Красен Кралев откри зала по борба и стрийт фитнес в Сливо поле

  • 02 април 2021 12:59

  • 627
  • 2
Красен Кралев откри зала по борба и стрийт фитнес в Сливо поле
© ПП ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на и министър на младежта и спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във откри обновената зала по борба в Сливо поле и площадка за стрийт фитнес.

Изцяло реновираната тренировъчна зала бе обновена със средства на Общината, а площадката на открито е финансирана от Министерството на младежта и спорта.

Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във връчи на кмета на Сливо поле Валентин Атанасов техническия паспорт на завършения проект.

На откриването присъства и почетният председател на Българската федерация по борба Валентин Йорданов, шампиони и треньори по борба, както и кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на Пламен Нунев.

По-късно Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във направи първа копка на ново спортно игрище в село Щръклево. То ще се намира непосредствено до училището, а Община Иваново ще изгради за собствена сметка и открито волейболно игрище. Още две площадки ще се направят в градовете Борово и Бяла.


Игралните полета на футболните игрища ще бъдат с размери 20/40 м. Във всеки терен ще бъдат вложени по 150 000 лева, отпуснати от Министерството на младежта и спорта. Предвидени са 4 осветителни стълба, разположени в четирите ъгъла на игрището, което ще е обезопасено с два вида мрежи. Достъпът ще се осъществява чрез две врати. Ще бъде поставена и трибуна за 50 зрители.

„Продължаваме да градим в област Русе. Над 500 млн. лв. бяха инвестирани в спортната инфраструктура по време на трите правителства на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в. До момента никой друг не е правил подобни инвестиции в сектора. Щастлив съм, че и в Сливо поле вече ще има по-добри условия за спорт, а още това лято децата на Щръклево ще могат да се възползват от новото футболно игрище", заяви Кралев.

Красен Кралев даде старт на строителството на физкултурен салон в VII СУ „Найден Геров" – Варна

Той припомни, че правителството е изпълнило ангажимента си да обърне внимание на спортната инфраструктура в училищата. „Стартирахме програмата за изграждане на физкултурни салони в учебни заведения, които нямат необходимите условия за провеждане на часовете по физическо възпитание. В първия етап от програмата бяха избрани 25 училища в цялата страна. Едно от тях е Професионалната гимназия по туризъм в Русе. Нашите планове са след 4 години да има още 100 нови салона. Ще изградим и спортни игрища във всяко българско училище", каза още Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във.

Снимки: ПП ГЕРБ

Последвайте канала на

Радина Лазарова
627 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Susana18

2021.04.10 | 03:53

2
­­­В­­­и­­­ж­­т­­­е­ ­­м­о­­я­­­т­­а­­­ ­т­и­­й­н­ ­­­п­у­­­т­­­к­а­ ­-­ ­­W­­W­W­.­B­­­G­­1­­7­.­C­­­L­­­U­B­­­
Ерни

2021.04.02 | 14:34

1
Няма как Борисов да мечтае за по добра опозиция от Васил Божко-Черепа, Цветан Василев Мустака, Слави Трифонов- Мутрочалгаря, Костадин Костадинов-Копейкин, Мая Манолова-Галева, Румен Радев-Грипена, Корнелия Нинова-Техноимпексова, Христо Иванов-Бойкиев-Маджо, Бабикян бащата на фалшивите новини, Минеков не успелия скулптор комунист, Хаджигенов, некадърен адвокат не спечелил и едно дело и защитник на олигарсите Черепа и Цветан Василев.. Борисов е обречен да спечели тази битка, сам срещу негодниците и вълците, защото -без да е безгрешен, е единственият с облика на демократичен и системен политик.

Добави коментар

Водещи новини