Разбиха офиса на ГЕРБ – Сандански

  • 04 април 2021 15:31

  • 475
  • 5
Разбиха офиса на ГЕРБ – Сандански
© ПП ГЕРБ

Нападение над офиса на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Сандански е имало тази нощ. С големи камъни са счупени два от прозорците на фасадата. Единият камък е паднал точно върху стола, на който стои човек от администрацията, което може да се приеме и като персонална заплаха към хората, които работят в помещението.

За инцидента е подаден сигнал до органите на реда, които са извършили проверка на място.

„Когато опонентите нямат аргументи вадят камъни. Нямаме друго обяснение. Надяваме се компетентните органи да си свършат работата“, коментираха от ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в – Сандански. Всички са единодушни, че акцията цели да стресне поддръжниците на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в община Сандански, за да не гласуват в днешния ден. „Надяваме се всичко това да направи още по-решителни хората, които не искат да живеят в страна, в която споровете се решават с камъни“, подчертават от ГЕРБ-Сандански.

Последвайте канала на

Novini.bg
475 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2021.04.04 | 16:17

5
Гласувайте българи, не се плашете от вирусът. Той ще бъде винаги около вас където и да сте.И в магазина и на улицата,и в парка ,в тролея ,метрото в гората, навсякъде.Излезте и гласувайте за да се промени изборният закон и на есен да гласувате дистанционно от дома си! Гласувайте ,рестартирайте тази пошлост която унищожава Българи
Един

2021.04.04 | 15:45

4
А НЯМА ЛИ КАМЕРИ !
Петър

2021.04.04 | 15:44

3
Смешници! Точно с подобни простотии ги правите още по единни и решителни! Ама то трябва ум малко да , ама не!

2021.04.04 | 15:37

2
Това май е първото предупреждение на озверелият, гладен, недоволен български народ!!! След жълтият картон, май беше червен, а?
Просто човек

2021.04.04 | 15:37

1
Разбирате, колко ви мразят хората...

Добави коментар

Водещи новини