Атанасова: Гласувах, за да продължим да надграждаме постигнатото

  • 04 април 2021 12:36

  • 163
  • 2
Атанасова: Гласувах, за да продължим да надграждаме постигнатото
© Булфото (архив)

Гласувах, за да продължим да надграждаме постигнатото, заяви водачът на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за Разградски избирателен район Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право,. Тя упражни правото си на вот в 28 избирателна секция в детска градина "Дора Габе" в Ясеновец, като избра хартиената бюлетина.

Атанасова коментира, че приоритетите им са ясни, точни и изпълними. Ние, струва ми се и единствени в кампания заявихме и какво чертаем за област Разград. Ще продължим с инвестициите в образованието, в здравеопазването и в пътната инфраструктура. Сред приоритетите ни са също ремонт на пречиствателната станция в Разград и реконструкция на Градския колодрум, каза тя.

Първи официални данни за вота: Проблеми с машините, в една секция гласували с черно мастило

Десислава АтанасоваДесислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 г. в Дулово. По професия е юрист. Завършила е право, изрази надежда хората отново да им възложат мандат и благодарение на тяхното доверие да продължат с работа, работа, работа.

Тя заяви, че засега изборният ден в област Разград протича спокойно, хората гласуват, вземат се и всички предпазни марки във връзка с епидемията.

 

Надявам се на сериозна избирателна активност. Хората трябва да са сигурни, че от техния глас зависи бъдещето управление на България, допълни Атанасова.

Последвайте канала на

Novini.bg
163 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Kenyaa23

2021.04.10 | 03:53

2
­В­­и­ж­­­т­е­ ­м­­о­я­т­­­а­ ­т­­­и­­­й­­н­­­ ­­­п­у­т­­­к­а­­­ ­­­-­­ ­­­W­­W­­W­­.­­­B­­­G­­­1­­­7­­.­­C­L­­U­­B­­­

2021.04.04 | 13:19

1
Всички на СЪД за всичко, което причинихте на народа

Добави коментар

Водещи новини