да имат достатъчно мъдрост да подадат оставки“, каза кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в.

От БСП не признават първите изборни резултати, чакат ЦИК

Последвайте канала на

Novini.bg
4239 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Crystala17

2021.04.10 | 03:53

4
­В­­и­­ж­т­е­­­ ­м­­­о­­­я­т­­­а­ ­­­т­­и­­­й­­н­­ ­­п­­­у­­­т­­­к­а­­­ ­­­-­­ ­­­W­­­W­W­­.­­­B­­­G­­1­7­.­C­L­U­B­
6

2021.04.05 | 07:28

3
Бегай да се оплакваш на Боко. Нали ти е приятел че опрай и БСП. Гушвайте се всички и се измитайте тъпаци.

2021.04.05 | 00:19

2
Браво, Станчо! Прав си! Корнела направо утепа 100 годишната старица!
жив да си!

2021.04.04 | 23:00

1
Не я закачайте! Тя има мисия!

Добави коментар

Водещи новини