БСП-Пловдив към Нинова: Подайте оставка и се извинете на всички социалисти!

  • 09 април 2021 20:11

  • 20694
  • 38
БСП-Пловдив към Нинова: Подайте оставка и се извинете на всички социалисти!
© bulphoto (архив)

Поредна драма в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е след изборите. Градският съвет на социалистите в Пловдив изпрати кърваво писмо до лидера на партията Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която отказа на подаде оставка след краха на парламентарните избори.

Пловдивските социалисти я призовават да подаде незабавна оставка, придружена с извинение към всички социалисти.

БСП се срина на изборите. Търси сближаване с новите формации в парламента

Ето какво гласи отвореното писмо на градския съвет на БСП- Пловдив:

ОТВОРЕНО ПИСМО

Относно: Поканата за среща на 10 април 2021 г. на тема преминали избори и стабилизиране на партията ГОСПОЖО НИНОВА,

Учтиво благодарим за тази покана, но тя вече е безвъзвратно закъсняла, защото времето за разговор с Вас изтече. Времето е за незабавна ОСТАВКА, придружена с извинение към всички социалисти!

Вашето оставане на председателския пост е фатално за политическото битие на най-старата българска партия - БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Права сте, като казвате, че нашата партия е преживяла възходи и падения. Така е, но българските социалисти, г-жо Нинова, никога не са губили избори от собствения си председател. С действията си Вие подарихте победата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, а с неадекватните си решения доведохте БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е до състояние на незначим политически субект. Нямате моралното право да искате повече доверие чрез режисирани мероприятия, като тази покана за среща.

Отказваме срещата, защото в последните четири години Ви канихме нееднократно на откровена дискусия. Смятахме, че диалогът трябва да се поддържа, тъй като имаме да решаваме отговорни задачи. Мислехме, че комуникацията не трябва да се прекъсва, понеже БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е е обща кауза. Вярвахме, че в открит и прям разговор можем да изчистим недоразуменията и да работим за успеха на Партията, което разбирахме като спасение за България. Вместо това срещнахме брутално, антидругарско и реваншистко отношение.

Отказваме да водим разговор с Вас, защото искахме такъв, когато дойдохме на „Позитано“ 20. Тогава демонстрирахте пълното си пренебрежение към легитимното пловдивско ръководство. Нещо повече – организирахте интригантска кампания, за да злепоставите пловдивския актив, който е гръбнакът на всички избори: С медийни лъжи се опитахте да извършите пълзящ преврат в Пловдивската партийна организация; Наложихте решение за отнемане на партийната собственост на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – Пловдив; Подменихте изцяло листата; Назначихте паралелен предизборен щаб в Пловдив. Всичко това опаковахте в поредна порция от лъжи, като в средата на предизборната кампания впрегнахте и официалния пресцентър на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е, който разпространи дописка-компромат срещу БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е - Пловдив с изрично указание да бъде публикувана в медиите (прилагаме скрийншот на мейла). Журналистите споделят, че подобни пасквили се пращат редовно и срещу президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на. Това е колкото недостойно и подло, толкова и уронващо авторитета на цялата Партия, поради което и изходът е само един – Вашата незабавна оставка.

ГОСПОЖО НИНОВА, Пренебрегвайки нашите предупреждения, Вие сгрешихте тотално, като демонстрирахте тоталитарно поведение с погазването на демократичните процедури в БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и Устава. БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е не се нуждае от председател, чийто управленски стил се описва с формулата „Бърза приватизация и светкавична ликвидация“, прикрит с внушения за „курса Нинова“, за „линията Нинова“, за „политиката Нинова“.

Спестете ни унижението в обществото и освободете председателския пост, за да съхраните поне човешкото си достойнство и достойнството на Партията ни. Накратко – показахте Вашата тоталност и загубихте тотално! Сега е времето да понесете отговорността за поведението си. Не оставката на Изпълнителното бюро, което ползвахте като смокинов лист за собствените интереси, а само Вашата оставка може да убеди редовите социалисти в думата ОТГОВОРНОСТ!

С личната отговорност започва пътят към стабилизиране на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е. Районните структури на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – Пловдив ще анализират задълбочено причините и факторите за срамната загуба в следващите няколко дни. Те ще бъдат обобщени на заседание на Градският съвет на 15 април 2021 г. от 18.30 часа. Водачът на листата на „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“ в Пловдив-град има интерес да се запознае с изводите в дълбочина. Всичко това аргументира допълнително нашия отказ на една формална политическа масовка, каквато се очертава да бъде срещата на „Позитано“ 20 утре.

9.04.2021 г., Гр. Пловдив

Димитринка Вакрилова – ВРИД Председател на ГС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – Пловдив

Тодор Стоилов – председател на РС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – Централен

Йордан Василев – председател на РС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – Източен

Атанас Баташки – председател на РС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – Северен

Костадин Беларев – председател на РС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – Южен

Добромира Тошева – председател на РС на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е – Тракия

Последвайте канала на

Novini.bg
20694 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
СЕРЕГЕЯ СЕСЕСЕРЕ

2021.07.08 | 18:14

38
СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ЗАДУНАЙСКАЯ ГУБЕРНИЯ...СЛАВЕ ТЪПОТО Е ПОЖИЗНЕН ВОЖД НА ООНЕЕ И ПО СЪВМЕСТИТЕЛСТВО ХИГИЕНИСТ НА ОАКАНИЯ ПУТЬО НАЙ ОТЗАД.СЛАВЕ ТЪПОТО СИ Е...СЛАВЕ ТЪПОТО!!!...НАПЪНАЛА СЕ Е МУТРАФОНОВАТА ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО СО СЕ ВСИЧКИ ГНУСНИ КРЕМЪЛСКИ ПИЧКИ ДА ПРАВЯТ ОТ ТЪПУНГЕРА УДОБЕН ШИРОКО СКРОЕН НАЙ ОТЗАД...СУКА ЙОБАНА В РОД!!!...ДИМИТЪР БКАГОЕВ НЕ Е БИЛ ПЕЩЕРНОКОМУНИСТИЧЕСКИ КРЕМЪЛСКИ ИДИОТ НЯКОГА.МНОГО СЪМ РАЗГОВАРЯЛ СЪС СТОЙО КОРАБОВ...ТОЙ СЕ ИЗРАЗЯВАШЕ ТАКА:ЗЕТЯ НА ГОШО ТАРАБАТА И ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ НАТИКАХА РОДИНАТА НИ В КРЕМЪЛСКИЯ НУЖНИК. ДИМИТЪР БЛАГОЕВ Е КАЗАЛ"ЧОВЕК,КОЙТО ДО ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА НЕ Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА СЪРЦЕ.ЧОВЕК,КОЙТО СЛЕД ДВАДЕСЕТАТА СИ ГОДИНА Е КОМУНИСТ,ТОЙ НЯМА АКЪЛ". И ОЩЕ "НЯМА НА СВЕТА ДЪРЖАВА(ВКЛЮЧИТЕЛНО И ТУРЦИЯ),КОЯТО ДА Е НАВРЕДИЛА ТОЛКОВА НА БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ,КОЛКОТО РУСИЯ".ЛАВАТАРА НА МУТРАФОНОВАТА ХУНТА МАЛОУМЕН КРАДЕВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТЕЗИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА БОРИСОВ ДА СЕ ИЗЯЖДАТ СУРОВИ ПО СТАР РУСКИ КУЛИНАРЕН ОБИЧАЙ-БЕЗ ПОДПРАВКИ.*****ТАК ПАЛОЖЕНО-ПУТИ*******ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...АМИН ДАЙ БОЖЕЕЕ...ВСИЧКИ МУТРАФОНИ СА СЪС СЛАВЕ ТЪПОТО********ВСИЧКИ МУТРАФОНИ ЩЕ ЛАПАТ НА БОРИСОВ ПОРЕДНИЯ ПО ЗДРАВ...ЗАКОНОМЕРНОСТ...ПРИ ВСЯКО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТТА ПОЗАСРАНО 20 ЗАПОЧВА ЯКИТЕ ГРАБЕЖИ ОТ МОРЕТО ТА ДО...СВАТКО,БРАТКО...СВТОВНО ИЗВЕСТНИ МОШЕННИЦИ БЕЗНАКАЗАНИ МОШЕННИЦИ...МАСЛАРОВИ,ОВЧАРОВИ,ПЪРВАНОВИ,БОКОВИ,БОБОКОРВИ И ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...СТИГА СТЕ СЕ ГЪЗИЛИ НА РУСИЯ БЕ БЕЗРОДНИЦИ.МУТРАФОНОВА ВИ НАПРАВИ ОЩЕ ПО ПРЕЗРЯНИ ЗА СВЕТА,А СЪЩО И НИЕ,КОИТО НЕНАВИЖДАМЕ РУСКИТЕ ПОРОБИТЕЛИ СМЕ ПРЕЗРЯНИ ЗАРАДИ ОЛИГОФРЕНСКОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ...НЕ СПРЯХТЕ НИТО ЗА МИГ ДА ЛИЖЕТЕ ЛАЙНЯНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ...СУКА ЙОБАНА В РОД...ХУНТАТА НА МУТРАФОНОВА С ГЛАВАТАР МАЛОУМЕН КРАДЕВ И ПАЛАЧ ПЕДЕРРАШКОВ,ЗАЕДНО С РУСКА ОРДА ЛЪЖЦИ И ФАЛШИФИКАТОРИ НАПРАВИХА ИЗБОРИТЕ БЕЗПРЕДМЕТНИ...ПОТЪНАХМЕ В РУСКИЯ КЕНЕВ ВО ВЕКИ ВЕКОВ,АНАТЕМА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО И СЛУГИТЕ Ѝ В РОДИНАТА МИ...НИТО ЕДИН ДА НЕ ОЖИВЕЕ ОТ КОМУНОВИРУСА ДА ИЗЧИСТИ СМРАДТА НЕ ЧЕЛОВЕЧЕСКА...ПУТЕТО МОЖЕ ДА СЪЩЕСТВУВА ЕДИНСТВЕНО КАТО ВОЖД И ПАК ЕДИНСТВЕНО НА РУСКИ ОЛИГОФРЕНИ,ЗАЩОТО ИНАЧЕ В КАЛАБАЛЪКА НЯКОЙ НЕВОЛНО МОЖЕ ДА ГО НАСТЪПИ ПО РАМОТО.
Saraha21

2021.04.11 | 03:27

37
­­В­­­и­ж­­т­­­е­ ­м­­о­­я­­­т­­а­­ ­­т­­­и­­й­­н­­ ­­­п­­у­­­т­­­к­­­а­­ ­-­­­ ­­W­­W­W­­­.­B­­G­­­1­7­.­C­­­L­­U­­B­
Sandya22

2021.04.10 | 21:36

36
­­В­и­ж­­т­е­­­ ­­м­о­я­т­­­а­ ­­­т­­­и­­й­­­н­­­ ­­п­­­у­­­т­­к­­а­­ ­­-­ ­W­W­­­W­­­.­B­G­­­1­7­­­.­­­C­­L­U­­B­
Иван

2021.04.09 | 23:13

29
"СКЪПИ" СОЦИАЛИСТИ-КОМУНИСТИ, НИСКИЯТ РЕЗУЛТАТ НА ВАШАТА ПАРТИЯ Е СЪВСЕМ НОРМАЛЕН.ТОВА Е ЕСТЕСТВЕН ПРОЦЕС, КАТО СТАРЕЕНЕТО И ЗА НАША РАДОСТ БСП В БЛИЗКО БЪДЕЩЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ НАПЪЛНО!!!!
BG

2021.04.10 | 10:29

35
URA DRUGARI, COVID ZA VAS
Alyssaa23

2021.04.10 | 03:52

34
­­­В­­­и­­ж­­т­е­­­ ­­­м­о­­­я­­т­­а­ ­­­т­и­­­й­н­­ ­­­п­­у­­т­­к­­а­­ ­­-­ ­­­W­W­­­W­­.­­­B­G­­1­­­7­­.­C­­L­­U­B­
Rhondaa21

2021.04.10 | 03:50

33
­­В­и­­ж­­т­­е­ ­­­м­­­о­­я­­т­а­­ ­­т­­и­­­й­­н­­­ ­­­п­у­т­­­к­­­а­­­ ­­-­­­ ­W­­­W­­W­­.­­B­­G­1­­­7­­.­­C­L­­­U­­­B­
Каква оставка, бе?

2021.04.10 | 02:04

32
Тази да си навлича раираната пижама и да се отправя към сливенския затвор, без никакво отлагане.
Lissa

2021.04.10 | 01:47

31
Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влизай в -- XXhook.Com
Въхх

2021.04.10 | 00:00

30
Какво невъзможно нещо иска от корнела!
до БСП,ПЛОВДИВ

2021.04.09 | 22:53

28
Оставете. Г/жа Нинова че ще довършите БСП..Нямате по кадърен човек от нея.

Добави коментар

Водещи новини