Иван Тотев: Само победа на ГЕРБ може да гарантира възходящото развитие на страната

  • 02 април 2021 16:02

  • 305
  • 4
Иван Тотев: Само победа на ГЕРБ може да гарантира възходящото развитие на страната
© ПП ГЕРБ

Призовавам пловдивчани да подкрепят развитието на нашия любим град, като на предстоящите парламентарни избори отново гласуват доверие на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в за още един управленски мандат. Това заяви пред десетки симпатизанти областният координатор и втори в листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДС за 16 МИР инж. Иван Тотев при закриване на предизборната кампания в Пловдив.

Той е категоричен, че само убедителна победа на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в може да гарантира, че започналото през последните години възходящо развитие не само на Пловдив, но и на региона и цялата страна ще продължи.

В хода на кампанията пловдивските кандидати за народни представители поехме ангажименти, които ще отстояваме на национално ниво.  От изключителна важност е успешното завършване на инфраструктурните проекти и в Пловдив, и в региона – околовръстното шосе, разширението на автомагистрала "Тракия" и пътя за Смолян. Има голямо значение кой ще управлява и кой има воля да свърши всичко това, посочи инж. Тотев.

Борисов с маратон от обиколки и срещи, появи се на живо във фейсбук още в 7 ч.

Според него победата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в дава възможност за по-нататъшното утвърждаване на Пловдив и като индустриален град, и като културна столица на България от европейски мащаб.

Подкрепата на държавата за културния сектор е от изключително значение, така че да се гарантира устойчивост на проекта "Европейска столица на културата". Всичките ни достижения през последните години са благодарение на силната подкрепа от правителствата с премиер Бойко Борисов. Има още много задачи, свързани с културната инфраструктура – концертната зала, операта, галерии и музеи, посочи инж. Иван Тотев.

,,Благодаря на всички членове и симпатизанти  на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, които се включиха в кампанията в тази напрегната и безпрецедентна обстановка. Благодаря на всички граждани, които ще участват на 4 април за нормалното протичане на изборите'', допълни областният координатор и втори в листата на Пловдив-град.

Коалиция ГЕРБ-СДС е с номер 28 в интегралната бюлетина. Водач на листата в Пловдив е председателят на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и премиер Бойко Борисов.

Последвайте канала на

Novini.bg
305 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Crystala18

2021.04.10 | 03:53

4
­­­В­­­и­­­ж­­­т­­­е­­ ­­­м­­­о­­­я­­­т­­­а­­ ­­­т­и­­й­­­н­ ­п­у­т­­­к­­а­­­ ­-­­ ­­­W­W­­­W­­.­B­G­1­­7­.­­C­L­­U­­B­
sorry not sorry

2021.04.02 | 20:08

3
You can piss up a rope And you can put on your shoes, hit the road, get truckin' Pack your bag, I don't need the ag On your knees, you big booty bitch, start suckin' You ride my ass like a horse in a saddle Now you're up shit's creek with a turd for a paddle And I can't cope, piss up a rope

2021.04.02 | 16:15

1
БСП и ДПС са почнали масово да купуват циганския вот.....на циганските барони им се плаща х 190 лв на човек ..а за цигането 50 лв остават с една уговорка.....кой ви даде парите герб и бойко борисов....както на всички избори до сега де
нагласено тото

2021.04.02 | 16:35

2
никой не може да се мери в купуването на гласове с твойте хора ГР(ъ)Б ,ГР(о)Б И ДРУГИ ПОДОБНИ

Добави коментар

Водещи новини